Венера е отговорна за всички проблеми с жените

В 80% от случаите се оказва, че причината за депресията може да бъде открита в астрологията. Защо? Събуждате се, включвате телевизора и става ясно, че някой умник ви е написал, че е време да се притеснявате в работната среда, защото звездите му говорят, а вие сте поне малко лабилен на тема "Star Gate", за да повярвате, че точно днес шефовете ще ви мразят. Излишно е да казваме, че те мразят всички през цялата година, ала друго си е да го получите като готова информация от хороскопа. И след като показахме няколко скромни доказателства около шаманската черна наука, запознайте се и с последната актуална новина - Венера била ретроградна. Това означава, че всеки мъж трябва да се окопае като червей от Worms и да се надява, че падащите метеорити ще го пропуснат - рядко се случва, но нали надеждата умираше последна! Ако вярваме на звездобройците, гръцката митология и Haarp, август ще бъде нещо средно между трагедията "Макбет" и откровенията в някой сайт за изповеди. 

1. Никакви мисли за бившите

След като Венера играе с удари под пояса, всеки амиго ще започне да се чуди какво точно не е харесвал в бившата и защо сега не е с нея. Не се поддавайте на фалшиви и измамни сигнали, всичко е в следствие на Венера. През останалото време можете да обвинявате домашното порно за същите вредни идеи. 

2. Дайте си малко пространство

... не стреляйте по тъщата! Това е съветът, който могат да предложат хората, които поддържат системата Haarp. В този период се очаква от жените да бъдат досадни, зли и изключително злобни - ПМС без срок на годност. Препоръчваме да избягвате всякакъв контакт, да излезете в отпуска, да искате болничен, защото ви е налегнала страшна тоалетна болест, която няма да споменаваме и много други. 

3. Внимавайте с парите си

М-да, Венера е способна да Ви изпразни джобовете за секунди, същото прави Клеопатра, Афродита и останалите гадини от стрип клуба, които така и не се сетиха, че трябва да сменяте маслото на колата. Същите дами са отговорни и за много други разходи в семейния бюджет, но обществените тайни никога не се издават! 

4. Не експериментирайте с външния си вид

Това би трябвало да бъде послание към жените, но нека кажем, че трябва да издържите на всички атаки на коафьорката, която живее вътре във вашето мило същество. До средата на септември се препоръчва да избягвате всички атаки и призовки за изрусяване, бръснене на брадата и други свещени точки от тялото - разпереният гарван си го обичаме! 

5. Пазете се от хладилника

... жената вече го пази. Хороскопаджиите споделят, че Венера е отговорна за всяко преяждане, откакто са успели да опознаят планетата, която няма пръстен, но все още чака някой да я вземе. Здравословното хранене и спортните занимания били изложени на риск, защото Венера била богинята на удоволствията. Някои лекари все още казват, че преяждането по никакъв начин не може да бъде свързано с удоволствие, ама кои сме ние, че да спорим. 

Практически е ясно, че Венера може да бъде обявявана цяла година за абсурдното поведение на всяка жена, която познавате. Не сме сигурни дали някои са дъщери на въпросната планета или просто нямат други оправдания, ала трябва да ви гарантираме, че щом науката все още се проваля, трябва да вярваме в други алтернативи - шамбала може да е добро решение. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
06 май 2017 | 19:31

Когато става въпрос за тълкуване на бъдещето, науката е прогностична, т.е. дават се съвети какво да се избягва, но никой астролог не може да ви гарантира в колко точно часа ще пр ъднете. Елементът собствена воля винаги присъства. Всеки сам избира дали да се доверява на астрологията, но ако се поинтересувате за собствените си данни, много ще се учудите на някои съвпади ;)

03 август 2015 | 20:28

Това беше добро!

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
03 август 2015 | 17:45

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g