Защо трябва да се изпускаш под душа

Водата е един от най-важните ресурси на планетата и учените залагат най-много на нея, когато се окаже, че сме изчерпали петролните ресурси или имаме нужда от чист и независим източник на енергия. Чрез чистата статистика, може да се направи едно скромно изчисление на изразходваната вода само за тоалетни нужди. Модерната тоалетна използва около 6 литра вода, а средностатистическият човек ходи до тоалетна, за да уринира средно по 7 пъти на ден.

ВИЖ КАК ХОДЯТ ДО ТОАЛЕТНА АСТРОНАВТИТЕ! 

Това означава, че на ден се сбогуваме с около 42 литра вода само с ходенето до тоалетна. С напредването на възрастта може да се наблюдава повишаване и намаляване на разхода за вода, имайки предвид фактите, че някои не успяват да стигнат на време до тоалетната, а други дори удвояват дебита.

Населението на САЩ е само 319 милиона души, което по груби сметки показва, че дневната им консумация на вода само от тоалетни нужди е повече от 4.9 трилиона литра. Това е водата, която бихме могли да изпуснем от 1.97 милиона олимпийски басейни на година. И точно тук идват еколозите, които заявяват смело, че мъжът и жената трябва да се възползват от възможностите на душа и почти винаги да изпускат нуждите, спестявайки малко повече вода.

10 ГРАНДИОЗНИ ТОАЛЕТНИ ПРОВАЛА!

Ако използвате душа като тоалетна, което много мъже правят, тогава спестявате повече от 2190 литра вода. Кратката съпоставка показва, че това ще бъдат повече от 699 милиарда литра вода, която можем да спестим. Посoчeната статистика доказва, че най-накрая имаш екологична, етична и уважителна причина да извършваш едно от най-мъжките занимания сутрин в банята! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
15 юни 2016 | 21:56

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Дими
14 юни 2016 | 10:03

Еее тия американци големи помочковци бе !? Аз ходя най много 3 пъти на ден , като веднъж обезателно комбинирано .