Животът е гаден

Както винаги сме знаели, животът никога не е справедлив, Опиташ се да дойдеш с кола до работа, белите бродници цяла вечер са трупали сняг върху нея. Прекараш 2 часа в чистене и накрая се окаже, че не е твоята кола. Ако това не е достатъчно, нека не забравяме, че зелената зона се разнася като проказа и скоро ще трябва такса, за да паркираш автомобила си дори в хола. Красота, нали? Но стига с толкова драми, запознайте се с проблемите и на другите, за да видите, че вашите проблеми наистина са малки. 

Съквартирантът ми е успял да отключи стаята ми и да открадне новия ми лаптоп. Отказва да го върне и сега полицията също е на негова страна, защото е взел и касовата бележка. 

Клиент реши да се оплаче от магазина ни, заявявайки, че вече продаваме и изкуствени пишки. Опитах се да му обясня, че това е играчка за по-голямо куче, но уви... 

Извиках ключар да отключи моята кола, но по време на процеса се счупи и дръжката. Трябваше да счупим и стъклото, за да мога да вляза. Разбира се, всичко мина с нормалната тарифа. 

Установих, че съм бременна и бях шокирана: използваме презервативи и пия хапчета. Вярвам напълно в приятеля ми, докато не ми сподели, че неговата дъщеря е сменила моите хапчета със захарни и освен това е продупчила всеки презерватив с игличка. Всичко това, защото искала да има поне още 5 години работа като детегледачка. 

Докато бях във важна среща с клиенти, получих съобщение от гаджето, което гласеше "Ние сме в отворена връзка, нали?". Е явно вече сме. 

 

Шефът реши да свърши само още една работа, преди да се пенсионира - уволни ме. 

Излязох на среща с момиче. Беше забавна, имаше уникална химия и всичко сякаш се движеше по ноти, докато не настоя да повярвам, че земята е плоска. 

Приятелят ми побесня, защото неговите методи за "възбуждане" очевидно не работят. Какви са те? Върти ми зърната и си пъха пръста в пъпчето ми... 

Събудих се, излязох навън да се порадвам на снега и се спънах в трупа на мъртвата ми котка. 

Запознах се с новия треньор, който очевидно не приемаше проблемите ми със стомаха като оправдателни. Казвам Ви, никога не ходете във фитнеса, особено след като трябва да стискате напъните на диарията, докато правите клекове. Това просто не свърши добре. 

Прибрах се вкъщи и установих, че онзи симпатяга, по когото си падам, спи със съквартирантката ми. Подписала съм договор за цялата следваща година, следователно ще трябва да ги гледам заедно на едно място. 

В името на науката и за свое собствено любопитство, проверих дали мога да се оцеля в окото с карма. Мога и не го препоръчвам на никого - гори като ада! 

Подхлъзнах се на бананова кора като в анимационните филми. Установих, че за разлика от останалите герои, аз приключих с извъртяна капачка и бедро. 

Изпуснах автобуса и след като имаше доста време до следващия, реших да се върна и да пия кафе, както и да закуся нормално. Върнах се на време за следващия и точно тръгнах да се качвам, установих, че съм си забравил портфейла. 

Само 24 часа от новото ми назначение като охрана, успях да използвам електрошока върху началника на охраната и по-конкретно върху неговите тестиси. Горкият припадна и се напика. Не съм сигурен, че ще остана на работа. 

Попаднах в автомобилна катастрофа и за щастие нямаше пострадали. Участникът в ПТП-то беше баща ми. Всички ми казваха, че е починал преди 8 години. 

Преместиха майка ми от болница в заведение за специализирани грижи. Никой от семейството не знае, а в болницата вече 3 дена не могат да разберат коя е майка ми и къде е отишла. 

Реших да проверя с какво се занимава брат ми, когато няма никой вкъщи и разгледах интернет хисторито му. Любимият сайт е PornHub, а той е само на 10 години. 

Майка ми е успяла да извади повече от 18 000 долара на онлайн приятел, които изтеглила от попечителския фонд на моята незряща сестра. Понеже аз съм го отворил, аз ще бъда потърсен от властите, за да дам отговор 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!