Живеете ли с обсебваща жена

Както знаете, жените винаги дават желаната свобода на своя партньор и му позволяват да прави точно това, което иска и което му носи щастие. Сигурно сте чували за партньорки със задушаващ и обсебващ характер, те най-често правят всичко в името на любовта и когато се ядосвате, действията са в полза на дълготрайната връзка. Четете тези редове и си мислите, че избраната е изключително доверчива и ви позволява да бъдете свободни, ала тя вече е хакнала всичките ви профили и записва с кого, как и защо си говорите. Тя никога не би ви имала доверие, това просто обръщане срещу собствената й природа. Ето някои черти, с които всяка жена показва, че практически е обсебила вашия живот и просто дебне да направите грешната стъпка. 

Знае всичко за вашата бивша/бивши

Шпионката може спокойно да изиграе ролята на най-добрия американски хакер, просто й дайте компютър и наблюдавайте колко дълбоко може да копае, за да открие вашите бивши. Не е необходимо да й казвате имена или дори рождена дата, тя вече е проверила и записала колко време сте били заедно, защо сте се разделили и какво сте й подарявали. Практически е длъжна да провери дали отношенията с предишната са прекъснати завинаги или ще трябва да я блокира вместо вас. Разбира се, всичко е позволено, когато става въпрос за любов - женската логика. Не се учудвайте, ако някои хора изчезнат от приятелската листа - това е намеса на висша сила. 

Дяволът се крие в детайлите

И по-лошото е, че ще се изисква оригиналност във връзката. В този случай се пригответе за трусове в отношенията, ако повтаряте всичко, което сте правили и с предишните. Посмейте да й кажете "Зайо", "Мило", "Слънце" и се пригответе за края на света. Обсебващата е известна с уменията си и извършва сериозни проучвания относно приятелския кръг и отношенията ви със света. Тя знае къде сте ходили на почивка през 2001-ва година, къде сте целували бившата, как сте я целували, какво ви е харесвало и какво не ви е. Безграничната изследователска амбиция изгражда списък с милите имена, подаръците, които сте правили, както и любимите ви занимания заедно. Любовта ви трябва да е като никоя друга на света и всяко повторение ще се наказва. И най-важното е, че още не сте казали, че е по-красива от бившата. Нито една жена не ви обича истински, докато не започне да поправя датите и часовете на отдавна забравените събития. Всяка истинска дама знае точно в колко часа сте се родили, кога отивате до тоалетна и колко време ви трябва там, ако сте без телефона си. 

Телефонният контрол

Имате право на лично пространство, личен живот и тайни, докато телефонът ви не попадне в нейните ръце. Този закон се прилага и за всички останали вещи, а най-често от него страда портфейла ви, ала това е история за друг път. Сценарият с телефона най-често се свежда до двете съвършени крайности:

1. Прочита всичките ви съобщения, преглежда чатовете и установява, че си говорите с други жени. По закона за конспирация, тя е длъжна да сложи най-страдащото си лице и да хвърли толкова вина, колкото не може да понесе и последния оцелял от Холокоста. 

2. Съвсем случайно изтрива номерата на всички жени, които не познава, блокира онези, които все още пишеш и филтрира всички мейли, за да може да е сигурна, че сте само неин и не се разсейвате с други. Забравете за възможността да се чуете с майка си, това вече не е необходимо!

Изграждането на периметъра

Властващата трябва да пази своята територия като автобусът на Моуриньо. Появата на нови представителки във вашето обкръжение задължително трябва да се парира с демонстрация на социалния статус. Колежките трябва да ви "хванат случайно", докато тя ви пуска страстни езици и ви стиска за задника. Жените от социалните мрежи задължително трябва да бъдат изгонени с любовни песни, качването на лиготийки, "забавни селфита" и най-страшното - коментар под всяка тема, дори и автомобилните. Колкото по-сериозни стават отношенията, толкова по-отчаяни мерки може да се използват в маркирането на територията. Не сте живели, ако не трябва да давате обяснение на колежката, която е получила снимка на жена ви с популярната комбинация от пръсти, използвани най-често при задръстването. 

 

Животът извън интернет

Балансът в силата не може да бъде възстановен, преди да поставите доброволно GPS в себе си и тя може да ви наблюдава постоянно. Винаги сме смятали, че жените нямат приятелки, а само група познати, на които да показват новите си обувки, ала сме били в грешка. Нежният пол се превръща в истинска армия, когато става въпрос за мъже. Американското разузнаване, КГБ и всяка друга организация, просто бледнеят пред женското око с желание за клюкарене. Нейните приятелки долагат веднага щом бъдете забелязани във вражеска територия. Те не правят компромиси и не могат да бъдат подкупени. Забравете за правенето на изненади, оригиналността и дори желанието за мили жестове, вашата партньорка вече знае. Няма как да купите по-специално бижу, с което да я зарадвате, защото тя знае цената, изработката и вида на подаръка. Забавете се малко и може да се заведе дело за изневяра, както и призовка за уреждане на попечителството. Защо? Колко дни са необходими, за да подарите един подарък? Щом не сте го дали веднага, значи имате друга и жестът не е предназначен за нея. Няма значение, че нейният рожден ден е след две седмици - виновни сте!

P.S.: На снимката може да видите жена, която се е забила в комин, за да следи своя бивш приятел. Пожарникарите са там, защото се заклещила в комина! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Отговор на въпроса
11 юни 2015 | 05:50

1. Разкарай го ! 2. Не се озлобявай като автора на тази и още много статии за жени вампири !

Печели Пари
10 юни 2015 | 18:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Дъ Куесчън?!
10 юни 2015 | 09:44

Е добре де ..аз съм младо момиче ..и въпросът ми е : ами ако тов се отнася за моя приятел ,а не за мен ...то аз ли трябва да се озлобя или да разкарам него?! :D