Жените, които превзеха мъжки професии

Еманципацията определено създава триене между половете, но това има и положителна страна. Жените искаха да докажат, че могат да бъдат силни и достойни за уважение. С времето и правото да се доказват, жените промениха изцяло професията и внесоха толкова красота, че в един момент се превърнаха в секс символ. Оказа се, че мъжката работа може да се върши от жени и действието става достатъчно красиво, за да бъде описано от самия Шекспир. Запознайте се с мъжките момичета, които станаха достойни за уважение:

Екипът на МВР със сигурност е станал малко по-красив, след като по коридорите започнаха да се разхождат жени в униформа. Нека бъдем честни и да признаем, че жените в униформи събуждат специфични чувства в съсловието и щом официалната униформа включва пола и висок ток, мнозина започват да мислят за алтернативни начини за изплащането на актове, фишове и други наказания. Дори не разбираме защо руснаците искат да променят нещо толкова красиво. Добавяме и екстри като белезници и с това приключваме темата, преди да се появят още фишове на колата.

Армията също бере плодовете на женската красота, след като позволи на жените да последват стъпките на Рамбо и други американски герои. Афганистанците първи са решили да използват жени на фронта, но се оказало, че мъжете са по-слаби и не могат да гледат подобни зверства. Редник Джейн не може да грабне погледите, докато не сложи парадната униформа. Военната история познава много жени-герои на бойното поле, а зад камуфлажа се крият прелести, чието описание би могло да затрудни дори и братята Стругацки. Освен правото да се повозиш на танк, ще имаш една парадна фуражка, която да оставяш на кората на багажника с надеждата да избегнеш глобите. 

Жените в автомобилния свят много често се превръщат в причина за много вицове. Ако не ни вярваш, дай ключовете на милото и я накарай да препаркира колата - носи си бира и стой на сянка. Мъжките момичета отдавна са известни с шофьорски умения и някои осъзнават, че мъжете не заслужават всички радости от живота и започват да преследват кариера в автомобилната индустрия. Някои стават професионални състезатели, други започват да сменят съединители, накладки, монтират турбо и чипират TDI-то. Сред някои от най-мирогледните картини в света е и онази, в която милото купува части, ремонтира колата и разбира защо вратата не се тряска. Притеснението е, че вече може да разбере вица за 2-та такта и впръскването. 

Преди много време Кадафи използваше официална охрана само от жени. Ордата дами беше точно толкова смъртоносна, колкото и красива, но за съжаление вече няма достатъчно добро реноме, след като последният им клиент вече не може да напише препоръки. Все повече жени намират реализация в тази професия и подозираме, че са набрали достатъчно агресия към мъжкото съсловие и са готови да понабият някой друг. Няма само мъжете да си играят с пистолети. Студеният поглед им поглед и визията на хищник готов за битка, ги превръща в сериозен сексуален обект, въпреки рисковете за средни до тежки телесни повреди. 

Огнеборството може да се смята за една от най-тежките професии. Нека не забравяме, че първата женска пожарникарска бригада е основана през 1912 година с 60 жени. Под тежкото оборудване се крият по-корави жени от руски Т-34. Най-тежката професия дава и някои от най-красивите календари, които можете да сложите в офиса. Само един огън не се гаси, господа!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!