Животът е гаден за тях

Животът е гаден за всички хора, които ще отидат да работят в понеделник. Но не и този понеделник, защото най-накрая ще можем да почиваме! Някои хора нямат това щастие, а други нямат никакво щастие. Да не говорим за късмет. Ето защо е приятно да се фокусираме върху бедите на другите, тогава наистина е най-забавно, нали? Ето една порция от "Животът е гаден", все пак почиваш, а те се мъчат!

Днес отидох до фризьора за измиване и бърза подстрижка. Ухото не влизаше в сметката, ама какво пък.

Беше ми лошо още с отварянето на очите. След това ми прилоша и в автобуса. Повърнах в пластмасовата си чаша за кафе и се возих половин час, държейки топло повърнато с примеси от кафе.

След близо 2 месеца и никаква комуникация от страна на баща му, получих съобщение, в което ме пита дали не искам да си купя малко трева от него. 

Отидохме да отпразнуваме моя 21-и рожден ден с родителите ми. Те взеха и малкия ми брат и след като охраната отказа да го пусне в клуба, аз трябваше да чакам отвън, докато родителите ми пиеха в бара. 

Отидох на работа с главоболие, което буквално сцепваше главата ми на 2 части. Не се обадих в офиса, защото не повярваха, че имам мигрена. Към обяд започнах да повръщам кръв, което ги мотивира да ме изпратят обратно вкъщи. 

Имам рожден ден, но моят приятел не ми вярва, защото не получил нотификация от фейсбук. 

Кучето ми изяде толкова тоалетна хартия, че сигурно може да се избърше само по време на акцията. 

Имах удоволствието да видя как годеника ми се качва на мотора си с друга жена. 

Отидох да си купя презервативи, защото ще се виждам по-късно с приятелката си. И след това се запознах с баща ѝ, фармацефтът! 

Докато се хранех в мексикански ресторант, попитах как се нарича питието, което моят съпруг поръча, но на испански. "Водка Мартини" звучи еднакво на много езици!

Станах по-рано за работа, сложих си униформата, смених два автобуса и щом стигнах, шефът започна да се смее. Бях забравил, че вчера ме е уволнил.

Осъзнах, че човек може да прави секс на 85 години и дори на 87 години. Бабо, дядо, наистина съм ви благодарен! 

Съпругът ми реши, че е много забавно да вдига телефона с "Хаил, Сатана!". 

Клиентка реши да ми крещи и да ме обижда, защото отказах да върна парите за стока, която сме ѝ подарили. 

Получих шофьорската си книжка и стигнах до училище абсолютно безпроблемно. След това имах глоба от 50 долара, защото съм паркирал на грешното място. 

Слушах прекрасен скандал между родителите ми, които се чудеха, кой да ми каже, че съм осиновен!

Съседското дете беше записано на уроци по цигулка. Излишно е да казвам, че е много отдадено и точно толкова некадърно!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!