За онази самотна жена на бара

Всяка вечер и във всеки бар ще откриеш една жена, която се отличава малко от останалите. Със сигурност около нея има лъвици, които да привличат орда от мъже, готови да лазят по корем, за да покорят венерения хълм. Последните са навсякъде, обличат се като за последно, подготвят се да пируват и да режат нацепените батки, за да внесат някакъв смисъл и да знаят, че цяла седмица блъскане в мола не е било напразно и все още са красиви.

Те осъзнават, че времето им изтича и много скоро красотата им ще потъне в чашата с уиски, бялата пудра за нос и във всички останали ускорители. Това са силните жени, които казват, че нямат нужда от мъже, защото и мъжете са били чисти п*тьовци. Как да им обясни човек, че п*тьовците имат чест, която не може да бъде купена от никого. И между тях винаги стои един бисер, той блести с особена светлина. Тя е красива, добре изглеждаща, бавно целува чашата си с водка и сок от боровинки и дори не ѝ пука, че не блести толкова добре сред останалите. Защо? Тя, както и много други от нейния вид, постоянно гледа телефона си. Навсякъде има поне една жена, която е навън, за да не разсърди приятелките си. Тя чака малките часове на нощта, да получи едночасова покана за КУРилово. Ясно е за всички, че тя има абонамент за уикенда и някоя друга вечер от седмицата. 

Това е модерният свят, господа! Жените твърдят, че познават човешката същност, проникват дълбоко в душевността на мъжа, докато той прониква дълбоко и анално в нея. И тя ще е жертвата на поредния, който вижда само цици и задник - атрактивни са, но това е друга тема. Винаги сме смятали, че в една жена има много повече от заключена мръсница на Brazzers, която се бори за Performance of the Year! Допускаме, че интелектът ѝ е стигнал много по-далече от запомнянето на лириките на Петра и други поп-фолк диви. Искаме да вярваме, че ще има поне една жена, която наистина да търси нещо повече от грубо магарешко друсане.

Как се стига до там? След някоя друга разочароваща връзка, женското съсловие превръща тялото си в стока, опакова го добре в новите къси панталонки, които ще изработят няколко големи водки, след това се събуждат хормоните, а те събуждат мераците за солово изпълнение на дяволската флейта или тоалетни страсти, за които дори г-н Пропър не е мечтал. После се разменят телефоните и операцията се повтаря. Бамбината вече има дух от телефона, който с няколко потърквания на дисплея ще започне да се отзовава като житен бегач на промоция. Трагично е, но това е животът. 

И най-смешното предстои, защото ти не си белият рицар. Няма как да долетиш с пелерината на Супермен и да обещаеш любов, тревога и ръце, без които тя не може. Най-вероятно не би могъл да обещаеш и размера на младо и набухано с нацепин жребче. Това, което можеш да направиш, е да предложиш шанс. Да позволиш да се изключи от матрицата, за да бъдеш Нео на нейното Тринити! Ти виждаш това, което г-н Пишльо от телефона не вижда - красотата ѝ.

Ти си този, който би предпочел да я опознае повече и след като види интимния татус на ангелче, който започва от кръста и свършва някъде, където същият губи доброто си име. Осъзнаваш дори, че няма да я държиш на изчакване и ще я направиш първи приоритет на своя телефон (след мама, разбира се). Готов си да бъдеш като Батман за всяко нейно повикване, както и като Рон Джереми за всяка предстояща роля. Готов си да слушаш за нейните работни глупости, докато очите ти следят извивки, балкон и онова клинче за йога, което често приюятва дупето ѝ, когато си е вкъщи. Ти ще играеш ролята на Китайска стена, когато тя започне да пада, ще бъдеш д-р Куин лечителката, Клайд на нейното Бони и редица други подробности. Точно в този момент и в този бар, ти си готов просто да предложиш своята компания, да инвестираш времето си в нейното настроение и дори да свалиш някоя друга звезда. Ти си тук, тя е там, а той остава в телефона. 

Виждаш ли, жените са склонни да преследват нещо, което не съществува. Представи си древната философия на пръднята през гащите - изнизва се за секунди, вони смъртоносно и остава само горчивия спомен в синусите. Най-вероятно ти ще си допиеш, тя ще си получи поканата и всеки ще тръгне, където му видят очите. Утре ще паднеш от смях, когато напише във фейсбука си "Всички мъже са мухльовци" и с това ще зачеркнеш още една амазонка.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!