Защо бирата е по-добра от жената?
По принцип винаги трябва да мислим и избираме – жена или алкохол. И, понеже мацките рядко ни пускат, оставаме с бутилката. А какво по-хубаво има от биропиенето, когато никой неънка на главата, че си впиянчен простак?!

 


 

Бирата никога не я боли глава

и изобщо не се оплаква от нищо. Готова е да бъде до теб, когато ти имаш нужда от теб. Това си е някакъв вид бирен алтруизъм! Направо сме възхитени и мислим да си легнем с няколко ледени бирчока довечера.

 

 

Можеш да обърнеш няколко бири за една нощ

...и те няма да се ревнуват взаимно! Ако се постараеш, можеш да минеш и 10-15 за една вечер. Те няма да си скубят косите, а ти можеш да викаш на всяка от тях „Кучко!“ (не за друго, а за кеф!).

 

 

 

 

Винаги си сигурен, че си първият, който отваря бирата

освен ако сервитьорката не е направила това вместо теб, което пък си е прекрасен повод за сексуална фантазийка. Ти си биреният дефлоратор, копеле, йеее!

 

 

Бирата не иска да й купуват цветя

пък и да иска, най-много като я изпиеш, да я напълниш с водичка и да топнеш букета там. Става един приказен битов натюрморт ('щото цветята ще се задушат бързичко от пиянския ти дъх).

 

 

Няколко бири на една маса не си говорят глупости

…, а ако ти се струва, че всъщност си дрънкат клюки и простотии, това е сигурна индикация, че си прекалил с биренето. Ако пък самият ти започнеш да разговаряш с тях, по-добре положи морна глава на масата.

 

Можеш да споделиш бирата с приятели

…, което ви никакъв случай няма да прее*е дружбата ви. Колкото повече бира, толкова повече бира (поне така би казал оня дундьо Мечо Пух, ако вместо мед, си пълнеше търбуха с хубаво пиво).

 

 

 

 

Бирата е по-евтина

и никак не харесва бижута, чанти, палтенца, обувки, обувки и обувки! Поцелувай се малко с някоя бирена бутилка и ще видиш, че като спреш за почивка, главата ти ще е замаяна, а в корема ти ще пърхат пеперуди. Нали и женките описват подобен ефект при целувка с някой много ценен човек – ето че най-сетне им влизаш в главите!

 

 

Бирите нямат майки

…, с които да трябва да се запознаваш. Ако, пу, да не ти е уроки, се задавиш с бира, винаги обаче можеш да я препсуваш на майка, елля, сестра и т.н.

 

 

Празните бирени бутилки могат да се върнат

..., а празните женски глави – не. Приключваш с едната бира, минаваш към следваща, а предишната няма да мрънка, че я пренебрегваш.

 

 

 

Бирата винаги те чака търпеливо и не прави забележки

, пък и за какво й е?! Биричката също не изисква да празнувате заедно годишнина от първия път, когато: прекарахте нощта заедно, посрещнахте утрето рамо до рамо или пък ти страстно я натисна в оня бар.

 

 

Ако си болен фен на бирата (това е риторично - трябва да си!), вземи ни драсни на фейсбук, ААА?

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Sid
06 август 2011 | 04:22

COOOOPYYYY/PAAAASTEEE ! както винаги де... :D

D90B
05 август 2011 | 17:29

HAHA,. TRUE

Къдрав
29 ноември 2009 | 12:08

Бирицааааааааааааааааааааааааааа

Борьо кокала
27 ноември 2009 | 14:16

Каква бира направо водка! Бирата е слабо...