Защо си тръгва

Знаеш, че жените са непостоянни и са готови да вършат глупости във всеки един момент. Познаваш се с женското съсловие, откакто си се родил и знаеш, че няма нищо сигурно в тези същества. Единственото, което е гарантирано от производителя, е, че те са страшно непостоянни. Тяхната природа гарантира, че един ден ще си съберат всички дрехи, мазила и лъскавини, за да отидат при някой друг, а ти ще стоиш с отворена уста и ще се опитваш да осъзнаеш ситуацията. Не говорим за гърлата, с която си живял 3 месеца, или за тази, с която споделяш мъжкото кралство за последните няколко години. Жените получават факс от кораба-майка, който най-накрая открива тяхната чистота и нещата загрубяват. Мъжете изневеряват постоянно, но са най-разплодни в началото на 20-те до 30-те години, защото искат да са пробвали всичко, преди да се опорочат с някоя по-сериозна. Жените от друга страна откачат в късните 30 години и се превръщат в мъжеядки. Имаме много разумно обяснение за цялата работа.
 

Ние се опитваме да забодем всяка, която е добавила мръснишка фантазия в съзнанието ни. Започваме едно голямо преследване и не се отказваме, докато не погледнем нейната вътрешна същност в хоризонтално положение. В края на 30-те години ставаме по-хубави, защото се прошарваме и решаваме, че ще си пуснем брада. Започваме да приличаме на един от тези пичове и се кротваме, защото сме открили, че жените не заслужават всичките тези перипетии. В тази си възраст можем да завладеем всяка една женска крепост, защото сме уверени и изобщо не ни вълнува дали ще върже или не, а това побърква всяка жена. Гузната съвест и съветите на мама прецакват главите на женското съсловие. Тъщата е тази, която се опитва да "оправи" нещата, защото не е успяла да изживее собствения си живот. Тя също така страда от неизличима скука, която не може да се задоволи със сапунките. В този ред на мисли ще ти покажем какво се случва в нейната глава и защо я ритва лудата крава на стари години.

 
1. Престиж

Мъжете сме изключително добри в правенето на пари от въздуха. Някои са започнали продажба на звезди, а други продават парцели от луната. Скоро няма да успеят да ги употребят, но се печелят достатъчно пари. Други стават водопроводчици и цял ден се занимават с грозната половина на човешката същност, но пък получават повече пари на седмица, отколкото може да изкара адвокат за цял месец. За тези, които направиха сметката, спокойно, не полудяваме, а казваме истината, 'щото имаме толкова много юристи, които са квалифицирани магазинери, че не е истина. Жената решава, че не си престижен за нейната касиерска длъжност и не й отиваш с работния си гащеризон, а липсата на синя кръв е просто пагубна за нейното аристократично потекло. Шокът ще е голям, защото може и да мразиш гадината, но си свикнал с нейната отрова и съскане. Изкарваш една седмица в пиене и гледане на деца и се опитваш да им обясниш, че мама е кучка, ама ти е трудно. Недей да се ядосваш и вкарваш в депресии, защото не си заслужава!

2. Финанси

Спомняш ли си онова пъпчиво девойче с очила от типа "Микроскоп" и нос, който прави завой на 80 градуса? Тази е заредена с толкова много комплекси, че единствената радост, която има, е да учи, защото мрази пиенето, мъжете и красивите си приятелки, които редовно преспиват с нейните виртуално заплюти любовници. Тази успява да завърши всички курсове, висши и други квалификационни среди, че се превръща в една малка печатница за пари. Сега е направила няколко корекции на носа с две-три липосукции и не трябва да забравяме, че е минавала хиляди пъти през SPA-то, за да й отстранят белите връхчета. Може да се каже, че става симпатична, но все още е далеч от хубава. Знаеш, че грозната жена може да ти стопи топките от секс, но никога не й се отваря парашута, а тази е запазила този синдром и е по-изгодна за сексуални походи от Смъртта в ъгъла. Камионът с дипломи и гарантира завидна сума и тя редовно паради с това, че изкарва повече пари от теб. Смешно е, защото половината модерни дами, които издържат "приятелите" си, са принудени да мразят всяка работа и всеки шеф. При теб нещата са по-различни, 'щото си поживял и присъстваш в общежитието на славата, а и най-приятното е, че си обичаш работата. Парите не са толкова важни, а твоята ще го осъзнае, когато се опита да си осинови някой жив вибратор и се запознае с онази мъдра сура от Корана, която гласи: "Щастието на жената се крие под петата на мъжа!".

