Всичко, което една жена трябва да знае

Всеки мъж е ставал жертва на една различна гледна точка от страна на жената. Факт е, че много често сравняваме двата пола, но никога не сме подценявали съществото, което може да кърви повече от пет дена и да не умре. Нека не забравяме, че след парите, жената може да бъде неизчерпаем източник на зло, както е редовата тъща от северната част на страната. Тенденцията показва по всички параграфи, че жената прави отчаяни опити да се превърне в мъж, просто не знае какво ще прави члена си. Имаме колега, който смята, че ако жената се избави от месечния си цикъл, тогава няма да има за какво да мрънка и ще трябва да признае, че животът не е толкова жесток, колкото се опитва да го представи. 

Очакванията от всички

Със сигурност е неприятно, когато светът предлага няколко опции и една от тях е домакиня, а с раждането се добива пълна картина за ситуацията. В техните очи, мъжът е просто разглезено човече, което мести своя атрибут от единия крачол в другия. М-да, не е приятно, когато обществото раздаде ролите, но феминистките успяха да вдигнат летвата и насочиха вниманието от печката към кариерата, следователно няма за какво да захапвате! От друга страна, при нас ситуацията е малко по-различна, защото ни казват, че можем да бъдем всичко, а на финала продаваме куфари, което никак не ни харесва. Жената най-често е осъждана за дължината на полата, докато ние се гледаме под микроскоп и ако не получаваме 1.5 милиона заплата, тогава не сме нещо по-различно от типичния мухльо, мерси! Понякога състезанията омръзват и просто искаме да изпием по една бира с приятели, толкова ли е много? 

Обичаме да си ги... мерим

Всичко започва от деня, в който осъзнаваме, че имаме висулка в гащите. Тичаме бързо с линийката и установяваме, че тя е 13 сантиметра, а след това казваме пред групата в детската градина, че е поне 50. След няколко години помъдряваме и намаляваме размерът в по-реалните 49 см. Всеки ден от живота ни е състезание и се опитваме да победим, а когато не успеем, страдаме като ритнато бездомно куче. Разберете, че сме горди същества и няма да поискаме чужда помощ, няма да питаме за посоката и предпочитаме да се изгубим, но ще се справим, както сме го правили преди, както ще го правим и сега. Дори и да сме последната дупка на духовият инструмент, ние държим волана и посоката. 

Мислим ли само за секс? 

Добре, отдавна сме се поклони пред научния гений и вече знаем, че долната глава контролира целия ни живот, но има и моменти, в които се отчита мозъчна дейност. При толкова широка обща култура, подобно твърдение губи всякаква истинност. Мисленето за секс е нещо, с което сме свикнали, а и не сме виновни, че Вие сте основен източник на изкушение. Ако мислихме само за секс, миялната машина за Вас щеше да бъде само някакъв далечен сън. Ако жената се дразни, когато я спрегнат за домакиня, ние се дразним при всеки опит за контакт, който завършва с впечатляващото "Мислиш само за е**не!". 


Пазим своето

Господа, със сигурност сте били част от селскостопанския двор, което означава, че поне веднъж в живота сте изневерявали, погледнали друга жена и дори сте минали през порно канала, докато сте търсили музикалния канал на кабеларката. Все още не сме открили жената, която наистина да знае простата истина - ние сме верни същества и ще се борим за това, което сме получили. Мъжът изневерява, когато партньорката до него спре да бъде част от връзката. Подозираме, че има и по-важни неща от мола и лежането по гръб, нали? Щастливият мъж в една връзка се разхожда с катинар на панталоните и не може да се изкушава от околните кошути. 

Животът ни е състезание

И няма как да не бъде, след като сме родени в свят, където дори Super Mario изписва най-висок резултат. Основният начин да ни мотивирате да правим нещо е просто да ни кажете, че не можем да го направим. Много от нас са пред компютрите днес, защото някоя девойка си е помислила, че не можем да правим това, с което сме се захванали. Длъжни сме да споменем, че именно днес, ние сме по-щастливи, по-зрели и по-добри от надъханата и напориста "Искам да бъда юристка и да избия комплексите!". Длъжни сме да отбележим, че ние никога не губим, просто ставаме и се опитваме отново. Намерим ли правилната посока, ние се превръщаме в сексуален обект, защото просто знаем какво искаме, а сексът е нещо толкова досадно, че дори не ни интересува! Продължавайте да ни казвате, че мислим с долната си глава, докато се опитваме да създадем съвършеното турбо. 

Винаги търсим одобрението на баща си

Нима очаквате нещо по-различно? Всеки мъж е шлифован от суровите бащини закони и именно това го прави по-добър и стабилен човек в днешното общество. Глупаво е да си мислите, че някой друг би могъл да бъде модел за подражание, след като нашият герой е именно у дома. Животът ни е доказал, че в 99% от времето, бащата е прав, а единичният случай е статистически доказано, че ние грешим.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
15 октомври 2014 | 21:40

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g