Успехът според жените в социалната мрежа

Разделението между половете не може да бъде чуждо, след като работим с колежките в тоталната крайност - абсолютните феминистки. Мечтата на всяко малко феодалче е да се превърне в голям феодал, докато всяка жена иска да бъде красива принцеса със сарказма на Мария-Антоанета: "Като няма хляб, да ядат пасти.". Винаги сме уважавали жените, които искат да се развиват и се борят за равноправие, все пак е ясно, че разполагат с елементи, които ще ни обезоръжават винаги, но не искаме да говорим за секс, а за прекрасните моменти на "Независимата жена". Свободата е изключително скъпо удоволствие и ние си признаваме, че не можем да влезем в квалификацията свободно - институции като Топлофикация винаги успяват да ни покажат, че командват парада. Портретът на успешната жена може да се разглежда от различен ъгъл и докато ние вярваме в едно, кариеристката ще го вижда по съвсем друг начин. Въпреки биенето в гърдите, успехът никога не е имал нужда от хвалене - той носи достатъчно удовлетворение на победителя. Ето какво не смятаме, че трябва да се брои като голям успех. 

Бизнес дамата

Понятието се превърна в интригуващо нарицателно за жените, които откриват своите богати партньори и получават зала за танци или PR компания, в която да се изживяват като изпълнителни директори. Наследената империя никога не е успяла да издържи по-дълго, отколкото човек може да се заблуждава и историята го е доказала многократно. Величието и титлите са достатъчно замъгляващи, за да може 18-годишната девойка да каже, че е постигнала всичко със собствените си усилия. Съжаляваме дами, но Игнат Канев е само един и той отдавна е разказал своята история. Използвайте самочувствието си, но не забравяйте, че то е като силата в Star Wars - действа само на слабите умове. Не сте бизнес дама, ако заеманата позиция е дъщеря на татко. 

Фаталната жена

Не искаме това да е баба ни, но пък сме забелязали тенденцията и поставянето на тази титла. Рядко се раждаме с няколко Bentley-та в гаража, но жените имат право на втори опит и израстване. Богатият съпруг може да компенсира всички свои недостатъци с пари. Сделката е справедлива и завършва с преливането на синя кръв, за да може благородната Кичка да стане аристократ с буржоазна банкова сметка. Опияняването с внимание, поканите за телевизионни интервюта и статиите в жълтите вестници са достатъчни, за да може дамата да се замая и да повярва в своя статус. Съмнителният бизнесмен отдавна не е на мода и все повече млади красавици започват да дебнат пред стадионите с надеждата, че ще познаят следващия футболен талант, с когото ще се снимат пред Sin City и след това ще хвърлят салфетки до припадък. 

Кариеристката

Добре, как успяхте да почерните един от най-чистите фронтове за изява? Преди години се радвахме на факта, че е необходима отдаденост и жертвоготовност, за да може в края на месеца да сме доволни от постъпленията. Всичко в системата ти харесва, докато не стане ясно, че нежния пол е успял да достигне твоята мечтана позиция с изпускането на химикал пред борда на директорите - няколко пъти. Американците могат да го наричат сексуален тормоз, но никой не е виновен, че не са успели да завършат преговорите в тяхна полза. Същият се регистрира само в случаите на твърде голяма алчност. Тук дори не се изисква красота, след като наглата дебелана може да изсвири 9-тата симфония в обедната почивка и след това да се смята за доверен човек на началството. А казваха, че достойнството нямало цена. 

Културата

Отдавна не е модерно да се гледа телевизия, както и турски сериали (поне последното се твърди от всяка втора жена във фейсбук). Хипстърското поведение успя да накара хората да оставят лаптопа, завръщайки се обратно в зората на пишещите машини, както и книгите. Темата е захапвана многократно, но все още не познаваме човек с медал, защото е прочел няколко книги. Добрата новина е, че Коелю и Букай са на мода, предлагайки се като джобни издания за запълване на дамската чанта за престиж. Авторите я разтърсват, докосват и понякога разплакват. Литературната сексология наистина изморява и напомняме на младите читателки, че четенето не е новото секси, понякога трябва да се мисли. Колко "златни" момичета се похвалиха със сакрална любов към книгата и след това поставиха Лондон в Белгия? 

Бонус чертите

Винаги сме уважавали интелигентните жени, които разполагат с гледна точка и собствено мнение. С тях се води перфектен спор, обменя се достатъчно опит и се израства, той води до откриването на много житейски истини и винаги ще е приятен с достойния партньор. Осъзнавайки този пропуск, почитателката на поп-фолка веднага започва да компенсира загубите с пускането на мотивиращи снимки, словоблудстването и обясняването до парализиране на мозъчната дейност, както и нашето любимо - фамилиарничене. Изморяваш се да я слушаш, отегчаваш се до смърт и се замисляш за щастливата съдба на Жозеф-Игнаций. Събеседничка от този тип се опитва да покаже, че е специална, важна и възвишена, колкото Елена (хубавата, разбира се), но в повечето случаи успява да заблуди само най-близките си приятелки, както и носещата стена у дома.

Заключение:

Ако не се разпознавате в тези редове, тогава имаме добри новини. С останалите ще коментираме "Приказки за преспиване на малки деца и пробуждане на възрастни".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
21 октомври 2014 | 19:20

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g