Тоалетната седалка създава най-много проблеми в една връзка

Каква е най-честата причина за скандалите у дома? Семейният бюджет? Мръсните чинии в мивката? Тоталният мъжки мързел? Не! Източникът на много проблеми в една двойка ще е тоалетната. Един от най-древните спорове в света е започнал от изобретяването на тоалетната чиния. Вдигната или свалена, кой трябва да извършва тази механична дейност? Тази вечна дилема е успяла да ви лиши от приятната съботна вечер, както и от много други малки радости на домашния уют. Този казус е като кутията на Пандора, защото никой не знае дали трябва да остане отворена или затворена. Ето какво мислят някои експерти по темата:

1. Британските учени

Те решили, че е време да създадат тоалетна, в която да отиват и двата пола, за да може да се избегнат проблемите на хора с различна сексуална ориентация или транссексуалност. Идеята наистина е добра, но 2/3-ти от студентките в университета в Съсекс споделили, че не са доволни от тази рокада, защото няма стрикни правила за оставянето на тоалетната чиния. Другият проблем бил, че мъжката аудитория забравя да вдигне седалката, разполага с крив мерник и дори не се трогва. Дона Даусън е експерт по семейни отношения и споделила, че този казус трябва да се изгражда върху компромис. Нейното предложение е просто единият да я вдига, а другият да я сваля. Звучи разумно, но нека кажем, че разумът е последното нещо, което използваме, когато спринтираме към тоалетната! 

2. Психолозите

Техните проучвания показват, че около 44% от двойките в Англия се карат именно за тоалетната, докато поне 44% от двойките в България се карат и за тоалетната, откривайки още много поводи за скандал. Около 48% от спорещите жени най-често полудяват, когато мъжът остави тоалетната чиния вдигната. Господа, не смейте да я сваляте, защото и една капка вода е достатъчна, за да бъдете обвинени в крив мерник. Психолозите смятат, че вдигнатата седалка може да е една малка причина за разгарящия бъдещ скандал. Най-често се оказва, че именно малките дразнещи елементи убиват една връзка, отключвайки бавно и сигурно ада. Тоалетната дилема никога не е свързана просто с позицията на седалката, а с факта, че всеки иска ситуацията да се развива по негово желание. 

3. Бактерологът

Колкото и чиста да е една тоалетна, тя винаги ще има достатъчно количество бактерии, които да се залепят на ръката ни, докато изпълняваме заръката на милото. Д-р Алисън Котел е споделил, че точно това ще се случи, когато изпълняваме заръките на нежния пол. Дори и най-малките бактерии са достатъчни, за да разболеят човек, но д-р Котел смята, че ниското количество микроби може да бъде полезно за поддържането на имунната система. Свалянето на тоалетната чиния може да ви изложи на изключително слаби микроби, с които имунната ви система да се пребори, предпазвайки ви от бъдещи заболявания. Точно това доказва, че мъжкото съсловие е много благородно, позволявайки на партньорката да бъде здрава и силна. Не се притеснявайте, нито една жена в офиса не се трогна от това доказателство! 

4. Имате ли нужда от положителни точки

Психолозите смятат, че ако сваляте седалката, показвате висша степен на възпитание, защото показвате, че ви е грижа за половинката. Разбира се, изисква се време за постигането на подобна аномалия, защото свободният мъж просто не си губи времето с вдигане или сваляне на седалката, след като я използва само той. И нека не забравяме, че за да има равенство, жената също може да я вдига така, че да се застрахова, когато стреляме с далекобойната пушка с крив мерник. 

5. Men.bg и тоалетната

Добре, колко пъти сте открили тоалетна, която е готова за употреба? Никога! Или ще има празно казанче или ще бъдете напръскани в очите от новия ароматизатор. Всеки може да си спомни драмата с тоалетната. Изведнъж сте извикани, защото една капка е паднала върху платинената седалка. Получавате суров женски поглед, който случайно пропуска мумифицираната дамска превръзка или тампон, който се надява, че скоро ще бъде изхвърлен в кофата за боклук, но все още пази казанчето. Позицията на седалката е толкова релевантна, колкото и начина по който оставяте колата си - на ръчна спирачка или на скорост. Оставете ни да се насладим на единствената радост, която имаме - пишкането прави!

Споделете вашата гледна точка, защото много държим да знаем какво се случва! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Мартин Илиев
15 октомври 2015 | 11:00

Ако нещата вече са много сериозни - пикаеш си прав разбира се ... Но след това пускаш и капака на тоалетната ( не само седалката ) Така имаш малка победа , че и тя ще губи ценни стотни докато започне процеса. :) " Ако ме е гадно на мен - да им е гадно на другите" ;)

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 октомври 2015 | 17:18

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

+
13 октомври 2015 | 17:19

Много лесно е :) и мъжете да пикаят седнали - така хем ще си чатят по телефоните, хем никой няма да им се пречка, хем няма да мирише ва гаровия кенеф

изучайте Болгарской език рускии вариант
13 октомври 2015 | 15:03

Ако жена или друг крещи че не сте сложили капака след ползване..пазете се вероятно има проникнал обсебващ жени бяс.. За първи път такъв проблем засякох още около 1973 година... Бог да го прости собственика бе убит след време от съпругата обсебена от неизвестен..