Тоалетните драми в офиса и защо никой не почиства след себе си

Пичове, имам няколко хигиенни и тоалетни въпроси, а знаете правилото - в реалния живот такива неща не се питат.

1. Като пикая трябва ли да забелвам главичката на члена или не, как е правилното за необразян? Никой никога не ми е казвал, а и кой говори за тия неща?

2. Ако вляза в женската тоалетна какво ще стане - ще ме осъдят ли?

3. Често в обществени тоалетни като човек седи за номер 2 често погледът му ще не ще вижда засъхнали бели следи по вратите или стените. Чудя се това масово ли е или само при нас в офиса? На всеки етаж е така? Мастурбирането в тоалетна не е никак яко според мен, но няма да съдя. Като го правят обаче защо не почистват след себе си, а остават "маркери". Само не ми казвайте че бяло-жълтеникавите пръски където някаква течност е текла и засъхнала е сапунена вода или мляко хаха. Ама дори и по моловете е така. И като хората го правят, защо персоналът не чисти засъхналото? В нашия офис имам чувство, че много говеда има дето лъскат, дори има пръска на вратата на една от кабинките ОТВЪН - т.е. някой се е лъскал отвънка, където може да го хванат. Ако има някой тук от лъскащите по публични тоалетни, моля да чисти след себе си.

Та моля ви, ако ви е възможно публикувайте една статия, където отговаряте на тези коментари!

Поздрави, пичове!


Men.bg: Имайки предвид колко дълбока може да е темата и как редица програмисти са основали религията на дебелото черво, класифицират различните форми на тоалетното божество, търсят тоалетна чиния без "Цоп" ефект и знаят много, всички споделени знания ще бъдат от техния опит, защото в днешно време ако не си се качвАл на Golf и нямаш поне един програмист сред приятелската аудитория - нямаш нищо. Отговаряме в следния ред:

1. Няма абсолютно никаква технология на изпускане на язовира, когато дойде време. Разбира се, можеш да разгледаш различни пози като един вдигнат крак, да измериш разстоянието, да пробваш от мивката да целиш тоалетната и какво ли още не. Ако си на писоар, маркираш целите и просто се забавляваш. Не се опитвай да избягаш от последната капка, тя винаги ще остане топъл спомен за гащите...

2. Влизането в женската тоалетна може да те изненада по ред причини. Там е доста по-мръсно, отколкото в мъжката, някоя леля може да се размрънка, но като цяло ще ти обяснят, че нямаш място там. Не се гордеем с това, но сме влизали само, за да задоволим природните нужи и един два пъти сме били канени от някоя бамбина за полагане на тръба Фи-30, ама това е история, която е за друг път. 

3. Мастурбирането в тоалетната много скоро може да бъде легализирано и предложено като опция за почивка, защото се оказва, че има доста полезно действие. Какво имаме предвид, според някакви проучвания, повечето хора вече настоявали да го има. Те заявили, че след като колегите им могат да правят 5-минутни паузи, за да изпушат една цигара, къде е проблемът да се поиска и подобна кратка пауза? Почистването е вече форма на фетиш, както и опцията за хващането. Мнозина ексхибиционисти много държат да бъдат заловени, докато полират шпагата. Сигурно се възбуждат от срама, когато ги хванат. Разбира се, може да е някаква лична форма на вендета, в която ти още да не участваш. Нека не забравяме, че имаше един (х)американец, който всяка сутрин добивал ръчно битата сметана за кафето на колежка и едва след няколко месеца, когато си направила сама кафе и сложила от купешката сметана, започнала да се съмнява в това, което пие. 

P.S.: Каквото и да става, никога не забравяй, че дръжката на вратата трябва да се хваща с кърпа, все пак не можеш да се довериш на човек, който прави това в тоалетната. 

P.P.S.: Ако това те притеснява, какво да кажем за всички, които пушат в тоалетната? 

Изпращай своите въпроси, казуси, истории и мъки на info@men.bg, с които да покажем, че светът е достатъчно зловещ за всички. Не връщаме ракия, уиски и всякакви други духове в бутилка. Правим реглаж на преден мост, заден мост, страничен мост, мостът до сърцето и всякакви извращения! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!