Видовете снимки, които жените правят

Преди години мобилният телефон е бил най-мощният създаван компютър. С неговите възможности, хората най-накрая са успели да изпратят човек в космоса. Мислите си, че с толкова напреднала технология ще бъдем способни да направим нещо по-добро, достигайки Марс, но грешите - хардуерът в мобилния телефон се използва за изпращането на селфита. Съдържанието на повечето от тях е достатъчно да възмути и законодателството в Северна Корея, следователно наистина си заслужава да видим какво точно правят жените с мобилен телефон и интернет връзка! 

Изпращат празни селфита с послание

Нека започнем с онези прекрасни кадри от житейското страдание на нежния пол. Обикновено е лицето от замръзналото кралство, английски мъдрости и очи, които призовават Далай Лама в огледалото пред себе си. Учените от БАН нямат обяснение за тях и просто се отказват от всякакви изследвания. Най-добрите постижения са от рождения ден, новогодишните резолюции и много други. Важното е да има вяра, че някой би се трогнал от социалната ангажираност. 

"Ще се напия като прасе" селфито

Създадено, за да се дразнят останалите "приятелки" и онези мъже, които не й се обадиха на втората среща! Имаме лоши новини, ако в снимката не се вижда деколте или поне два голи крака на фона на уиски, никой няма да се развълнува. 

Голите селфита

Да станем на крака за всички смели жени, които рано или късно ще се озоват в хамстера или хъба, след като са получили гаранция, че никога няма да бъдат пуснати в интернет. 

Снимката на храната

Те вече са класика в жанра, евъргрийн-а на всички злини, които можеха да се родят. Добрата новина е, че по-често можете да попадате на комбинацията от 4 сушени сливи, половин стафида и три лъжички син камък. Жената на диета не може да ни изкуши. Точно обратното се случва с жената, която решава да експериментира с кросфит изпълненията. Там пада голямото плюскане, консумацията с пържоли, салатите за ракия и другите малки радости. С тези кадри изпитваме огромно желание да закрием всички профили в социалната мрежа.

"Добро утро" селфито

Можете да видите прелестното изчадие създание точно, когато отваря очи. В такива моменти обвързаните са благодарни, че тъщата не може да прави селфи, защото щяха да знаят как точно изглежда пробуждането на сатаната. В този кадър ще забележите развълнуваната прическа на жената, милия сънен поглед, дълбокото деколте на пижамата (подозираме, че всички дрехи са изрязани) и някоя друга мъдрост от утрото. Бъдете благодарни, че Apple все още не са добавили и аромати към движещите снимки, защото щяхте да разберете какъв точно е сутришният дъх на жена, която цяла вечер е злоупотребявала с текилата и Red Bull-a! 

Драматичният кадър

Той се случва, когато камерата я обича, светлината гали трапчинките й, а усмивката й сякаш блести. Добавяме и сериозна панорама към композицията, за да се получи снимка в стил "Великият мислител". Сега вече знаете, че тя е успешна и духовна личност, която вярва в позитивното мислене, силата и Паулу Коелю! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
20 ноември 2015 | 19:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

20 ноември 2015 | 04:58

Малоумник! И какво каза?!