Защо все повече мъже живеят с родителите си

Все по-често младите хора оставали да живеят с родителите си, защото нямат възможност да живеят самостоятелно. Всичко това е нормално, имайки предвид цените на бункер от студената война с бабата на шотландския боец за хазяйка. Самостоятелната младеж днес се брои на пръстите на едната ръка и това означава, че все повече пълнолетни люде предпочитат да останат в дома на родителите си. И колкото и вредно да е това за социалния живот на мъжа, не трябва да забравяме, че това има и сериозни плюсове. 

Нека започнем с факта, че всеки покрив, ъгъл и дори клетка за домашна котка може да се дава под наем. Първата ни квартира беше малък гараж, държан от евреин. Всичко се плащаше, но без мухала - той си беше бонус. Уютното малко пространство струваше достатъчно, за да започнеш да мислиш за самоубийство или затвор като единствен изход. Освен това споделяше електромер с промишлен завод няколко преки от дома и затова сметките бяха точно 3 000 000 на седмица. Младите никога няма да разберат колко зловещ момент е било посещението на застаряващата хазяйка, която иска да опрости наема чрез сексуални услуги - няма как да стане, лельо Ванче!

Израсналите при баба ще знаят, че нищо на масата не може да бъде оставено. Ето защо и Калоян Махлянов е станал толкова добър сумист - баба му не го е оставила нито ден, без да тренира. Бързото хранене не е здравословно, а и мама ще го наглежда достатъчно добре, за да е сигурна, че няма да яде филия с майонеза и салам. Мама и баба ще бъдат щастливи, че никога няма да излезеш да пиеш на гладно - първо ще трябва да изпапкаш мусакичката, чадо и едва тогава!

Животът с родителите е като живот с похлупак. Разочарованията от бита ще бъдат пропуснати, защото дечко никога няма да осъзнае истината - тоалетната хартия никога не се регенерира, след като рулото свърши! Да не говорим за планината чинии, които биха могли да победят Еверест по височина. Самостоятелният живот го излага на риск от заразяване с всички бактерии, които биха могли да хванат, докато изхвърлят боклука - философията "през терасата" никога повече няма да върви. Ще живее в свят, който не разкрива тайната на гардероба, ухаещ на мокра автобусна спирка. 

След като НСИ официално заяви, че младите не искат да стават родители, социолозите решиха да проверят какво се случва. Захватът на мама е толкова силен, че нито една жена не може да пробие тази невъзможна крепост. Пък и подозираме, че всяка жена е искала да знае, че родителите му са в другата стая и се смеят на вицовете на Слави, докато синът им буквално оре нивата като млад комбайнер на ТКЗС - романтика, какво да се прави. Разочарованията ще продължат с епилирането на краката изненадващите тоалетни атаки и битката за по-добрата мусака. Както и да го погледнем, отрочето на мама ще печели дори и щом губи. Избраната ще бъде на чужда територия и няма да има никакви шансове за спечелването на спор, следователно ще станем свидетели на най-щастливия или най-зловещия брак.

Животът със семейството рано или късно ще се отплати. С натрупването на годините ще имате всички шансове да се озовете в телевизията, вестникът или някъде другаде, са огромни. Нека не забравяме, че Ани Владимирова е добър психолог, съдбата ви с лудата майка може да бъде разпъната на кръстопът, изведнъж ще бъдете част от съдебе спор за напикаване на малките грудки и разбира се - големият брад! Семейството винаги ще дава повече, а някакви хора ще ни обясняват, че трябвало да се изнесем! Както казва всяка квартална пияница "Кой работи при живи родители, бе, бате?Кой?".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
02 септември 2016 | 13:54

Абе вие редактирате ли това, което пишее?

p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
01 септември 2016 | 22:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Koсьо
31 август 2016 | 15:44

Статията е нереална :D Аз така не съм се смял от много време ;D

Ангел Филипов
31 август 2016 | 09:59

Искрено и сърдечно се посмях!

Галин Железов
31 август 2016 | 00:29

3 000 000 на седмица , а ? Това къде е ???

72
30 август 2016 | 13:57

мухАла, а?