Женската пролетна сексуалност

Не искахме да започваме тази история така, но настана пролет и жените наистина започнаха да ни притесняват, особено след като се оказа, че биреният корем с космИ е очарователен, а брадата в стил бохем от Survivor вече се одобрява, че и отивала. Адът помагал на всички наранени и нещастни жени, но раят помага на всички нещастни и недопили мъже. Какво имаме предвид? Нищо не може да спре една жена да прави секс с вас - най-много се притесняваме, че русата едрогърда секретарка ще ни драсне фитила, когато най-малко очакваме. В този ред на мисли е необходимо да подчертаем някои много важни и силови моменти в бронята ти, за да е ясно, че най-накрая ще скъсаш девствените шорти и онова невинно човече ще разбере какво е множествен оргазъм и има ли почва в Люлин и околностите. Ако искаш да се чувстваш като Роко на кастинг с невинни млади кошути, следвай стъпките:

Интелектът е новата сензация! Дори и набуханите батки изпитват сериозни проблеми в Рая, щом се наложи да сглобят сложно изречение. Благодарение на образователната система (не сме дори в топ 100), средностатистическият интелектуалец повишава шансовете си за смърт от срамни болести с около 60% (по потвърдена информация от БАН). И докато японците създават секс роботи, книгите вкъщи създават теми за разговор - още не сме открили онази, която се вълнува от многоточково впръскване и монтаж на би-турбо. Отегчените са навсякъде, а философите са ти дали толкова много теми за разговор, че Наполеон би настоявал за още една конституция (все пак е искал всичко да бъде кратко и неясно). 

Местата за социализация са гостоприемни за ирландци, шотландци и други духове в бутилка. Мъдрите алкохолни друзя след Дионисий знаят, че човек трябва да заглуши съзнанието и мозъка си до степен, в която ще чуе мъдрите лордове да нашепват най-важните слова. Използвай този специфичен чар, седни на бара и провеждай експеримента, докато започнеш да ги чуваш, не можеш да ходиш или се окаже, че с липсата на всякакъв интерес към нежния пол си успял да го привлечеш. Така се раждат милите комплименти от рода на "Къде да си намеря един такъв? Седи, порка си и хубавее?". Редакцията е длъжна да сподели, че не става въпрос за нас.

Най-древната рецепта за излизане от приятелската зона - "И аз не искам да сме нещо повече от приятели! И без друго няма да ни се получи!". Тайното проклятие, авада-кедавра-та на бъдещите връзки и абсолютния пирон в обувката на сатаната. Обратната психология е способна да накара жена да изкачи Килиманджаро, да започне революция и дори да сложи край на расовата дискриминация! Какво си мислиш, че е казала Роза Парк на съпруга си? "Един ден няма да стана от мястото си и ще видят!" и след поредната иронична усмивка, Роза не просто направила чудо, но и променила законите в една страна. Ето защо въпросът не е "Ще ми донесеш ли една бира?", а "Не може да ми носиш бирите!". 

Възможно е горното да бъде сметнато за шега или да бъде начало на женски Джихад към твоята крехка натура. Пролетта ще наклони везните в твоя полза и ще те направи жертва. Бонус точки получават хората, които са опитомили личната хигиена. Приготви се да бъдеш жертва в надпревара с много лъвици. И щом започнат да губят интерес, заяви им в прав текст, че не търсиш никакви връзки (може и да търсиш, ама те как ще знаят). Отказът от интимност е наркотик, мистерия и дори абсурд - кой мъж отказва? Провери и ще се учудиш! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!