Трудно е да бъдеш джентълмен в тези ситуации

Джентълменът е рицар без броня, който никога не би изоставил жена в беда. Неговите геройски подвизи могат да се срещнат във всяка литература, но с тъга осъзнаваме настоящото си безсилие. Да помогнете на непознат или непозната е най-благородното, което човек може да направи, ала в днешно време има поставена цена за всяко действие. Отдавна сме се шегували с изследването, което доказва спохождането на похотливи мисли на 16 секунди, докато не разбрахме и пагубното влияние.  Да бъдете в услуга на жена е твърде трудно начинание, след като общата картина продължава да се влошава. Благодарение на всички криминални новини, мъжът се превръща в злодей, изнасилвач, убиец и човек с три тона тротил у дома си. Лошата слава и постоянните съмнения убиват благородството по-бързо, отколкото модерните препарати за борба с насекоми. Забравете за шансовете за помощ в следните ситуации:


Желаете ли да Ви закарам?

Колко от Вас пътуват сами в колата, подминавайки претъпканите автобусни спирки? Подозираме, че бройката е твърде голяма и понякога наистина не бихте отказали компания, с която да споделите пътя - горивото изобщо не е тема за разговор. Единственият проблем да се въздържате от отбиването и предлагането на далеч по уютен и затоплен превоз е, че сте мъж и по презумпция сте психопат, който пуска на децата си нещо като Happy Tree Friends и SAW за закуска. В снежната седмица, когато София беше облъчвана с Haarp, градският транспорт имаше тежката задача да измине няколко парсека, докато стигне до спирката.

Точно в този момент забелязахме поредната мръзнеща жена, която със сигурност би искала да е у дома си и да гледа снега през прозорците и за няколко секунди преиграхме сценария, на отбиване и задаване на иначе толкова странния въпрос "Желаете ли да Ви закарам?". Подозираме, че резултатът щеше да е позвъняване до полицията, жалба за сексуален тормоз и наемането на убиец, който да ни "изчисти". Общественото мнение за мъжете изобщо не е розово, а и сме свикнали да бъдем сексуалните хищници на свобода. Във всеки апокалиптичен сценарий шансовете за оцеляване на жената на безлюдна спирка са точно толкова малки, колкото и като се качи в кола на непознат, защото лудият може да се окаже точно в тези храсти. Някой ден може да се поставят стикери на колите с психично здрави шофьори с необходимите данни, гарантирайки, че не се возите с моторен трион в багажника и в свободното си време не биете скитници! 

Желаете ли да Ви изпратя?

Нощна София може да събуди всеки разказ на Стивън Кинг и компания, когато улиците станат по-пусти от тези в Сейлъмс Лот. Истинският мъж би предложил компания до тъмния и мрачен вход, където осветителните тела са работели последно по времето на абитуриентския бал на баба Ви, ала нито една жена няма да се съгласи, защото сте страшен. Задайте този въпрос на всяка дама, която срещнете вечер по улицата и вижте серия от куриозни реакции. Защо ще Ви откажат? Кратко лично проучване показва, че нито една не е свикнала на добро отношение, но съществуват сериозни проблеми с доверието - тя винаги ще вижда секс маниак, а не нормален човек с добри намерения. Мъжът в България никога не е добър, ако не представи акт за раждане, кръвна група, бележка от психолог и чисто криминално минало. Изобщо не искаме да говорим за законите в САЩ, където можете да бъдете осъден в подобна ситуация. Друг е въпросът, че много по-малко джебчии и луди хора с джобни ножчета биха изскочили от тъмното, за да дърпат чанти, когато присъства елемент на съпротива във Ваше лице с шанс за главоболие и изкъртени зъби. Съжаляваме дами, но понякога сами си ритате късмета. 

Нека Ви прибера, Вие сте пияна! 

Мисията на работещата жена е да провери колко бързо може да неутрализира основната функция на черния дроб и обработката на алкохол, когато дойде петък. Тук ситуацията става още по-трагична, защото пияната жена се контролира като неуправляем ракетен снаряд - никога не знаете в коя посока ще завие. Уважаваме смелостта на злоупотребяващата жена с уиски, както и желанието й да пие наравно с мъжете, но природата не й е позволила да се мери толкова успешно, ако не е рускиня.

С напредването на късните часове, купонджийката поставя мишена на задника си и привлича всеки в своята мрежа, построявайки за кратко време група от закоравели господа с големи надежди за финал в стил XXL! Вие можете да бъдете неин приятел или част от компанията, с която същата се е озовала в заведението, но за нея сте единственият, който иска да я заведе у дома и да се възползва от нея - женската логика може да бъде абсурдна. Уважаеми дами, ако Ваш приятел Ви каже, че е време да се прибирате, повярвайте му, защото той най-малко иска да си играе на "Скрий салама" с Вас. Не всички мислят за секс, някои просто искат да спестят появата на поредната пияна жена в порно сайт, защото тези са твърде много.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!