3. Депресията

О, ужас - тя минава 30-те и започва да израства на ширина в едни обособени части. Осъзнава, че не е направила нищо с живота си, а не иска да умре с тебе, скучно човече. Тя иска да бъда следващата звездЪ в сапунената драма или да вземе ролята на някоя от жените в "Стъклен дом", където ще може да се занимава с истинските човешки съдби, а ти можеш да си ходиш или да се появиш за една сцена в нейния филм. В този ред на мисли се превръщаш в лошия, който се опитва да й обясни, че й езатропала дъската, но ти не разбираш нищо и тя си хваща пътя. Успех, мило, но по-добре не се връщай, 'щото можеш да й намериш заместител много бързо, все пак си Sub-Zero в забивките. За всякакви психически отклонения не носиш отговорност, а и ще се почувстваш по-добре, когато започнеш да се носиш с традиционната мъжка униформа, боксерки и космат корем с бира!

4. Strange Love

Знаем, че жената обича да бъде напомпване с комплименти и подаръци, които вдигат нейната пазарна цена. Проблемът е в това, че мъжът прави много рядко комплименти и не показва чувства. В това си повече от майстор и не виждаш смисъл да се хилиш на всичко, което попадне в полезрението ти. Възможно е й обратната комбинация, в която си пуснал всичко на свободна скорост и просто се кефиш на пътешествието до ръба на пропастта, защото твоята любима продължава да бута возилото с пълна сила. Не се притеснявай, защото сме попадали в тази ситуация и ти казваме, че ще оживееш. Ще трябва да се дезинфектираш със стабилно количество алкохол, а след време, когато отново си на пътя ще я подминеш в лява лента, защото си разбрал, че заслужаваш нещо по-добро.


5. Скучно й е

Разбираме я напълно. Ако трябва да измие чиниите и после да излезе на кафе с приятелки, защото няма работа (ти не й позволяваш да работи), тогава наистина ще й е скучно. Прочела е няколко любовни романа и е изгледала всеки сезон на "Сексът и градът". Решава, че има всичко, което се изисква, за да стане повелителката на мъжките палки: ботокс, силикон във всички извивки, удължени крака и достатъчно богат гардероб (инвестирал си в приятния секс, нали). Единствената пробойна в нейния кораб е, че възрастта й се разпознава и губи много бързо спонсора си а.к.а. теб! Можем да ти гарантираме, че ще си направиш друга манИкенка, но ще си купиш място на първи ред за нейното Гранд Финале!

6. Заключение

Недей да се притесняваш, защото това ще се случи, гарантираме. Ако не се е случило, тогава просто не си разбрал и твоята се е осъзнала на време. Добрата новина е, че ще живееш по-добре, без да се налага да драматизираш повече, отколкото е необходимо, а и една бърза терапия с твоя най-добър приятел, чичо Джак, ще оправи нещата. Все пак не знаеш кога ще завиеш зад ъгъла и ще бъдеш нападнат от моделките на Victoria`s Secret (Вики, айде казвай тайната, че ни омрЪзна). Ако терапията не помага, тогава ни се обади и ще ти запазим час за среща с тримата мъдреци!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
25 декември 2016 | 07:11

Многословна статия за нещо, което е много по-просто - винаги единият си тръгва първи. Има ли значение дали е тя, или той? Има ли значение дали си тръгва физически, или остава, но вече емоционално си е тръгнал? Повярвайте, по-лошо е ако си останал, но вече отдавна не си тук. Честито Рождество! Пожелавам мир и благоденствие на всички! И пуснете с любов този, който иска да си тръгне!

p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
24 декември 2016 | 23:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

АНонимен
24 декември 2016 | 18:17

Силна статия, менове!

АНонимен
24 декември 2016 | 18:17

Силна статия, менове!