Тя не става за сериозна връзка

Анонимността е нещо изключително трудно в днешно време. С наличието на социалните мрежи е изключително трудно да запазиш нормалните взаимоотношения. Твоят социален статус става изцяло публичен и дори баба ти от Петрич ще разбере, че си намерил нова изгора. Продължаваме експериментите в разбирането на жените и уважаваме много онези дами, които използват следните думи "Всички мъже са такива!", "Всички мъже са еднакви!". 

И чакаме жената, която да каже една добра дума за своя тиквеник. Мда, така те наричат зад гърба ти, когато се съберат с другите кифли. Изборът на жена е като изборът на кола - не можеш да грешиш, защото това е скъпо удоволствие. Запознай се с най-досадните белези на онова същество, което кърви с дни и не умира. Можеш да направиш компромис само с два от тези, но с три ще е по-добре да се насочиш в друга посока. 

1. Тя и твоят приятел

Никой не обича приятелката на приятел. Представи си, че си правил най-добрия секс, на който може да си способен. Играчите от Brazzers изпращат поздравления и комплименти! Лежиш до нея и си мислиш дали всичко й стига? Тя ти казва, че не е имала по-добър, но ти вече се съмняваш, защото твоят авер може да е бил много по-добър. Тук идват съмненията и постоянното доказване и преследване. Не е приятна работа, когато баджанаците се съберат на едно място, проверено е! После започват и сравненията и здравей в новия си кошмар. 

2. Фактор на зависимата

Жените имат нужда от внимание и много често изпадат в голямата крайност на тоталния мързел. Стигали сме до там, че да видим девойка, която да се моли за помощ в свалянето на няколко песни. Това го прави човек, който стои пред компютър с интернет (проверихме) и познава Google. Нежната половина обича да бъде защитавана и подпирана от мъжкото рамо, но това е цяло кощунство. По този начин влизаш и в приятелската зона, защото тя винаги е по-силният екземпляр (при нея е вагината). Избягвай беззащитната и миловидна приятелка, капан е!

3. Любопитните

Ревността е приятна в умерени количества. Така получаваш една лека четка на егото си и разбираш, че си все още във форма за останалите бамбини. Нещата минават границата, когато останеш без личен живот и трябва да обясняваш наличието на всяка жена във фейсбук. Мъжът има нужда от свободата си, преди да има нужда от жена.

4. С лоши чувства

Има жени, които не обичат да се задоволяват само с един играч. Латексовият колега изобщо не влиза в списъка. Отмъстителките са много интересен социален феномен. Те са скъсали със своя партньор и сега отмъщават на всеки с топки в гащите си. От тук тръгва и еволюцията на кучката. Минаваш през леглото й и си мислиш, че няма нищо по-хубаво, преди да видиш следващия, който отива в същата посока. С тези не може да се живее, вярвай ни!

5. Ти си вторият

Спокойно можеш да играеш и тази роля. Тя просто е продължение на горната, но с по-специални облаги. Ще мачкате чаршафите и ще се радвате на добрите спомени, но все пак ще останеш тайна за всички останали. Едва ли ще ти пука, но ще дойде онзи момент, в който ти омръзва да бъдеш сам в бара. 

6. Кифлата

Тя идва с големи гърди, тъпа усмивка и желание за изява. В повечето случаи държи мъжкото обкръжение в силно гравитационно поле, което се формира около двете й луни. Всички искат само секс от нея, а тя няма нужда от нещо повече. Бързо ще разбереш, че големите цици не са фактор за перфектната връзка. 

7. Пътят към сърцето

... минава през дебелото черво! Ако една жена не е вкарала визията на Оливия Уайлд в себе си, тогава е по-добре да може да готви. Животът не е секс, трябва и малко мусака! С други думи, винаги си търсим и още едно полезно действие освен 69!

8. Получава всичко от теб

Не можеш да очакваш успех, ако си дал всичко, което имаш. Обвързването с една жена е като игра на покер - покажеш ли картите, вече си жертва! Може да си Кен, но Барби никога не е била заинтригувана от скучния Кен! Това е причината да се насочи към Екшън мен!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Аптекаря
01 април 2013 | 19:27

д
ANonimna от 25 март 2013 | 13:54

Окей,бих могла да се съглася с теб, безгрешни мъжо,сътворил тази статия. Има всякакви жени (което важи и за противоположния пол). Въпроса ми е - кому беше нужно да се изразяваш ( типично по мъжки) толкова гротескно просташки...

Объркала сте сайта, драга...

1
25 март 2013 | 14:20

Anonimnata като не ти харесва стила на писане на MEN.BG,чети статиите на woman.bg ;)

ANonimna
25 март 2013 | 13:54

Окей,бих могла да се съглася с теб, безгрешни мъжо,сътворил тази статия. Има всякакви жени (което важи и за противоположния пол). Въпроса ми е - кому беше нужно да се изразяваш ( типично по мъжки) толкова гротескно просташки...