Всички видове расисти в социалната мрежа

Расизмът със сигурност ще бъде социалното заболяване на 2016 година. Въпреки древните корени, това обществено проявление ще набира все по-сериозна сила, след като мигрантите прекосяват границите, напускайки родните си домове. Най-елементарният речник ще напомни, че расизмът включва идеите на произволно дефинирана раса, чийто качества са много по-висши от тези на останалите. В него се коренят някои от адските идеи, които постоянно подтикват доминиращите да упражняват насилие срещу останалите социални групи, извършвайки серия от престъпления. И след като един човек успя да превърне целия свят в бойно поле, използвайки само ораторските си качества, тогава какво остава за малките социални групи, които постоянно искат да доминират над мнозинството. По скромни наблюдения, осъзнаваме, че антирасизмът се превръща в мода с изявен глад за врагове. В следващите редове искаме да представим някои герои на антирасизма, които винаги дебнат, стоят на крачка зад вас и са готови да сезират най-висшите инстанции в името на справедливостта. 

1. Вегани/вегетарианци и други лоши ловци

Съществуват хора, които не могат да консумират месо или отказват да го консумират в по собствена воля. Те вярват, че животните не трябва да биват погубвани, за да може човекът да се нахрани и именно по тази причина са се отдали на зърнено-соева диета, с която да покажат, че стомасите могат да бъдат пълни, без да се стига до убийството.

Самият процес никога няма да бъде смятан за хуманен, който и да ни лъжат, че животното е било щастливо и след това дори не е разбрало какво се е случило. Веганите са хора, които се гордеят със своя избор и смятат, че постижението им е толкова велико, че трябва да се превърне в религия. И точно по тази причина се изненадахме, когато бяхме качили снимка, която се шегуваше именно с веганите. На 31-ви декември, една възмутена млада дама сподели, че въпросната снимка подтиквала към насилие. Беше наистина малко странно, след като цяла година гледахме различни нападки срещу малцинствата и бежанците, че се изумихме колко "будни" хора може да ни наблюдават.

Затова препоръчваме на всички да се откажат от варените яйца за закуска, да забравят луканките по празниците, както и дежурната свинска пържола, добита чрез насилие от прасето, което цяла година е било гледано именно с тази цел. Предлагаме на всички стопанства да пуснат добитъка за месо на свобода и да наблюдават как чакалите и вълците ще ги приютят в дивото. Уважаваме решението на хората, но не уважаваме желанието им за проповядване на идея, която няма абсолютно никакви научни доказателства в полза на това хранително ограничение. Дори и пенсионерите, като дивизия от върли вегетарианци, са готови да забравят всички ограничения в името на една хубава и по-мека луканка. 

2. Хората, които се борят за правата на човека

Написахме в горните редове, че расизмът може да промени хода на световната история. Съществува една съществена разлика между расистите и хората с малко по-черно чувство за хумор - първите не разполагат с абсолютно никакъв интелект, докато вторите владеят сарказма като Йода - силата! Първите са способни да преследват различните и да ги малтретират, без дори да имат разумно обяснение за действията си, докато вторите просто осмиват един грозен свят, който би могъл да се промени с помощта на повече мозъчна дейност и дебатиране на важните теми.

Публикували сме подобни вицове и картинки, но никога не сме слагали бял чаршаф на главата и не сме посещавали сбирки на бялото братство, шегували сме се с вицове за сапуна "Duru-Duru", но никога не сме обиждали човек на расова основа, но това не попречи на моралист с жажда за внимание и повече почитатели да заведе цяла антирасистка кампания, обявявайки ни за наследници на фюрера... 

В такива моменти осъзнаваме, че няма надежда за човечеството, просто се надяваме, че NASA ще направят по-бързо совалките за пътуване до червената планета. Като изключим германците, почти всички страни, включително и самите евреи, разказват подобни вицове, но важното е, че някой е упражнил правото си в социалната мрежа, пропускайки всяко друго като правото на глас.

3. Расизмът към малцинствата

Обществата никога не са изневерявали на своята природа - различните винаги ще бъдат наказвани и преследвани. В такива случаи осъзнаваме, че 42 не може да бъде отговорът на всичко. Глобализацията позволи на всяко общество да се разкъсва на малки субкултури, предлагайки на всяка да се бори за равенство или доминация. Вече не е нормално да наречете африканец с онази популярна дума започваща с "Н" - можете да изречете името на онзи, който не бива да се назовава, отколкото да използвате расата, обявена във всяка енциклопедия.

