Защо красивите жени винаги са толкова студени

Красивите жени винаги са известни със своя хладен характер на хладилник "Мраз" с нов фреон! Те са в дъното на сексуалните фантазии, карат ни да слюнкоотделяме и без дори да сме се съблякли, вече имат контрол над ерекцията ни. Красивите жени винаги ще бъдат изпитание и за най-сериозният сваляч и си имат мотив за тази цел. 

Те знаят своята цена и знаят с каква цел сте в бара. Колкото и евтини да изглеждат и такова впечатление да правят понякога, интелектът им подсказва, че добрите намерения, заедно с питието, са поредният опит за тъжна и жалка свалка. И след като на вечер трябва да откажат на повече от 100 сваляча, преди да открият правилния. Колкото и гадни да бъдат, имат една единствена причина - търсят уверения на стадото. Онзи индивид, който може да бъде смел, останалите не са интерес. 

Всички знаят, че красавицата може да си уреди интимни преживявания за по-малко от пет минути. Пред нея всички врати се отварят и благодарение на визията си може да се сдобие с всичко, което иска. Ние сме лесни, господа и те го знаят. Ето защо след време се изморяват от неприлични предложения и започват да търсят най-доброто, да играят една игра, в която небето е граница. 

Пробиете ли защитното поле, разцепите ли ледника така, както Титаник не успя, откривате характера на красива и много земна жена, която няма нищо против да контактува с вас. И има начин за преодоляването на защитното поле - не мислете с долната глава. Първият отказ винаги е предизвикателство, ако не се върнете, значи никога не сте били избрания. Защо изобщо да отстъпвате? Няма смисъл, проявете смелост и покажете, че не всички номера са известни. 

Малко грим може да направи абсолютно всяка жена красива. Не ни вярвате, вижте сватбените снимки на позната в социалната мрежа и след това я вижте без професионалните намеси. Козметичните компании отдавна показват и една друга любопитна статистика - само 4% от световното женско общество вярва, че е красиво. Останалите 96% не вярват във фантазии. Гримът може да превърне всяка в принцеса, а зад него стои притеснението и истината. Не всички са толкова красиви. 

Благодарение на бляскавите реклами, постоянното показване на топ модели, крепостта на всяко изкушение започва да се руши. Зад гримираната фасада можете да откриете белези, пъпки, суха кожа, мазна коса и редица други не толкова съвършени качества. И това е при абсолютно всеки човек. Не познаваме жена, която да се събужда като модел на Victoria`s Secret. 

И докато масата вярва, че всичко зависи от животинската визия на Аполон, лъскавите атрибути и последния iPhone, тя се вълнува от действията и отношението към себе си. Тя ви наблюдава, анализира, интересува се от темите, по които бихте говорили и много други. Визията би могла да е последното, което ги вълнува. Отношението е далеч по-сериозно! 

Всеки отказ може да бъде просто още един тест, опитай отново. Това в никакъв случай не трябва да означава, че щом една жена говори с вас е готова да спи с вас. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
хохохо
21 юли 2016 | 12:22

Защо красивите жени винаги са толкова студени Немам представа, аз съм от грозните, по мнението на евтини плешивци с характер на селски тарикати-простаци, на които грозотията ми не им е правила впечатление докато ги отсвиря. Иначе сигурно красавиците не виждат смисъл да се правят на емоционално заинтригувани от търговския процес, наречен еб.ане срещу пари и/или други ползи, евтини, вечно незадоволени калтаци! Наблягайте на дясната си ръка, тя не е студена красавица, а и ви излиза безплатно, скръндзи!

Napuko
20 юли 2016 | 22:59

taq statiq e pisana ot jena .

Отговарям
20 юли 2016 | 16:24

Хубави статии от Станимир Михов, фитнес инструктор и консултант по спортно хранене. Хубави статии за човека днес, има една, която набра близо 100 000 гледания само за няколко дни и много МЪЖКИ коментарии. Статии за усъвършенстване, как да вървим напред по по-добър начин. Да не ви давам списък, който се интересува сам ще ги намери. И да, как да правим по-добър секс. Промяната им е отскоро, просто търсят начин да отговорят на читателското търсене, което смаза кифлите. Не се обиждат от критики, които са люти понякога, а включиха нови автори. ИЗНЕНАДВАТ постоянно! Но за да се промениш, първо трябва да осъзнаеш нуждата от това, после да надмогнеш егото си и да го направиш. Дааа, промяната е здравословна за всички!

Антискучен
20 юли 2016 | 11:09

Кажи сега какво прочете при кифлите? Нещо за фреша от ябълки как ще ти облекчи цикъла ли, брат? М?

A до 1
20 юли 2016 | 10:13

Като ти е скучно тук, отивай при колежките, но внимавай да не прекалиш с мюслито! :)

20 юли 2016 | 01:32

Време е и вие да промените нещо, колежките ви са по-интересни вече! Включете и вие нови автори, нови теми, че вече знаем какво ще напишете, преди да отворим сайта! СКУЧНИ СТЕ, БРАТ!!!