Животът е гаден (18+)

Ако има случаи, в които животът изобщо да не е справедлив, тогава наистина трябва да ви запознаем с тези специални моменти. Представяме мръсните удари на съдбата, нещастните моменти и човешки трагедии, които се случват по време на секс. Представяме една по-мръсна серия на "Животът е гаден"! Препоръчваме да не го четете, ако сте обядвали или смятате да обядвате!

Днес отидох на танци с моята най-добра приятелка. Беше доста забавно, пихме, танцувахме и разпускахме достатъчно. В таксито реши да ме покани в спалнята си и аз се съгласих. Единственото, което не знаех е, че нейният приятел също е в леглото. Така или иначе се стигна до интересна тройка и с изненада установих, че нейния приятел пъшка по-жестоко от нея. 

По време на любовната игра, реших да бъда малко по-възбуждащ и докато ѝ пусках ръце, реших да си оближа пръстите пред нея. Едва след като светна лампите, осъзнах, че цикълът ѝ се е появил. 

Приятелката ми е болна вече четвърти ден и затова прецених, че ще е добре да мина покрай дома ѝ, за да я зарадвам и да донеса малко топла храна. Паркирах, забелязах колата на бившия ѝ, чух силните порно звуци от вътре и установих, че не е толкова болна, колкото си мисля. 

Със съпруга ми разпускахме и решихме да оскверним дивана. След като свалих блузата си и започна онова сексапилно натискане, усетих една зловеща миризма. Обърнах се и видях съседа-алкохолик, запалил цигара и започнал да се самозадоволява, гледайки живото предаване. 

След като приключих с мастурбирането върху фантазията на човека, когото много харесвам и напоследък всички фантазии са свързани с него, установих, че съм го набрала. Оказало се, че съм седнала на хоум бутона и след като постоянно съм пъшкала неговото име, Siri го е набрала. Сигурна съм, че все още беше на линия. 

Говорих си с тъщата на всякакви теми и накрая всичко започна отново на сексуалната тематика. Изведнъж ме попита дали синът ѝ е добър и след като споделих, че ме задоволява, тя ми отвърна "Виждала съм го, наистина е добър размер.". 

Преспивайки в къщата на приятелка, се събудих от няколко труса в леглото, както и бутане. Реших, че тя има кошмар, но се оказа, че бутането идва от нейният приятел, който не е предупреден, че ще съм там и случайно изпитал сексуални нужди. Оказа се, че той ме е бутнал, без да знае, че има компания. 

Правех секс с приятеля си, който се оказа доста шумен. През цялото време повтаряше името ми, докато не влезе майка му. Оказа се, че сме адашки и решила, че я вика. 

В метрото забелязах две свободни седалки и моментално хукнах да заема едната. Очудих се защо в час пик се случва това, когато открих истината - до мен седеше мъж, който се опитваше да се самозадоволи. 

Отидохме на лагер цялото семейство. След известно време отидох в палатката и се опитах да заспя, ала се оказа, че под звуците на морски бриз, можех да чуя заглъхващите звуци на порно, които баща ми пускаше от другата палатка. 

Пияният ми брат заяви, че имал фетиш към кръвосмешенията.

Очаквах нещо голямо и красиво за рождения си ден, а какво получих - pornhub акаунт. 

Закарах кучето на ветиринар и платих 700 долара за операция и скенер. Оказа се, че животното е глътнало вибриращ пръстен. Никога не съм имал такъв и това означава, че трябва да платя не само за ветеринар, но и за адвокат, който ще ме раздели с малоумницата.

Приятелят ми беше настинал, когато духаше носа си, започна да се смее. Попитах го какво смешно има, а той отвърна "Носът ми е като вагината ти, накрая винаги трябва да използвам пръст, за да съм свършил всичката работа!". 

Вече бях в цикъл, но съответно ми се правеше и много секс, затова споделих желанието си на моя приятел, който ме погледна и заяви "Работя в месарница, свикнал съм да има кръв навсякъде!". 

Прибрах се у дома и хванах родителите ми да правят секс... в моята стая!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
21 септември 2017 | 21:31

Един Premium Pornhub акаунт си е готин подарък...