Жените търсят мъже

В последно време може да сте забелязали, че жените търсят "истински мъже". Те имат нужда от човек, който да ги закриля, копнеят за мъж, който да ги обича, без да поставя условия и да изисква. Желаят винаги среща с онзи, който знае тайната на множествения оргазъм, рецитира сонетите на Шекспир и е готов винаги да се преклони пред лицето на своята Клеопатра. М-да, всяка жена търси своят Цезар за своята империя. Днес е Петльовден - празник, който би могъл да напомни за мнозина "съжителството" - и по тази причина решихме да напишем материал, в който се опитваме да отговорим на всички въпроси за истинските мъже (тази съвършена аномалия). Същите са съвършено абстрактно понятие, което не би могло да съществува, както не може да съществува и понятие като "съвършената кола", "съвършената къща" и много други. Достигането на подобен статус е просто стремеж за преследване и за същият може да не ни стигне един живот. Един живот ще ни стигне, за да обясним къде са "истинските мъже". Господа, следващите редове са за онези мъже, които познават истинските ценности, вярват в идеалите и всеки ден се опитват да направят света малко по-добър. Къде са? Някой виждал ли ги е? 

1. Особености на мъжа през погледа на жената

Винаги сме смятали, че определянето на един мъж може да стане само със свалянето на гащите - ако има висулка, значи е мъж - и това щеше да е целият материал, докато феминистките не решиха да кажете, че наличието на полов орган не е доказателство. Няма как да не сме съгласни, след като имаме доказателства като Чини.

 - Не спирате с комплиментите, истински джентълмени! :*

Един мъж може да се нарече такъв, едва след като покаже някои по-особени социални качества - всеки има полов орган, за да задоволи сексуално една жена (и отново даваме Чини като изключение). Проблемът е, че жената не иска всеки да има достъп до най-съкровеното. След дълги години наблюдения и социални експерименти, осъзнахме, че нежният пол винаги се върти около орбитата на мъж, който трябва да бъде богат(ако една жена ви каже, че парите не са от значение, тя е лъжкиня), добре изглеждащ (коремни мускули, гръб, гърди, бицепс и други сложни термини от фитнеса), с добри ораторско способности (без псувни, средни пръсти и други жестове на висшата селяндурска класа), любящ (коя жена не иска да бъде гушкана, милвана, глезена и специална) и най-важното - верен. На колко от изброените може да отговорите? Всичките? Чудесно, а сега не трябв да забравяме, че всяка жена има вкус, следователно трябва да имате сини, кафеви, зелени, червени или лилави очи. Носът Ви не трябва да е голям, среден, малък, с широки ноздри, свити ноздри или лорд Волдеморт. Разбирате ли, един мъж никога не може да бъде съвършен и през окото на качествения контрол и анализаторът на елементарни частици - жената, Вие никога няма да бъдете на 100% най-желаният избор. 

2. Амазонките тръгват на лов

Елементарната статистика е способна да потвърди най-суровата истина - мъжът може да се влюби около 1373 пъти на ден, докато се разхожда по улицата. Колкото и негативи да сме казвали за жените, никога не можем да отречем, че всяка една носи заряд на сексуално желание, достатъчен за активирането на далекобойните водородни бомби на Ким Чен. Красивите жени са навсякъде (понякога дори започваме да изпитваме странни чувства, гледайки усмивката на Чини), ала германците отдавна са казали, че именно тази красота е най-бързо покварената.

 - Момчета, имам и голи снимки! 

Какво имаме предвид? Нежният пол казва, че няма истински мъже, липсват рицарите на бели коне (или бели Mercedes-и, когато няма паркинг за коне пред Sin City), а маниерите са точно като на онзи Ромео, който плюскаше сирене в дискотеките преди много време в един забравен ефир. Вместо това получават малко по-твърдата любов на сирийския кавалер, станал известен многократно в немските медии. Угорчени от отношенията и с опрашена корона, всичките запяват именно тази песен "Къде сте мъже?". 

3. Тука сме, бе, просто Вие не знаете какво точно искате

Нека бъдем откровени, красавицата вече предпочита спонсора пред звяра. Малко смешно е да говорим за чувства, отговорност и истина, след като социалният свят започва да съществува в петък и завършва в неделя с адски махмурлук и ходене по барове. За съжаление, мъжкото съсловие, което класифицирате като "истинско", е склонно да порасне. То си поставя цели, преследва ги, чете повече книги, защото се уморява от брадъри, систъри и други телевизионни извращения, подобрява себе си и най-важното - изобщо не може да бъде впечатлен с лъскавата красота. Дами, вече можем да разпознаваме силикона, изкуствения бюст, че и изкуствения интелект. Единственият естествен елемент по Вас може да е норката или естествената кожа по ботушите. За съжаление има по-висши идеали от женската красота и едното е*ане и рано или късно всички стигат до това заключение. За Ваше най-голямо съжаление, мъжкото щастие винаги се е синтезирало в малките и прости радости на живота, които не могат да бъдат открити в шумните изкуствени събития и милионите светкавици, пред които се усмихвате.

 

      - Ама къде са истинските мъже?

Чини, нека бъдем откровени, по твоите показатели няма да ги откриеш, защото все още не се е срещнал мъж със светещ полов орган, ала няма невъзможни неща във Фукушима, следователно трябва да продължиш да търсиш. И след като познаваме жени, които цели 30 години не успяха да открият своето голямо любовно приключение, предлагаме да се променят малко филтрите на търсенето. Връзката между половете еволюира до ниво, което много напомня за чувствата между Рипли и пришълеца - червеят ще Ви разкъса. Мили дами (и ти Чини), можете да откриете мъжа, който да ви изпраща цветя, да купува ботуши, да Ви води на почивки, да прави закуска всяка събота сутрин, да Ви обича и дори да Ви лъже, когато задникът Ви стане 100 декара. Можете да имате нормално човешко същество, което да ви прегръща, целува и води за ръка и всичко това може да се случи в две елементарни стъпки от Ваша страна:

1. Свалете малко носа, защото пилотите от "България Ер" вече се оплакват от турболенцията над София.

2. Бъдете равностойният партньор в преследването на щастието - друго не искаме.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
А
03 февруари 2016 | 15:07

Кой е Чини???

1
03 февруари 2016 | 09:55

Евала за статията

02 февруари 2016 | 21:57

И що се кахърите за жените, които 30 години не са си намерили мъж? Нали всички мъже са си намерили жена, и по-бедни, и по-грозноватички, и те купуват цветя, ботуши, правят омлети в събота? Обичат ни в началото, лъжат ни, когато задникът ни стане 100 декара и всичко както си му е ред? Общо взето всеки си намира половинка, прави деца и си живее живота с малките и прости житейски радости. Може и Той да си е мечтал за дългокрака кошута, но накрая се примирява с доста по-семпла жена. Така и Тя може да е имала критерии като Брад Пит, но си избира някой от вас. Нали няма мъже, които 30 години никой не ги е избрал? Само жени- претенциозни и надути пуйки? Ами майната им, не им берете грижа, ами се съсредоточете върху празника днес! Наздраве и няма страшно- всички ще ви изберат!

123
02 февруари 2016 | 21:35

И аз не знам кой е Чини...

сру2
02 февруари 2016 | 19:23

Мат'ряла няма нищо общо със заглавието и подзаглавието, иначе си има много истини в него, така де добър е! Но по-важният въпрос е: who the fuck is Чини???

Жена
02 февруари 2016 | 16:00

Не разбрах това статия за мъжете ли е/ справка-Петльовден/, или е тотално оплюване ОТНОВО на жените? Представям си какво ще имаме за 8 март, трябва да е нещо много по-силно от миналогодишния, когато...Хайде да не задълбаваме, ами да кажем "Честит празник, мъже! Бъдете си такива, каквито сте, силни и здрави!" Пожелавам на всички да имат във фурната домашна, вкусна мусака и топла усмивка, когато се върнат вечер уморени!