Влогъри обявиха своята раздяла в YouTube и направиха повече от 20 милиона гледания

Казвали сме го и преди, пак ще го повторим - американците са изключително глупави хора. Като изключим и факта, че в последно време са се отказали от вървенето срещу природата и бележат ръст в самоубийствата, което не е добре и доказва колко зле се развива тази страна. Поставяйки американската мечта малко в ъгъла, искаме да обърнем внимание на някои социални феномени като раздялата. Какво се случва, когато се разделиш с камъка, харпията, диментора в спалнята и още много други специални термини за възнасящия се антихрис? Ако си българин, отговорът е много лесен - намираш приятели, пиете, проклинате, след това намираш първата в бара, чупиш тоалетните рекорди и на другия ден се мразиш за всичко, което си и не си. Към това трябва да добавим зловещия махмурлук и възнасящото се чувство на освобождение. Американците са друга бира, вместо да покажат силни характери, те правят клипчета, качват ги в тубата и се оказва, че някакви хора, очевидно също американци без никакъв личен живот (за него се изисква доза интелект), са гледали тази глупост повече от 21 347 703 пъти. Това е причината да не осъществяваме контакт с извънземните, това е причината да не откриваме лекарства за куп болести, това е причината да плачем всеки ден за човечеството, което е повече от обречено.

Това са и хората, които вярват, че някой може да манипулира изборите в САЩ или където и другаде може да бъде, благодарение на Facebook и всякакви други глупости. Колко изостанал трябва да бъдеш, за да се вълнуваш от личния живот на двама души, които очевидно нямат уважение към себе си и споделят най-интимните си моменти с 20 милиона други. А някога вярвахме, че интернет ще бъде магистрала на знания и добри намерения. Кой да подозира, че ще стане "Дързост и красота" с микс от малката булка. Лиза Коши и Дейвид Добрик са се разделили. За това си действие, ще получат няколко хиляди долара, понеже монетарната система на YouTube отчита и смята, че в този невероятен интерес може да добави изключително много реклами, например гореща линия за самоубийства. Какво повече да поискате от всичко това? Освен това, американските учени вече са го потвърдили, да бъдеш близък с бившата е ранна форма на психопатщина. Поне знаем коя страна от бившите е луда, науката стана изведнъж по-светла и красива. Ако все пак се разделяш с милото, не забравяй да го пуснеш в интернет, просто е необходимо, светът трябва да знае! Същото важи и за газоотделянето и всякакви други изцепки! Впрочем, вече гледанията са над 30 милиона - продължаваме с лошите новини, ама... 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
14 юни 2018 | 13:12

"АКо си бългърин" Ама вие сериозно ли ?