Жени в мъжки свят

Сигурно е вярно, че зад всеки успял мъж ще откриете жена - понякога съпруга, понякога любовница (зад нас стои тъщата, следователно трябва да внимаваме със следващите редове). Във всеки мъжки свят съществува една шепа жени, която е успяла да помогне за неговото формиране. Няма как да пропуснем ходещото олицетворение на чистата човешка красота, ин и ян-ът в духовния Ви живот, ангелът и демонът на вашето рамо, както и единственото същество, което успява да ви промени към малко по-добро. Уважаеми дами, следващият материал е за всички Вас, защото Вие ни направихте такива! 

1. Бабите

В последно време стана ясно, че един ден ще вдигнем паметник на българската баба, която е намерила време да тича за лекарства, да гледа малки зли изчадия, да ги превърне в хора и всичко това, докато постоянно се движи по ръба на кръвното налягане, както и на минималната пенсия. Бабите отгледаха България, успяха да дадат качествен материал, който след това да подарим на чужбина и днес за благодарност гният в малките селца, надявайки се, че следващата седмица няма да бъдат нападнати от едни съмнителни личности, защото са взели пенсия. За тези жени, които ни подариха детство и безгрижие (и наднормено тегло), благодарим!

2. Мама

Няма как да пропуснем жената, която е отделила 9 месеца, за да ни създаде. Природата е осъзнала, че няма само една жена може да има нерви като корабни въжета, за да изтърпи всичко, на което сме я подложили, включително и червенето по родителски срещи. Истинският мъж винаги намира време, за да седне с чаша уиски и да вникне малко по-дълбоко в лириките на "Mother" - хилядолетната аксиома, която никога няма да бъде заменена. 

3. Злата леля от блока

Демонът на стълбището, съществото с големите ролки, онази гадина, която винаги ни издаваше, когато компотите от чуждите мазета изчезваха безследно (Пешо беше), това е жената, която упражняваше онази твърда възпитателна любов на Гестапо в кооперацията. Тя знае всички тайни, училищния успех и дори какви цигари си започнал да пушиш. Доносчийката е свещен извор за поводи, водещи до физическо-възпитателния характер а.к.а. шамари. Камен Донев е бил прав, че боят изгражда, можем да дадем личен пример. 

4. Съседката, която никога не се обличаше

Преходът към възмъжаването започва с изследователските мераци на Индиана Джоунс, нощното изследване на каналите от кабелната телевизия, както и любезното съдействие на съседката, която винаги миеше чинии по прашки. Тази зряла нимфа събуждаше повече въпроси и чувства, отколкото чисто новото Nintendo, което получаваш след някоя друга година. Важното е, че всяка пролет можеше да я видиш пред мивката, търкайки здраво мазните съдове. Гарантираме, че рекламите за съдове можеха да научат много от тази жена! 

5. Бившата

Едва ли е само една, истинският мъж трябва да съжали много пъти, преди да открие правилната жена. За разлика от противоположния пол, мъжът винаги влиза без резерви и дава всичко от себе си, надявайки се, че това може да е избраната. И след като успее да изпита онзи горчив вкус на разочарованието, изгражда характер, придобива повече смелост, учи се от грешките си (и знае, че там се влиза само с разрешение). Въпреки редицата негативи, които притежава тази прелестна харпия, добитият опит от отношенията с нея ще е завинаги безценен. Можеш да й бъдеш благодарен, че не е настоящата! 


6. Тъщата

Още в началото споделихме, че именно тя може да ви амбицира да покажете чистите си способности. Тъщата може да бъде олицетворение на император Палпатин, защото използва вашите най-чисти чувства на злоба и раздразнение, за да ви накара да постигнете целите си. Във всяка фамилия има една тъща, която не вярва, че можеш да се справиш с ипотечния кредит, гледането на децата и времето доказва, че най-вероятно е права, ала човек може да вдигне Еверест, когато се захранва със съмненията на тази дама. 

7. Милото

Понякога и един живот може да не стигне, за да откриете правилната жена - някои още търсят. Българският мъж е всекидневно подлаган на огромните изпитания от страна на нежния пол. След като всеки чужденец получава аритмия, когато стъпи тук, какво трябва да очакваме за всички останали? Добрата новина е, че един ден всеки успява да поеме контрол над долната глава и осъзнава, че една жена е напълно достатъчна и може да доставя всичко необходимо, за да се откажете от преследването. Добрият спортист и добрият плейбой винаги напускат играта с титлата и не съжаляват никога. 


8. Онази, която избяга

Джон Стайнбек е описал много добре жената, която един мъж никога не може да има. Това е жената, която дори в съня си ще направите малко място, за да бъде до вас. Тя постоянно присъства в съзнанието ви, остава неподвластна на времето и всяка следваща поява оставя онзи горчив вкус, който напомня за студения джин тоник в най-горещите дни. Набоков гарантира, че тази жена запазва своята красота в мъжкото око и никога не се променя, дори и след 100 години, тя все още идва с образа на всички мъжки грехове на едно място. 


9. Онази, която ви изпрати в "Приятелската зона"

Защо пък трябва да получи благодарности? Точно като жената-беглец, тази прелест винаги е била на ръка разстояние от вас, но вместо да отвръща на чувствата ви, това същество печели само облаги. Нейната естествена красота е точно толкова истинска, колкото и сиянието на Луната. Дори не искаме да влизаме в подробности относно усилията, които един мъж влага в опитите да форсира някаква чувства. Житейските уроци остават безценни! 

10. Лиса Ан

Дори няма да обясняваме защо присъства в този списък. Тази жена е помогнала за раждането на повече деца, отколкото най-добрата програма за демографско развитие. Как бихме могли да я пропуснем?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!