Започваме да помагаме с домакинската работа на 27 години

Учени най-накрая доказаха правилната възраст за избирането на верен и сериозен партньор. Дами, ако желаете да имате мъж, който може да готви, поддържа добра лична и домашна хигиена, тогава ще трябва да гледате за мъже над 27-годишна възраст. Изследването показва, че на 22 години ще започнем да си оправяме леглото, но все още само половината ще могат и имат желанието да пускат по една прахосмукачка.

На същата възраст се оказало, че 39% от аудиторията практически не се притеснявала от мръсотията и си цапала спокойно и щастливо. Останалите признали, че това просто не била мъжка работа! Компания за продажба на ваучери признала, че най-продаваните услуги в сайта им била обвързана с почистването и търсенето на домашна помощница, а ползвателите на услугата били на около 22-25 години. Въпреки факта, че 58% от домакинската работа се извършва от жени, господата смятат, че помагат достатъчно и няма повод за оплаквания. Статистиката показва, че на 13-годишна възраст можем да се научим да използваме мопа, но ще ни трябват поне още 14 години, за да започнем да почистваме и мазните тави. Дами, ако искате малко свобода в кухнята, търсете хора над 27-годишна възраст или прислужница на възраст по ваш избор. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
30 юли 2015 | 13:38

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g