Това са най-откачените профили в Tinder

Интернет запознанствата обрекоха всеки друг жив контакт на сигурна смърт. Прекарването на високо скоростна мрежа гарантира, че вече ще сме фокусирани в дисплеите, отколкото в хората. Вълнуваме се повече от показаното на екрана, отколкото от самия човек. Интернет може да бъде и една безопасна среда - всеки показва лудостта си и се надява, че различията ще привлекат себеподобни. И ако руснаците всяка година печелят наградата за най-откачените профили, тогава трябва да се запознаеш с някои от най-атрактивните профили в Tinder. Там можете да осъзнаете, че не сте единствените луди: 

Мис Дупе

Големите дупета винаги са на мода, а покрай Кардашиян сме принудени да ги заобичаме. Ето снимка на една горда майка, която е постигнала съвършенство, отглеждайки достатъчно атрактивно ремарке без светлинни или звукови сигнали. 


Жената с котките

Всички сме изправяни пред тази аномалия - животът с 43 котки. Тази 25-годишна дама е решила да покаже щастливото животно, но не можем да открием достатъчно добра причина, за да си свали гащите си. Може да показва две котенца...


Патешки истории

За всички онези, които са гледали анимациите по БНТ в събота и неделя, това е вашият човек! 21-годишният паток определено сменя традицията и посоката на профилните снимки. Освен това твърди в описанието, че притежава три тамагочита! Как да не го хареса човек? Дами, време е!

Коледните страсти

Били обича коледните празници и не се притеснява да го покаже. Единственият проблем е, че това продължава да е профилната му снимка дори и когато скрийншот е направен през лятото. Ако наистина имате нужда от приятел в коледното утро, обадете се на Били!


Културистът

Евентуално може да бъде и кечист, но не сме сигурни. Важното е, че можем да видим резултатите от дългите часове в залата. Истината е, че почти всеки човек в интернет поне веднъж е показвал мускули. Няма да съдим този гладиатор!


Жената, която мрази родителите си

Запознай се с Ябълки. Очевидно родителите и имат чувство за хумор, но това не обяснява тази профилна снимка. Бихме искали да успокоим нежното създание - с тренировки ще може скоро да захапе и нещо по-голямо от ябълка. 

Гномът

Няма друго място като неговото. И за да докажем думите си, показваме тази красива профилна снимка. Идва зима, огънят внася уют, а тези космати гърди ще показват абсолютното мъжество! Какво повече може да поиска човек? Какво? 


Забави темпото и помириши цветята

Кой е казал, че мъжете не могат да бъдат романтични? Ето един, който не само показва флоралните си страсти, а и цялото си същество. Навеждаш се и виждаш всичко това. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
21 октомври 2016 | 05:55

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE