Тези луди бивши

Жените са луди. Не допускайте други версии. Ако не вярвате на нас, най-добре е да се доверите на пострадалите стоици, преживели ада, за да разказват днес. Следващите редове са истински истории, достойни за филмиране дори от Ани Владимирова и други социални телевизионни реалисти. Четете, помислете, вече сте предупредени:

Признавам, че е забавна история, но се смея чак сега, преди това мислех нещо съвсем различно. Моята първа истинска "приятелка" създаде специален лиценз, подобен на този от iTunes. Приятелите ми го наричаха "Хрониките на Кендра" (не съм променял името, защото майната ѝ). 

1. По никакви причини нямам право да ѝ правя изненади, да я посещавам в дома ѝ, работата или друго място. Никакви страшни и внезапни изненади. 

2. Когато сме навън сред хората, никаква интимност между двама ни. Без държане за ръце, без целуване, без ръже около нея или прегръщане. Можем да вървим един до друг като братя и сестри. 

3. Работехме в мола, но в различни магазини. Тя имаше право да посещава мен, но аз нямах никакво право да ходя при нея, под никакви обстоятелства.

4. По време на секс, позата беше мисионерска, аз бях отгоре, тя - отдолу. Никакви ръце, никакви пръсти, нищо. Не говореше, не потреперваше и не издаваше никакви звуци. Когато дойде време да свършвам, тя се завъртваше и ми казваше да отида да свърша в банта. Не се обезкосмяваше и беше като гора. 

Бившата ми приятелка се опита да ме сгази. Преследва ме надолу по улицата. Прескочих някаква бетонна ограда и попаднах в чужд двор, за да не ме убие. Извинявах се доста на хората в чийто двор бях попаднал и така се спасих. Абсурдът идва на следващия ден, когато ми обясни, че съм бил много секси, докато съм бягал от колата ѝ.

Една бивша беше сигурна, че ѝ изневерявам с майка си и сестра си. Скандалът започваше, когато реша да прекарам някакво време с тях. Всичко започваше със съобщения и прозвънявания. Когато отидохме на семейна почивка, тя настояваше да съм спял на пожарния изход на хотела, понеже беше сигурна, че ще спя с двете. Освен това беше сигурна, че гласът ми се променя, докато говоря със сестра си - опитвал съм се да я съблазня по телефона и да правим телефонен секс... 

 

Бившата ми беше решила, че всеки път, когато я заведа на ресторант, най-вероятно ще ѝ предлагам брак. Щом това не се случваше, започваше да се реже и драматизира. Връх в отчаяните опити беше опита ѝ да скочи от колата в движение. 

 

Седя си на верандата, разговаряйки с момиче, което живее на долната пресечка. Забивахме се доста дълго, след като се разделих с бившата си наркозависима и психи приятелка, която реши дори да ми изневерява. И докато си говорим, покрай къщата минава сива кола, за която знам, че принадлежи на нейна приятелка. Откачалката се блъсна с поне 40 километра в гаража, излезе с бейзболна бухалка и започна да заплашва другото момиче, че ще я убие. Аз я скрих вкъщи и продължих да я държа навън, докато не дойде полицията. 

 

Моята бивша ми казваше, че има тумор в мозъка. Постоянно ми звънеше по телефона, за да плаче и да обяснява, че не знае дали ще живее или умре. 6 месеца по-късно, нейната сестра ми каза, че нищо от казаното не е истина. 

С моята бивша бяхме заедно около 10 години. Тя беше алкохолик и един ден ми писна да се занимавам с нея, затова и се разделихме. В следващите месеци, тя успя да:

Звъни през нощта вкъщи и да ми разказва с кого е правила секс.

Да отиде до дома на родителите ми и да настоява да говори с мен. Много често е обиждала цялото ми семейство и е спирала със заплаха за обаждане до полицията.

Заплашва и мен, че ще каже как съм я изнасилил.

Щяла да покаже синините по тялото си на полицията, придобити след поредния безпаметен алкохолен запой, обвинявайки мен в насилване, макар и тя да беше тази, която налиташе на бой. 

