Жените възбуждат подсъзнателно

Колкото и да се опитваме да запазим чувствата в тайна, спонтанната ерекция винаги ни издава. Мъжът е създаден така, че чувствата винаги да си проличават през панталона, сякаш не ни стигаше изчервяването. Противно на всякаква логика, членът реагира спонтанно и предава информацията без бой. Изразяването на симпатии по този начин никога не се гледа с добро око. Половият орган не реагира само на пищните форми и освен с очи, той разполага и с уши, което допълнително затвърдява ситуацията. Представяме най-честите случаи, когато любовта придобие твърдо състояние. 

Смисълът на живота се пълни с кръв, когато смените контактните лещи с очила. Жената с очила се преобразява, тя става различна и връща лентата с всички спомени от образователните филми с палавата секретарка. Мъжете знаят за какво говорим!

Истинският мъж уважава жените с мръсен език. Срамежливките също имат своя чар, но губят по точки пред бамбината, която не се срамува и страхува да разкаже някой по-мръсен сексуален виц. Най-силни в тази дисциплина са онези, които открито говорят за половия си живот. Те говорят, а ти си предствавяш всичко в картинки - такъв е животът...

Не е задължително да говорите само за секс, за да Ви обърнем внимание. Опитите за включване в разговора по теми като коли, филми и спорт, също са от огромно значение за нас. Фактът, че жена е инвестирала време, за да може да даде адекватно определение на пасивна засада и Vtec система е напълно достатъчен, за да прикове погледите (горни и долни) към себе си. 

Жената, която владее самоиронията ще печели мъжките сърца всеки ден. Самоиронията съществува, за да не можем да си бием всеки ден, а и знаем първото правило на "Fight Club". Добрата партньорка знае как да се шегува сред мъже, перфектната не се обижда, когато камъните полетят в нейната градинка. 

Истинският геймчейнджър за сутрешен секс може да бъде женското тяло в дрехи от личния Ви гардероб. Не можем да устоим на дългите крака в тениска до коляното. Посрещнете ни така и закъснението в офиса е сигурно! Добрата новина е, че колегите поне ще ни разберат! 

Жените и алкохолът затварят порочния кръг, в който се въртим цял живот. Годините си казват думата и осъзнаваме, че черния дроб не може да влезе в желата спортна форма, която някога сме имали. Въпреки всичко, винаги ще бъдем на линия, когато нежното същество пълни чашите за кафе до ръба с усмивка. Ще се возим на конче върху гърба на Дионисий, за да видим колко дълбока може да е дупката на бъчвата. Уважаваме жените, които носят на алкохол, след няколко питиета сме готови да предложим брак и до някъде сме щастливи, че никога не ни взимат на сериозно! Истинската жена отдавна е отписала блудкавите цветни коктейлчета с чадърче, концентратите са нейни първи приятели! 

Влюбваме се в жените, които могат да готвят! Затвърдяваме приятелството, когато милото донесе мусака на работното място, сготви я вкъщи или легне в мусаката! Всичко с мусака е хубаво! 

Нищо не обединява двама души, колкото омразата към трети. Няма нищо по-хубаво от жената, която споделя вашите топли чувства към дразнителите. Един ден ще разрешат стрелбата по хора и ще се забавлявате искрено! 

Жената с богат репертоар от филмови цитати ще поднесе лошите новини правилно, а добрите новини перфектно. Някой друг с ерекция към тези? 

Ако нашата любов минава през дебелото черво, бихме искали да споделяме изкушението му с половинката си. Само споделеното щастие може да бъде пълно щастие и фактът, че има жени, които няма да мрънкат цяла седмица, че са яли пържени картофки, е напълно достатъчен да гледаме с добро око на света (няма да споделяме с кое точно око). 

Жената с амбиции е интересен случай. Феминистките я наричат силна, но това няма нищо общо с мускилите. Амбициозната жена носи своя чар и понякога може да е досадна, но със сигурност възбужда любопитството и препуска в съзнанието ни цяла вечер. Светът се промени така, че жените могат смело да изкарват повече пари от партньора си. Като мъже ще уважим всички възходи и падения и никога не бихме подценили опитите. Тези жени знаят какво искат и привличат силно към себе си! 

Темата е отворена и всеки амиго може да сподели какво е накарало сърцето да бие лудо, докато партньорът се е опитвал да направи дупка в панталоните.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
19 ноември 2014 | 20:40

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g