Женските лъжи, които мъжете прощават

В Библията пише, че един човек трябва да прощава на друг около седемдесет пъти по седем. Вярвайки в религията и любовта към хората, ние също се опитваме да простим всеки онези малки грешки, които най-близките могат да направят. Учени от Харвард доказаха, че човек може да има само трима приятели, на които да прощава, а всички останали са извор на общи интереси. Мъжът, дали от глупост или по-възвишени цели, винаги е прощавал повече от останалите. Ето какво може да прости всеки мъж във връзка само един път и след това започва да одобрява идеята за ислямски свят и сурови наказания:

Прощаваме поредната черта по боята на колата, която се е появила от самосебе си и винаги отговорът ще бъде "Не знам!".

Преглъщаме мусаката, за която казаха, че ще е като на мама, а тя е с вкуса на жълто паве от онези пред Народното събрание - не питай как сме разбрали.

Забравяме за 1-годишното сексуално главоболие, което ни помогна да открием нови техники за полирането на шпагата.

Преглътнахме пропускането на финала на Шампионска лига в името на сватбата на приятелка (нямаше телевизори в ресторанта).

Седемдесет пъти по седем простихме кривите джанти и полу-скоростта (познатото хъркане от скоростната кутия още ни преследва). 

Изобщо не се сърдим, че любимата игра на нашият телефон е "Познай паролата", докато вашият е неприкосновен като Гуантанамо в Куба. 

Нямахме никакви проблеми да ограничим контактите си с жени, които ви дразнят, за да може вие да натрупате още фенове, които редовно да изпращат някоя друга гола снимка. 

Прощаваме безкрайните ви работни срещи, които обикновено приключва в 12 вечерта и за които научаваме в последния момент. Същото важи и за уикендите.

Опитваме се да не помним, че най-добрият приятел е играл популярната семейна и приятелска игра "Скрий салама". 

Няма да обръщаме внимание на мухльото, който звъни в 3 през нощта, за да обясни, че тази вечер е свободен. 

Издишаме негативните спомени от посещението на тъщата, сецнатият кръст от дивана и семейните акъли, с които умори тъста - а какъв хубав човек беше само. 

Забравяме и за тъпите съвети на всички сингъл приятелки, които нямаха личен живот и не спряха да дават акъли, заради същите ще останете самотни, спокойно!

Простена е пиянската изневяра с оправданието "Ти се държа лошо с мен!". 

Нека забравим и за всеки гол задник, който пуснахте заедно с муцката до онзи номер, който твърди, че отсреща е мама. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
07 ноември 2016 | 19:41

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE