Защо не можете да бъдете приятели с жените

Приятелството между половете е една от най-големите лъжи, които човек казва, след като се съгласява, че е приел условията на програмата за инсталиране. Каквото и да си говорим, нито един мъж няма да бъде просто приятел за една жена. По тази причина ревнуваме, когато партньорката каже, че с някой е просто приятелка. Тя може да си мисли, че има такива отношения, докато ние вече осъзнаваме, че намеренията на "приятеля" се свеждат до игра на "Скрий салама". В следващите редове ще ви запознаем с всички причини, поради които избягваме приятелските отношения. Съжаляваме дами, просто следваме желанията на природата. Запознайте се с всички причини, поради които няма да бъдете приятели с една жена. 

1. Винаги мислим с долната глава

Едва ли е тайна, че жената в очите на мъжа е първо сексуален обект, а след това и всички останало. Склонни сме да ги обвиняваме, защото са родени като изкусителки, след които тичаме през по-голямата си част от живота, пропилявайки най-добрите си години, както и спестявания. Не искаме да бъдем приятели с жените, защото приятелите никога не правят секс, те само го фантазират, докато са заковани в зоната. Вече казахме, че същите най-често се отдават на фантазия, натоварени сесии с мастурбация и взирането във фейсбук снимките на грешницата. Ето защо просто няма никакъв смисъл да се опитвате да поддържате такива отношения, след като е ясно на всички, че някъде в себе си храните достатъчно чувства за полово активни намерения. 

2. Понякога сме твърде искрени

"Истината, горчивата истина" е бърз начин за развалянето на всички видове приятелства - предимно с жени. Един мъж винаги би могъл да приеме честното мнение на приятел, но не можем да кажем същото за жените. Причината се крие във факта, че до края на дните си сме обречени да казваме, че тя не е дебела в тази рокля и изобщо няма нужда да отслабва. Нека бъдем откровени, единствената причина да внимавате в разговора с жена е да разберете повече за нея и да достигнете заветната цел, която най-често се изразява в сексуални приключения и надеждата за японски очила за дъжд. Единствената причина да изтърпявате историите за бившите, колко глупави са мъжете и какво точно харесва в Преслава, е сексът. През всичките останали случаи сте готови да осъзнаете, че нито една жена не може да поддържа интереса ви в разговор, защото най-често присъствате на двубой между плюещи кобри. В 90% от случаите ще попадате под кръстосания огън на женските клюки и злоба. Готови ли сте да изтърпите всичко това за червения кръст с надеждата, че ще можете да забиете още едно перо в ангелските крила? Господа, няма смисъл, признайте желанията си и приключете мъките. 

3. Не можете да живеете с толкова много драма

Можете ли да си представите живота с Уди Кълвача на LSD? Приятелските отношения с жената, в повечето случаи, са точно такива. Нежният пол е толкова чувствителен, че може да се разплаче на всичко от смъртта на Бамби до липсата на правилния размер обувки. Чували сте за популярния лаф "From zero to bitch in few seconds", нали? Такъв още не е създаден за мъжете. Жените са емоционални, понякога нестабилни и при всички положения са достатъчно луди, за да ви накарат да си издействате ограничителна заповед. Те настръхват, изпитват топли и студени вълни, борят се за независимост, която вече имат и като цяло се опитват да намерят смисъл на живота като грък, който търси евро под дюшека. Нека не забравяме, че са готови да демонстрират чувствата си към някого, като не ги демонстрират - най-доброто от женската логика. 

4. Все още сте нормални 

Приятелството е изключително преувеличено с появата на новите социални мрежи, както и всички видове джаджи, които се продават, за да може да консумирате вашето ново "приятелство". Да си вдигнат ръката онези, които смятат, че телефонът трябва да има зелена и червена слушалка, както и някакъв сносен GPS, защото наистина може да бъде много удобен в повечето случаи. Ако искате да бъдете приятел с една жена, трябва да се подготвите за атаките от всички видове социални мрежи, да изтривате всяко съобщение за покана във Facebook, Tinder, Twitter, Instagram и каквото още съществува. Ако искате да сте приятел с една жена, вие трябва да се подготвите за войната с палци, за популярното "лъзгане" на екрана, за вдигнатия палец и за разменената дигитална овца, от която нямате абсолютно никаква нужда. Всичко това може да бъде ваше срещу сумата от 200-300 лева, с които да закупите малоумен умен телефон, който поддържа всички тези чудеса. Приятелството е много скъпо тези дни, признаваме! Освен това няма да можете да бъдете облъчени от снимките й по монокини, присъединявайки се към ордата от разгонени пръчове в профила й.

5. Трябва да признаете нейното превъзходство и независимост

Това е най-трудната част и много напомня на спор с македонец относно историята на балканите. Двубоят с вятърни мелници би бил по-интересен и полезен, отколкото разкриването на история, която не може да се събере в 140 знака (70, ако пишете на кирилица). Благодарение на рециклираната тоалетна хартия със заглавия от рода на "50 нюанса сиво", "Здрач" и всичко на Наталия Кобилкина, младата девойка може да си сложи етикет "Четяща жена" и да повярва в своята висока интелектуална култура, която най-често идва и с диплома по психология и автограф от Фройд. Можете ли да си спомните повече от 3-4 скромни жени, които са разполагали с достатъчно сериозен интелектуален багаж, без да се опитат да победят в разговор или спор? М-да, ние също стигнахме до един такъв случай. Не сте неин приятел, а злобар, когато й кажете, че е сбъркала и не е права, защото съвършения женски свят е мрежа от лицемерни лъжи. 

