Всяка жена заслужава щастие

Януари давал началото на изневярата, защото още на петия ден сме готови да погледнем палавата секретарка с дълбоко деколте. М-да, мъжете изневеряват, сякаш жените не правят това, но няма да навлизаме в тази тема. Всяка връзка е специална: между човека и кучето, между човека и колата, между човека и жената (включително и тъщата) и още много други. Нито един учен не е в състояние да изчисли точната дата за изневяра, но всички се опитват, сякаш повечето от тях изобщо биха имали шанса да изневерят - някои професори познават жената само от часовете по анатомия.

Една връзка продължава толкова дълго, колкото можете да правите жената щастлива. Защо? Щастливата жена не мрънка, не се оплаква и не задоволява егото си с покупки от мола. Тя получава достатъчно внимание, за да не се оглежда за друг и да причислява себе си към "Другите намазани с грим". Църквата отдавна е открила правилното наименование за жената, която не е щастлива - дявол. Какво точно е Вашата, зависи само от Вас. Основната мисия на един мъж е да прави другите щастливи и именно тази саможертва го прави по-висше същество в природата. Ако искате жена Ви да е щастлива и спокойно да гледате Шампионска лига през февруари, препоръчваме да се запознаете със следващите редове.

Един мъж изпъква сред останалите с някои от най-древните жестове, които не са среден пръст, когато Ви засекат. Любимата се чувства специална, когато й подарявате цветя, отворите врата или банкова сметка и подарявате сладко - последното е нож с две остриета, но щастието няма цена. Дори и издърпването на стола е достатъчно, за да спечелите малко положителни точки. 

Допълнителни точки се присъждат, когато правите тези жестове пред нейните приятелки. В женския прайд винаги има борба за надмощие и Вашето благородство ще бъде забелязано от плюещите кобри. 

Мястото на жената може да е в кухнята, но тя никога няма да Ви върне, ако сте решили да измиете чиниите вместо нея - акт за примирие, ако снощи сте се прибрали с песен на четири крака, изпълнявайки песен на три гласа (всичките от Вас). В 21-ви век е време да разберем, че жената не е прислужница, защото прислужницата ще Ви излезе по-евтино, ако броим и сексуалните услуги.

Истинският мъж пази своето реноме като се проявява в кухнята не само с вълчи апетит, а и с готварските умения на Ути, хуморът на Ути, а след време и с килограмите на Митьо Пищова. Готвещият мъж винаги има щастлива жена, както и някоя друга свинска пържола в хладилника. 

Щастливата жена никога не е пропуснала празник от 8-ми март до деня на Мелмак, но е способна да избухне като революция в Северна Корея за секунди. Нямате право да забравяте рождения й ден, именния ден, годишнината Ви, денят на първата целувка, първата среща и последната свирка - последното не е задължително, ама си го помним. Подаръците са необходими за всички дати, но няма да навредят и по всяко друго време на годината, защото романтиката е скъпо удоволствие. 

Казват, че лъжите никога не са довели до нищо хубаво в една връзка, но сме способни да спорим по тази тема. Благодарение на лъжите ще можете да живеете малко по-спокойно, осъзнавайки, че косатката пак се е завила с брезента на камиона и смее да го нарича бална рокля. Сигурни сме, че харесвате й любимите филми като Twilight и Bridget Jones`s Diary. Наистина смятате, че салсата ще се превърне в любимото Ви занимание, както и шиенете на терлици. Лъжите са в основата на Вашето съществуване, защото с малко повече откровеност ще започнете да гладувате и рискувате да умрете с прободна рана, докато спите. Една жена винаги е красива, сексапилна и стройна, какво като тежи 150 килограма? 

Това е кратката версия за поддържането на женското щастие, а дългата се пише за около живот и половина - жената се бори ревностно за наследството Ви. Темата остава отворена и за всички, които са успели да извлекат собствен метод за опитомяване на дивото в най-милото. 

P.S.: Не се сърдете за откаченото същество на снимката!

P.P.S.: Не й казвайте, че я обичате, защото винаги ще мисли, че сте направили нещо лошо! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
07 януари 2015 | 18:57

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g