Защо зарязахте жените?

Съвсем скоро получихме едно доста дълго и сериозно писмо от читател, който разказва за единствената и най-добрата връзка, която е имал. Човек може да се влюби само веднъж и никога повече повтаря тази грешка, но нека не забравяме, че най-често сме способни да оценяваме изгубеното. Избягваме размислите на любимото превъплъщение на Сара Джесика Паркър и ще покажем действащите агенти за унищожаването на отношенията в една връзка. Господа, последната връзка не се получи, защото...

Никога не чуха мнението Ви

Статистиката показва, че 99% от мъжете имат оправдание и могат да обяснят всяка нелепа ситуация, включително и внезапното засмукване на половия орган от секретарката. Всичко започва с малките поводи за съмнение, лишаването от право на глас (всички жени го правят) и създаването на тайни. Спомнете си всеки безобиден разговор от рода на "Коя е тази във фейсбук?". Трудно бихте харесали жена със силно изразено чувство за собственост, нали? Спирате да споделяте, когато винаги сте виновни и от там започват тайните, както и откриването на хората (най-често от женски пол) с желание за вслушване във Вашите думи. Разбираемо е да спрете да споделяте истории с участието на жени, защото партньорката Ви вече знае, че искате да ги из*укате. 

Добрите приятелки й приятелки развалят всичко

Женската логика е по-объркана и от китайски квартал с панелки. Нито една жена не се е разделила без участието на добрите самотни приятелки, които последно правиха секс на премиерата на "Цар Лъв" - преди много години в една далечна галактика. Приятелки искат да дават повече, отколкото могат и често се борите с мъжемразката-кукловодка зад приятелката Ви. Ставали сме свидетели на толкова абсурдни съвети, че изпитахме огромно желание за физическа интвервенция - бяхме като американски доброжелатели към Украйна. Женските съвети не са помогнали в нито една връзка, но направиха адвокатите малко по-богати. 

Фамилията

Дори и Дон Корлеоне не се намесва, когато става въпрос за връзката на дъщеря му - синовете са съвсем друга история. Митовете за тъщата не са преувеличени и поне 30% от свободните жени днес трябва да благодарят на съветите на мама. Споделяйте с родителите си - не е престъпление, но филтрирането на скандалите трябва да бъде по-справедливо. Родителят винаги застава зад детето си, колкото и виновно да е то, а в очите на тъщата ще бъдете по-черен и от дявол. Познавате ли жени, които останаха сами с любезното съдействие на мама? Ние познаваме и поводът за раздялата беше изразен в липсата на перспектива в лицето на мъжа. Длъжни сме да отбележим, че същите безперспективни люде днес са богати, успешни и осигурени, както и земни. 

Обсебването

Гледането на турски сериали може да стресира и най-коравата женска психика - Жана Д'арк прекаляваше с гледането на "Константин"... Параноята не дойде от кулинарния канал или Eurosport! Тя се роди със самопровъзгласените девствени сексоложки и милионите им теории за мъжете, които никога не са виждали. Благодарение на такива провокации можем да видим жени, които пазят мъжа си във фитнеса, на рождения ден на негов приятел и дори в кръчмата. Благодарим за новото реноме! "Чехльо" много ни отива! 

Агент на Мосад

Не вярваме, че Мосад е основан от мъж при наличието на толкова добри домашни шпионки. Пример може да бъде жената на Петко Сертов - идол за много други следящи съпруги, които искат да докажат, че слоновете могат да летят, еднорозите съществуват и Вие ще изневерите. Нищо не струва и стотинка, когато доверието е излетяло през прозореца. Закъснението не означава, че сме спрели на магистралата, за да получим свирк@ от непозната. Говоренето с други жени не означава, че след малко отиваме на оргия. Разследването има за цел само да докаже, че сме виновни и заслужаваме химическа кастрация - всичко друго е малко. 

Машина за оргазми? 

Благодарение на напомпаното самочувствие и манията за "силна жена", мъжете започнаха да изневеряват. Преследването на кариерата не е убило никого, докато мъжът не се превърна в секс атрибут и частен шофьор. Никой няма да търпи статуса на мека мебел в хола, защото жена му имала "много големи важни задължения". Независимите жени заслужават уважение, както и признание, защото все още съществуват такива, които не са прибегнали до вдигане на крака за повишение, не са изпускали химикалката в директорския офис и баща им не е шеф на фирмата. Заслугите им не могат да бъдат пропуснати, но голямата им заплата има стойност само в мола, пред силния пол е само цифра, която не би развълнувала никого. Кариеристката може да си мисли, че притежава партньора си, но в действителност притежава само кредитната си карта, партньорът отдавна е при съседката с много по-земни идеали. 

Критикарката

Бог има много сериозно чувство за хумор, след като е лишил жените от шофьорски умения, но не и от експертната им критика по време на пътуването. Това можем да го преживеем, но чашата прелива с постоянната критика за водопроводния ремонт, забравените дела, грешките от миналата година и онзи заповеднически тон. Изтъкването на нашите грешки не е помогнало за издигането на жената в светица - провъзгласяването и в патка е съвсем друга тема. Наследеното дърдорене и четене на морал може само да помогне с по-бързото изнасяне, което не присъства във фантазията "И те заживели щастливо". 

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
08 февруари 2015 | 16:18

Хем не искате обсебване,хем като жената си гони кариерата и не ви "обсебва" не сте доволни...не знаете какво искате в общи линии.Колкото да лъжите и пестенето на информация не си мислете,че сте единствните,които го правите...да не говорим ,че може и да сте доста по-назад.