5 месеца по-късно е отишла при родителите ми, за да каже, че е бременна и аз съм бил бащата.

Звъняла е в работата ми, за да настоява да бъда уволнен, защото съм бил гаден с нея. Шефът ми се смя изключително много и накрая и забрани да влиза в магазина, в който работих.

Най-вероятно има още много, но сега не мога да си спомня.


Дойде вкъщи, когато трябваше да приспя кучето си. Опита се да прави секс с мен, но ѝ обясних, че това няма да стане.

След една седмица беше разказала на всички, че съм се опитал да я изнасиля. 

Месец по-късно ми се обади и предложи да бъдем отново заедно "или". Отказах ѝ и започнаха заплахите за самоубийство. След като не отговорих е глътнала повече от 70 хапчета калий. Приятел извикал линейка. Не беше добре за кратко, но след това оцеля. 

Една бивша извикала социални грижи, заявявайки им, че не съм гледал дъщеря си и също така съм я тормозил. Нека Ви го кажа, ако не го знаете, боли изключително много, когато дойде някой непознат и заяви, че си скапан родител. Социалните все пак видяха детската стая на дъщеря ми, поговориха си стабилно с нея и бързо свалиха обвиненията. Преди няколко дни разбрах, че бившата ми е арестувана, след като наръгала някакъв човек на улицата. Знам, защото се обади на мен, за да платя гаранцията ѝ. Това няма да се случи. 

Бившата ми изневерила пред 6 месеца, без да разбера. Една вечер просто заяви, че иска да се махна от леглото и къщата моментално. Бях объркан, но изпълних желанието ѝ. Докато успея да навържа всичко, тази жена успя да спре телефона ми, да източи общата банкова сметка, да вземе кучето ми и ценните вещи, след това да разкаже на всички, които познавам, включително и семейството, че съм я насилвал и малтретирал и след това да изчезне, защото смята да продължи живота си далече от мен. Отне ми повече от година, докато успея да обясня на полицяита какво наистина се случва. Колата ѝ била разбита и познайте кой беше обвинен и в това. Едва след като можех да докажа, че съм бил на работа, господата погледнаха много бързо под друг ъгъл. Година по-късно срещнах онзи, заради когото се случи всичко. Смятах да му издера лицето, докато не седнахме в бара и не ми разказа същия сценарий. Тази жена прави едно и също с всички. 

Спомням си, че се разделях с една бивша. Докато тя изнасяше нещата си, аз бях в залата и тренирах. Докато ме е нямало, гадината е пуснала най-големия котлон на печката и започнала да пълни цялата къща с газ. След това изключила всички лампи с изключение на тази на верандата и си тръгнала. След като се прибрах, моментално усетих как мирише на газ. Помислих, че котелът изпуска, слязох до мазето, но там нямаше пробив. Качих се до кухнята и видях как най-големият котлон изпомпва газ, но не гори. Отворих вратите и прозорци, за да проветря и едва тогава се сетих какво ми беше казал един ден, докато сме се шегували: "Ако аз не мога да те имам, никоя друга няма да те има.".

Да, кучката се опита да взриви мен, дома ми и котката.

Гадината взе котката ми и я заведе, за да я приспят. 

Моята бивша в този ред:

1. Влязла в апартамента ми и откраднала всички видове чинии, ножове, вилици и каквото още може да се сетите.

2. Изпратила е съобщение на хазяина, че смятам да се изнасям. Разбрах за този случай, когато човекът отключи апартамента и ме попита какво правя още там. 

3. Разказала е на всички как съм я малтретирал, макар и да се разделихме, защото тями изневери. Не можех да отида дори да си купя кафе, защото беше казала всичко на свои колеги и приятели. Същите бяха в готовност да звънят на полицията, ако се появя.

4. Разказала на пастора, че съм я заключил в спалнята и не съм ѝ давал храна в продължение на седмица, също така съм я изнасилвал. Това беше доста забавна лъжа, защото никога не е имало ключалка на вратата на спалнята. 

5. Използвала моите лични данни, за да изплати всичките си дългове и да погаси заемите по кредитните карти. 

И нека не забравяме, че всичко това беше извършено от един и същи човек.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!