Защо мъжете не се обаждат след секс

Сексът продължава да е най-интимното изживяване между половете. Изпитваме пълното щастие, наслаждаваме се на формите и се освобождаваме от всичкия стрес. След 20-те минути на щастие, изнервените съседи и бабата, която блъска по тръбите, мъжът вдига огромната стена и се отдалечава максимално бързо. Какво се случва? Учените на БАН споделиха своите теории относно великолепната дилема "Защо не се обажда това мръсно говедо?". Отговорите няма да са очарователни, но ние сме честни искрени и почтени говеда, следователно:

Всичко е химическа причина! След секс сме с много понижени тестостеронни нива, докато жените повишават синтеза на окситоцин. Изведнъж искат да се гушкат, да ни милват и на всичкото отгоре трябва да слушат нещо романтично. Срамота! Вместо това можеха да направят една мусакичка, да нарежат салата и да чакат да презаредим батериите, предлагакайки да извикат и най-добрата си приятелка за една тройка. Това със сигурност би повишило тестостерона в нас, както и салатата с много лук!

При положение, че лашкането като стара Lada по жълтите павета се е случило много бързо - най-вероятно след три големи на екс. Подозираме, че избраният Аполон е имал желанието да полира шпагата, но не и да се абонира за годишно сервизиране с подробности като запознанство с тъщата. След секс предпочитаме да напуснем, да се върнем при щастливо гледаните идиоти в компанията, разказвайки каква голяма мръсница може да сте. М-да, можем да бъдем свинете, които искате, а и нека не забравяме, че идват празници и мнозина търсят онези девойки, които не са изпитвали чудото тази година. Това не е достатъчно добър отговор? Затегнете коланите, ставаме искрени!

Замислете се дали не ни дадохте всичко, което поискахме твърде бързо? Сексът може да изиграва много лоша шега, особено щом получим пълната порно програма за една вечер. Има ли причина да звъним за втори път? Не. Продължаваме напред, защото сме получили всичко твърде бързо и твърде лесно. Няма смисъл да правите други планове, просто не искаме връзка. Това може да е и симптом на нещото много по-тревожно.

Всяка жена си има тайна и за съжаление не я споделя, докато не се намери достатъчно приятелски настроен мъж, който да и сподели, че никой не харесва големият растафар на южната граница. Малцина са онези, които биха оценили дупе, което много напомня на неговото лично (поне като окосмяване) и редица други. Липсата на комуникация и неприятните изненади в леглото са толкова много, че може да се напише книга по тази тема. Понякога сме в нямото кино, друг път сме част от модерния екзорсизъм. Понякога обича да я хапеш по врата, друг път е готова да те направи евнух заради своеволията. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
29 ноември 2016 | 17:46

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

bravo
29 ноември 2016 | 09:16

bravo e taka zavist

bravo
29 ноември 2016 | 09:14

bravo e taka zavist