6. Оставете ни на Марс

Ако вярваме в планетарното разпределение, мъжете трябва да останат на Марс и евентуално да отскачат до Венера, за да изпразнят природното напрежение. През останалото време бихме могли да извършваме доста полезни за човечеството занимания, които не са свързани с изобретяването на нови обувки на висок ток. И докато си мислите, че ние сме злобни хора, които мразят жените, припомнете си колко издържливо може да бъде едно женско приятелство? Жените се обичат толкова много, че на финала търсят мъже, с които да могат да говорят, без да се притесняват, че някой ще издаде най-съкровените им тайни. Те не могат да бъдат приятелки и със себеподобните си - за лицемерието можем да говорим в някой друг материал. Не можем да бъдем приятели, защото физиологията не ни го позволява, но пък винаги можем да бъдем приятели с облаги и дори сме готови да симулираме внимание и разбиране, докато ни обяснявате колко злобна може да бъде колежката и как си е купила по-скъпи обувки от вашите... Трагедия! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 юли 2015 | 21:34

Съгласна съм.Приятелство между мъж и жена е възможно само когато няма шанс да са секс партньори- напр. с гей, или роднина.

17 юли 2015 | 21:14

Играта на мъжа е да си осигури секс, играта на жената - да си осигури траен интерес и чувства.При това противоречие няма как да има приятелство.

LLC
17 юли 2015 | 21:03

Мъж и жена могат да са приятели, само ако момичето е грозно и за всеки случай по-пълничко. Жените не гледат толкова външния вид, но пък мъжете са склонни да си занижават критерийте пропорционално на самотата им.

17 юли 2015 | 20:30

Браво! Това беше точно, откровено и ясно.Няма нужда от аргументи в 6 точки.

gfvc
17 юли 2015 | 20:25

Истината е че грозните жени се игнорират, а с по-хубавите се говори само за да се увеличи шанса за едно 'боцкане' :D

17 юли 2015 | 20:10

Пхахха за-бавен!

Тъмната страна на коча
17 юли 2015 | 18:37

Винаги ли си толкова за-бавна или в момента страдаш от хроничен запек и перманентно, нестихващо изпотяване в областта на мишниците, което адски те влудява и не си на себе си?

Ей коч,
17 юли 2015 | 14:45

Каква храна бе, какъв черпак? Пхихихи

Ива
17 юли 2015 | 14:40

Мъжете са по-злобни от жените.

17 юли 2015 | 14:31

Изключително положително съм настроена към мъжкия пол.Както и към женския. Изобщо към човека. Затова се опитвам да разбера защо някой храни ненавист. Като коментар 10.

Тъмната страна на коча
17 юли 2015 | 13:15

Истината е в сарказма, кой както иска да го разбира...хихихих... Апропо, авторът е подчертал с острие избождащо очите и типично отрицателните мъжки черти. Но уви, коментар номер 9 си изля сама черпак с храна върху главата, вероятно, всеки ден преоткрива своя душевен мир, тъй като е изключително положително настроена към противоположния пол. Пхахха

Тъмната страна на коча
17 юли 2015 | 13:11

Истината е в сарказма, кой както иска да го разбира...хихихих... Апропо, авторът е подчертал с острие избождащо очите и типично отрицателните мъжки черти. Но уви, коментар номер 9 си изля сама черпак с храна върху главата, вероятно, всеки ден преоткрива своя душевен мир, тъй като е изключително положително настроена към противоположния пол. Пхахха

17 юли 2015 | 11:46

Тъмната страна на жената, да, много пространствено, точно,искрено, по мъжки и т.н., както там казаха други...Дали една добра психотерапия ще помогне на пишещия да види и светлата страна на жената ? Или той смята, че няма такава ?Дали зад хумора му, доста жлъчен и саркастичен, не се крие дълбока травма, превързана с ненавист ? Колко още статии са необходими да напише, за да намери душевен мир?

imFABuLOSE
17 юли 2015 | 11:29

Уви но напълно вярно. И не знам защо жените това не го разбират. Признавам много пъти съм се забърквал в такива приятелства и до момента на признаването на "чувствата" е ужасна мъка в повечето случаи. А дори си падам задръстен романтик и пак тая работа не се трае. Всичко това през което мъжете сме склонни да минем го правим с крайна цел. Ако крайна цел липсва, защо да се подлагаме на това? Всички знаят - мъжете правим глупости по любов и по ... първични инстинкти. И двете неща не са адекватни когато говорим за "приятелство". А относно това колко не наясно са жените с тези факти, нека си припомним една тяхна велика фраза - "нека си останем само приятели" ПП. Все пак искам да отбележа, че има и мацки които не са толкова "кифленски" и реално стават за "приятелки", но работата е че като удариш на такова свястно момиче шансовете са че искаш да сте повече от приятели.

Бо
17 юли 2015 | 11:28

Истинат, че жената е щастлива, когато не мисли! Докато я заливат положителни емоции - любов, секс, тя няма проблеми, но започне ли да мисли, всичко не е както трябва!Мъжът пък обратно си пати от емоциите - кой по-по най или пък просто от гнева!Когато разсъждава той е силен, но рядко го прави, а е най-зле като мисли с долната глава!