Защо трябва да намериш своя спорт

Не знаем дали си щастлив, но ние сме много горди от пола си. Причината? Не се притесняваме всеки месец от код "Червено", не мислим за смяната на настроенията и винаги сме в добре, преди да дойде цикъла на жената. Това жестоко творение е създадено, за да поддържа равновесието в света, защото не можеш да бъдеш прекалено щастлив - не е позволено! Какво е най-ценното постижение на човек? Не бихме казали, че това са парите, не сме сигурни, че щастието се крие в красивите жени или живота на Чарли Харпър - пичът трябваше да умре от наркотици, алкохол и жени. Има едно невероятно откритие, което успява да превърне обикновените хора в истински герои. Това е и най-печелившата система в света - спортът. 

Всяко малко момче искаше да бъде като Бекам, Роналдо (оригиналната бразилска версия) или да се превърне в машина като Майк Тайсън. Спортът те мотивира от самото начало и за разлика от всичко останало, той дава много голям резултат. И ако все още не си намерил своето призвание, тогава стани от дивана и започвай да го търсиш. Пропусни оправданието със спортния белот, той все още не е олимпийска дисциплина. Защо един мъж трябва да спортува? Прочети следващите редове.

1. Дисциплина

Мразихме я в училище, защото ни спираше да правим това, което искаме. Футболът се превръща в истинска мечта за почти всеки, който е ритнал топката. Това е свещено удоволствие, което удовлетворява и двете страни - зрители и спортисти. Дисциплината се изразяваше в сериозната юрисдикция на учителката. Спортът създава перфектната самодисциплина. Той е основният двигател, когато се чудиш дали е време да тренираш или да си починеш. 

2. Мотиватор

Спортът винаги дава повече. той е по-верен и от жените, защото ти дава точно толкова, колкото си дал в началото. Той ти помага за поставянето на високи цели, преследването им и показва онази сладост от успеха, която няма да намериш в нито една друга сфера. Има хора, които искат да станат световни шампиони и това желание ги преследва през целия им живот. Те стават отново и отново, за да продължат напред и да постигнат това, което са поискали от самото начало. 

3. Резултатът

Сигурно си забелязал, че човекът, който прекарва повече време в залата е и преследван от женската аудитория. Тъпо е да ти казваме, че ако направиш преса, жените ще умират за теб, но никога не сме казвали, че жената е сложно същество. Ние имаме ерекция, а те си имат очи, които изпълняват същата роля. Резултатът от сериозното потене се забелязва. Едва ли има човек, който може да върви с фиша от банката, за да покаже заплатата. 

4. Адреналин

Ако трябва да бъдем честни, бихме го поставили на първо място - преди сексуалните удоволствия. Адреналинът е единственият легален наркотик, който можеш да използваш и да те прави щастлив. Жените си имат шоколад, докато ти можеш да направиш невъзможното, защото такова не съществува в спорта. Ходенето по ръба е най-доброто преживяване и точно затова можеш да видиш лудите хора, които застават зад волана на болиди, онези, които се катерят по вертикалните планини или скачат с парашут. Всяко изживяване остава завинаги, докато жената може да бъде забравена след няколко часа.

5. Равният старт

Спортът не познава термини като пол и възраст. Първата крачка се прави от теб. Това е единствената сфера, в която трябва да даваш 100% от себе си, ако искаш да постигнеш нещо. Не разчиташ на връзки, не се мазниш на шефа и не се опитваш да правиш мръсно на колега, защото тук си само ти срещу света. И не можеш да обвиняваш някой друг за провалите си. Тук не можеш да си намериш извинение, спортът остава прозрачен.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
15 октомври 2013 | 12:30

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

1
14 октомври 2013 | 11:31

Много добра статия!Поздравления!

фото редактор
14 октомври 2013 | 10:11

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!