Жена в спалнята

Събуждането на пролетните любовни симптоми показва, че все повече свободни хора ще преоткрият своите любовни копнежи за пореден път. Най-чистите такива отношения винаги трябва да се толерират от всички, включително и съседката, която никога не спира да блъска по тръбите на парното. В началото на всяка връзка ще бъдете изправени пред серията от популярни изпитания като запознаването с родителите, невъзможната среща с бившия (все някога ще се случи) и специалната покана за мъжката крепост. В един момент ще се озовете в едно легло и най-вероятно ще сте у вас, а това е шоково изживяване за всяка жена. Не можете да позволите на партньорката да разбере всичките ви тайни веднага и се подготвяте за разчистването на всички следи в стил "Злодеят от CSI". Запретнете ръкави и започнете специалното приготовление:

1. Почистването

В дни като този се ядосвате, че така и не запомнихте как точно се работи с прахосмукачката, но това е положението. След нея ще трябва да използвате мопа, да съберете мръсните чорапи, както и патриотичния трибагреник, който забравихте да свалите. Обърнете особено внимание на тоалетната, защото фокусът там е по-сериозен от този на инспектор от ХЕИ с 20-годишен стаж. Хората с опит знаят, че с къщата се чисти и хронологията на компютъра - женското любопитство няма граници, а и не искаш да обясняваш коя е тази! 

2. Съквартирантът

Препоръчително е да му намерите занимание точно тази вечер. Едва ли някой би отказал да пие за ваша сметка, докато вие имате право да властвате над цялата къща. Вашата "Сну-сну" инвестиция трябва да бъде оправдана и не искате да преживеете всичко, което се случи в 7 клас, когато брат ви реши, че няма да кара последните два часа! Ако съквартирантът не желае да напусне - убийте го! 

3. Уговорете условията

Някои жени не се чувстват комфортно на чужда територия, други никога не искат да ви дойдат на гости, освен ако не използвате златната реплика: "Извинете, тази кърпичка не ви ли мирише на хлороформ?". Дами, не се притеснявайте, когато мъжът е задоволен, той няма никакви претенции къде възнамерявате да спите, просто не използвайте случая за допълнителна драматизация и хвърлянето на вина в стил "Третираш ме като проститутка", това бяха вашите желания! 


4. Пижамата

Мъжкият дрескод често е скромен и изразен в чисти боксерки с опцията да бъдат свалени в по-късните нощни часове. Проявете разбиране и позволете на партньорката сама да избере колко точно гола иска да бъде в леглото - препоръчваме да не се смеете на розовата й пижамка с Мечо Пух. През първата вечер ще се запознаете с всички женски фобии и ще разберете, че жената се страхува от паяци, мръсно, тъмно, пияният ви съквартирант, който може да се прибере с гръм и трясък през нощта, призраци, полтаргайсти и всякакви други паранормални явления. Всяка от тези причини е повод за обличането на защитната пижама. 

5. Колко точно трябва да се гушкаме? 

Този въпрос автоматично означава, че трябва да спрете да правите това, което правите. При положение, че температурите се повишават, все по-малко жени ще се съгласят да бъдат превръщани във възглавница. Нито една жена не иска да бъде груба - всички обожават гушкането, но нито една не иска да спи върху 100-килограмово същество, което не може да се отмести. Препоръчваме да прекратите миловидните жестове, след като сте правили секс и знаете, че имате следните недостатъци:

1. Хъркате като стара дъскорезница при неправилно позициониране.

2. Пускате повече лиги от развълнуван кокер шпаньол.

3. Страдате от тикове, когато спите. 

6. Сутрешен секс

Той остава задължителен, но все пак е препоръчително да решите проблема с хигиената, преди да започнат страстните целувки. Всичко хубаво става сутрин - буквално. 

7. След закуска

Никога не притискайте жената да прави нещо друго, след като е прекарала вечерта с вас. Все пак е споделила на няколко приятелки, че ще бъде на ваша територия и те са готови да се обадят на Интерпол и КГБ, ако тя не отмени командата. Уважавайте територията й, след като е преценила, че още е рано да живеете на едно място. Липсата на ангажименти може да е доста положителна - все пак ще можете да гледате всички неделни мачове, да почивате или да излезете с приятели - едва ли ще се оплаквате от подобен развой на събитията, а и трябва да се похвалите.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Джери
11 май 2017 | 15:46

За мъжа беше по яко, но и това е готино!