Не се притеснявайте, за тях сме снежинки... Не можете да наречете и ромите с другата популярна дума, която започва с "Ц", защото не е коректно, докато те спокойно се обявяват именно за такива. Шегите по техен адрес водят само до внимание, което много напомня за ISIS. И ако малцинствата не са достатъчни, тогава нека обърнем внимание на най-популярния спорт, където най-важни са цветовете на отборите и нищо друго. Точно така, милиони футболни фенове могат да бъдат смятани за расисти, анархисти и обикновени хулигани, потъпквайки всичи човешки права. Важното е, че Роналдо и компания ще получат няколко милиона, за да кажат "Не, на расизма!", докато българските клубни отбори ще плащат глоби. Какъв е изводът? Изобщо не говорете с расизма, той струва скъпо. 

4. Расизмът и жените

Коментирането на тази тема е неизбежна. С раждането на феминистката, дамите започнаха да настояват за своите права, да се борят за равенство и да изискват най-доброто за себе си. Човешката история показва, че мъжкото съсловие наистина е удовлетворило желанието им. Жената днес има право на глас, професия, свобода в избора на личен партньор, както и на пола на личния партньор, може да преследва мечтите си и да бъде точно такава, каквато иска. С такава свобода, всяко същество трябва да се стреми към най-високите върхове, но вместо това наблюдаваме жени, които обуват прашките си и започват да въртят дупе в интернет, наблюдаваме порно актриси, които печелят повече от професори, виждаме принцеси, в чиято трудова книжка няма и един работен ден.

Женското тяло се превърна в икономически инструмент и след като всички се разсърдиха на Адриана Лима за милионите, пълните дами също се обявиха за модели и смело тръгнаха по всеки подиум на планетата. Женската красота е форма на изкуството, извивките му се срещнат навсякъде - вграждат се в автомобили, технологии и всичко сътворено от мъжа. Опитът ни показва, че дори и женската красота може да бъде абстрактно изкуство, както и повод за посещение на по-висши инстанции, защото някой е преценил, че жени, които се целуват, са порнография и не могат да бъдат показвани в интернет пространството - децата можело да ги видят. Веднага бихме могли да сезираме сигналите за хомофобия и тесногръдство, но кой би обърнал внимание, нали? И говорейки за децата... И един въпрос към всички моралисти: защо гол мъж в интернет не се докладва за порнография, но голата жена се докладва? 

5. Децата в интернет

Порнографията е започнала да се разпространява със скоростта на светлината още в зората на интернет. На 16-годишна възраст вече сте гледали силиконовите бомби на Памела, както и нейните интимни отношения с Томи Лий. След това се оказа, че канал RTP има много по-различен смисъл, след 12 часа, а някои сайтове нямат нищо общо с отглеждането на хамстери. Благодарение на високоскоростния интернет, децата нямат нужда от часове по сексология и са ясно запознати с последните полови техники, някои дори са прочели "50 нюанса сиво". И точно, когато пуснем една еротична сесия, някоя дама ще изкрещи с пълно гърло "Има деца по това време в интернет!". А кога ще има родители, които филтрират страниците на децата в интернет, както и ще забранят правенето на фейсбук профил? Кога последно е имало един родител, който е разгледал телефона на детето си? Кога последно сте обърнали внимание на всички снимки, които спокойно биха могли да бъдат наречени "Рай за педофила"? А да не говорим, че много често се намират 40-годишни приятели с огромни мераци да заведат 12-годишната ви дъщеря в сладкарницата и да си разказват "приказки". След като има деца в интернет, къде са родителите им? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Мис Вагино
09 януари 2016 | 09:41

Излез в гората, че имам ловен билет, за да мога да ти пръсна тиквата, щото никой няма да плаче за още една овца дето рупа трева...

ридакторити
05 януари 2016 | 05:53

НапаТки, напуйки и други. "Редакторите" в сайта са едвам завършили 8-ми клас предполагам, пратете ги да си доучат.

Mr. Robot
04 януари 2016 | 17:56

1ТА точка от статията е написана от некомпетентен човек, с нулеви или минимални качества, които му позволяват да събере данни по даден конфликт на гледни точки и изказва мнение, което е дочул от кварталните лелки, които повтарят прочетеното в жълтите вестници. Мили ми, луканчо, ти, който мислиш че си повече от другите, излез в гората гол и бос и хвани храната си, ако не те хване тя първа :) Жал ли да му е за теб на човек...не знам.