Свекърви и тъщи от ада

Тъщата винаги ще остане като последната енигма в живота на обвързания мъж. Постигналите примирие с нея са толкова малко, че са провъзгласени за официални парламентьори на арабско-израелския конфликт. Основен дълг на обвързаните е да спечелят надпреварата с тъщи, доказвайки, че жената-дракон наистина съществува и освен това живее в собствения им дом. Жените също имат изпитание (най-накрая малко справедливост в природата) и то носи краткото име - свекърва. Запознайте се с няколко брилянтни примери, които доказват, че младите хора трябва да живеят сами:


Свекървата винаги е права

Хела Кристофи има щастлив брак, три деца и верен съпруг на име Ставрос. Семейството живее щастливо в Англия, докато един ден свекървата Стило не решава да заживее със семейството, защото Кипър се оказва доста скучна локация. Появата на свекървата веднага допринесла за разпалването на семейните войни. Стило не говорила английски и настоявала всички разговори да бъдат на гръцки. Напрежението порастнало до такава степен, че Хела поставила ултиматум - Стило или тя си тръгва с децата и никога повече не се събират заедно. Мъжът най-накрая осъзнал какъв огромен риск има за семейството и веднага решил проблема, казвайки на мама да се заеме. И тя наистина се заела! Стило нокаутирала съпругата с тиган, след това я занесла в градината и я запалила. Добрата жена веднага изтичала на улицата и спряла най-близката кола, съобщавайки за ужаса, който е открила у дома си. Разследването не успяло да се обърка и на 13 декември, 1954-та година, свекървата била обесена. Оказва се, че Хела може и да не е първата жертва на злата Стило - собствената й свекърва също е изчезнала безследно. 

Тъщата отвръща на удара

Синтия Кей Цдебака живеела със своята дъщеря, зет си и децата. Синтия гледала с особен поглед нейният зет Джиоуърд, защото той не работи и е оставил всичко в ръцете на неговата съпруга. На 63-я си рожден ден, жената слезнала от горния етаж на дома, за да изпрати дъщеря си на работа. Джиоуърд й направил забележка, че е облечена неподходящо и именно с това си прочел смъртната присъда. Обидената жена се върнала обратно в стаята си, взела пистолет и стреляла пет пъти по него. Изненадата била огромна, когато се оказало, че Джи е все още жив. Дамата отишла до гаража и взела още 5 патрона, за да презареди. Последвали нови 5 изстрела и шотландският боец продължил да живее. Последното презареждане било и фаталното! След като се разправила с мързела, жената отпразнувала рождения си ден с торта, отишла до казиното и накрая пийнала от любимото си кафе. Присъдата с доживотен затвор дошла по-късно. 


Ще мина да взема внуците с .38-калибров

Дейвид Ръсел Кейн е баща на две деца и заедно със своята съпруга Елизабет имат доста буен живот. Двамата се разделят през 2014 година и попечителството се връчва на Дейвид. Бащата е изключително либерален и позволява на майката и тъщата да се срещат и дори да прекарват повече от позволеното време с децата. На 22 юли, 2015 година тъщата Ана се обажда, за да мине през работата на Дейвид, за да остави обяд, както и някои вещи за сина му. На мястото на срещата, тъщата вади пистолет и изпразва целия пълнител в него. Докато Дейвид издъхва, жената презарежда и приключва изцяло историята. Властите я откриват след час и година по-късно стигат до заключението, че тази жена не може да бъде съдена поради наличието на сериозни психически проблеми. 

Богатата свекърва

Д-р Алис Уайнкуп е известна с професията си, феминистките си наклонности, както и борец за женските права. Тя живее с нейният син Ърли и неговата съпруга Рита в огромно 16-стайно имение. Жената прекарвала доста време в медицинските експерименти и като виртуоз в своята среда, издържала цялото семейство, създавайки сериозно напрежение. Рита веднъж споделила на своя баща, че любовта между нея и съпруга й е приключила още след медения месец. Положението започнало да се влошава, когато Алис затънала в дългове и финансирането и било прекъснато. Уплашена, че ще изгуби изцяло влиянието върху сина си, майката преценила, че е по-добре да затрие неговата половинка. На 21 ноември 1933 година, тялото на Рита било открито в мазето на имението с огнестрелна рана в тила. Свекървата обяснила, че е влезнал крадец в дома, който бързо взел оръжието от ръцете й и след това застрелял пречката. Версията била изключително слаба и всичко било изгубено, когато се оказало, че мадам Уайнкуп е направила 2 застраховки живот на името на Рита. Жената е осъдена на 25 години затвор, но излежава само 14. Умира няколко години след освобождаването си на 84-годишна възраст.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Баш Майсторът
12 април 2016 | 21:43

Даааа,много ненормални свекита и тъщи по света.Първата ми тъща беше....не съществува такова определение за зло.Втората и настояща е душица....Има едно правило,което при някой може и да действа"Оправи тъщата,за да е мирна къщата"...