Тя е долна симулантка

Кой е най-добрият приятел на човечеството? Религията? Едва ли, след като има достатъчно хора, които да я изкривят и да причиняват смърт в името и. Демокрацията? Благодарение на свободата на бързото хранене и риалити телевизията, употребата на подобна дума би могла да бъде абсолютна глупост. Науката остава единственият избор за оцеляването, за развитието и за мирното съжителство. Науката създаде 3D принтерът, електромобилът, ваксината и дори кучето, което да надушва раковите образувания. Единственото, което още не сме получи, това са сигурните белези, че любимата симулира оргазъм. 

Симулацията винаги се смята за благородно дело в леглото, ала ние сме мъже, които обичат да свършват работата си до самия край. Учените от БАН отдавна доказаха, че повече от 80% симулират и пъшкат измамно. Подозираме, че останалите 20% просто не правят секс, за да ни дадат някаква надежда. Това означава, че мнозина никога не са виждали жена да свършва - ние все още сме девствени, следователно няма смисъл да участваме в този скромен дебат. Ето какво споделя нашата любима колежка 'Чини по темата: 

Колко шумна е партньорката? Съседката от долния етаж не спира да лъже своя любим и крещи толкова много, че пречи да се фокусираме върху пъшкането на Лиса Ан. Порно актрисите получават хиляди долари, за да се правят на щастливи и възбудени, ала какво да говорим за онези нещастни дами, които получават две големи и не плащат таксито? Какво получават те, освен 2-тактовото бутало с изпразване? Включи фактора "съмнение", ако се окаже, че тя е твърде шумна!

Едва ли има мъж, който да не е виждал как Роналдо пада за дузпа и как добре изиграва ваденето на бъбрек без упойка. Същото важи и за вашата партньорка! Ако се мята като брейк кукла на 3 кафета с Red Bull, тогава имаме много лоши новини. Тя не е обладана от демон и определено не е толкова впечатлена от размера и изпълнението. Не е необходимо да викаш дори екзорсист, защото Ватикана няма да се набута втори път с пътните разходи. 

Един познат ни разказваше за своята голяма любов, която обичаше да гледа мача, докато правят секс - сега осъзнаваме какъв късметлия е бил. Въпреки факта, че гледаше финала на Шампионска лига по най-добрия възможен начин, осъзнаваме колко скучен трябва да е бил секса, защото фенката викала повече на съдията, отколкото на неговото изпълнение. Вече знаем защо не гледа футбол и няма телевизор у дома си. Ако липсва вниманието, приеми истината - не се справяш достатъчно добре.

Не сме сигурни, ала много често забелязваме как жените играят безотказно ролята "Мълчанието" в "Мълчанието на агнетата" и след точно 3 минути и половина започват да издават звуците на разгонен пролетен папуняк. Това учудва ли те? Изследователите смятат, че в подобни случаи наистина не си в правилната лига и тя предпочита да сложи край на агонията, за да продължи чата във фейсбук. 

С времето наистина може да изгубите страстта и всичко да започне да се повтаря, включително и секса. Ако обаче всичко е по сценарий, тогава наистина започвайте да се замисляте. Всичко започва с една и съща поза, едно и също движение, звуци и осветление. Усещате, че сте в машина на сексуалното време, повтаряйки едно и също от началото до края - честито, тя не е особено щастлива, променете баналния секс с премахването на "б"-то. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
05 декември 2016 | 18:58

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE