Всичко, което се случва в началото на една връзка

И нека предположим, че е дошло времето, в което най-накрая си се уредил с женска, която е готова да бъде с теб, без да те съди за чорапите със Спайдърмен и манията ти към "Цар Лъв", ама разбира се, че е много як филм - няма смисъл да го коментираме. Точно тук започват да се случват аномалиите, които винаги са забавни, но само ако ги гледаш отстрани. 


1. Обгазяването

Вече трябва да се сдържаш и това не ти харесва, защото един мъж е свободен само, когато може да пусне ароматите си, без да му се налагат ограничения. Това е истинското щастие, но разбираш, че нещата приключват, когато тя вдигне въпросително вежди и евентуално припадне - никой не може да издържи на манастирския боб. 

2. Обаждаш се на приятелите

Мъжете никога не се разделят, те просто дават воля на чувствата си и позволяват на техния добър приятел да топне чушката, преди да започне агонията във всяка връзка - жените са способни на всичко. Обажданията декларират, че вече не може да си говорите за Мара Общата и ще трябва да имате кодирани думи, както и да поправяте колата всяка седмица, за да може да се напивате като животни в гаража, без да има цензура и броене на чашите.

3. Времето

Започва да не стига за всички и това означава, че ще трябва да оставиш робата на Супермен. Опитваш се да влезеш в класацията на работното време, но на врата ще чуеш познатото "Е, изчакай ме малко", което трябва да се чете като "Разбира се, че искам да закъснееш!". И после защо си изнервен цял ден на работа и мислиш планове за покушение! Дали ще си личи, ако се опиташ да я удушиш с възглавницата? 

4. Изпращането

Романтичната целувка преди разделянето пред офиса е риск, който трябва да поемеш, защото от него зависи мусаката довечера, както и мачкането на чаршафите, но пък рискуваш да получиш твърдото рамо на колегите, които подло стоят на прозореца и успорват твоето мъжество относно лиготиите - няма средно положение. 

5. Приятелите са доволни от развилата се ситуация

Всички са щастливи от новината, защото знаят, че си преминал няколко пъти през Сахара и не си усещал влагата от цяла вечност. Истинските приятели никога не търсят недостатъците на една жена, защото знаят, че ти си я харесал и разбират, че в този момент си бил отчаян за хоризонтални действия и няколко свирки на паркинга. Така изглеждат истинските приятели, които никога не слушаш за сметка на...

6. Критикът

Разбира се, че има един, който цяла вечер се скъсва на ръкоблудства и си забравя граматиката, когато се изправи пред жена, но неговото мнение е ценно за теб, ама и сам не знаеш защо държиш на него. Критикът е известен с това, че може да превърне дори шедьоврите на Микеланджело в картинки на второкласник, която не струва и 5 стотинки. Той ще каже всичко, което горните са пропуснали и ще възстанови баланса в света на самотните шпаги. Покажи твоята домашна кобричка, че да й хвърли едно око.

7. И все пак, как беше? 

Въпреки недостатъците, мъжкото съсловие винаги иска да знае подробностите: имаше ли храст, беше ли самолетна писта, колко голям беше потенциала й, дали гърдите й се спускаха като два сърдити тюленa към морето и много други. Не можем да пропускаме мъжката солидарност, ако се окаже, че не си бил готов за орането на нивата или пък си имал проблеми с твърдостта на водата, щото калгонът не е успял да подейства на време. 

8. Народната медицина

И след като вече носиш отговорности и животът ти започва да се скъсява драстично с женското присъствие, а модерната медицина не е способна да се изправи срещу фън-шуя, женската логика и Наталия Кобилкина, следователно ще прибегнеш до най-доброто решение в лицето на една голяма ракия със светена вода, за да не те хваща отровата й. И в такива моменти чак те хваща яд на Адам и неговата глупост, защото овчарите отдавна измислиха решение на проблема.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
10 февруари 2014 | 19:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g