Животът е гаден

Да покажем малко от чуждото нещастие е занимание, на което бихме могли да се насладим моментално. Все пак не се случва на нас, искаме да се посмеем на чуждата трагедия и с това да продължим напред към работната седмица и фактът, че след това предстоят доста студени дни, както и причини за червено вино и суджуци. Размечтахме се, но те оставяме в добри ръце, защото техният живот е гаден, даже по-гаден от твоя! 

Прибрах се от работа, за да намеря брат ми в собственото легло с момиче, което никога не съм виждал. Едва сега разбрах, че той използва дома ми, за да води жени, докато ме няма. 

Имах пари, за да платя сметките, да направя сватбен подарък и след това да поживея нормално до края на седмицата. В бързината пъхнах всичките 400 долара в картичката. Разбира се, приятелката ги пусна в касата на младоженците. Този месец ще съм без телефон и интернет. 

Работя като възпитател в летен лагер. Все още ми е трудно да кажа на 12-годишно момиче, че мога да чувам порното през слушалкте ѝ. 

Със семейството започнахме да пренасяме вещите си в новия дом, а заедно с тях се оказа, че ще се нанесе и доста старо дърво. За жалост влезе директно през покрива!

Получих предложение за работа, но трябваше да пристигна там в 5 часа сутринта, за да получа повишение. Чаках 2 часа и се отказах, но това беше, преди да разбера, че се намирам на грешното място. 

Дъщеря ми реши да ми нарисува сърце, защото имам рожден ден. Все още се опитвам да ѝ обясня, че вратата на колата не е най-доброто платно. 

След цяла година свободен живот, най-накрая успях да си хвана приятел. Лошата новина е, че хроничните ми кошмари се върнаха. Очевидно мога да избирам само между любовен живот и сън. 

Днес започнах да строя моята мечтана къща. Намира се точно до тъста и тъщата! 

Реших да споделя на моите родители, че съм гей. Всичко мина добре, докато баща ми не ме извика с "Ела тук, малък свиркаджия такъв!". 

Установих, че моят съпруг е изпращал мои снимки на непознати хора в интернет, за да им се "изфука". А в замяна мастурбирал на снимките, които те му изпращали. 

След като гледах децата на съседа, установих, че една от охранителните му камери е насочена точно към нашия басейн. Обикновено се пека и къпя гола.

Докато се опитвах да забравя бившата, реших да погледам малко порно. След малко се спрях на един клип, който някак си ми се стори познат. Е вече знам, че тя не мисли за мен, след като я има навсякъде в интернет. 

Подготвих се за работа. Обръснах врата си, лицето, горната устна, бузите, както и веждите, намерих време и за почистване на носа. Разбира се, че съм жена...

Заведохме котката на ветеринар за нейните инжекции. През цялото време съска, мънка и се бори с нас, докато не я пуснах от клетката. Тогава седна в скута ми, изака се на новите ми бели панталони и се скри под седалката. 

Бях самотна и се обадих на моя бивш приятел, за който знам, че ме преследва. Той беше твърде зает да говори!

Религиозната ми майка изпадна в див екстаз, когато ѝ казах, че се пазим за сватбата. Нямаше сила, която да ми позволи да ѝ кажа, че правихме секс още на първата среща! 

Жена ми звънна, докато спях. Оставила е гласова поща, на която се чува как е с друг мъж и прави секс. Прекрасно! 

Казах на приятеля си, че искам да бъде малко по-доминиращ в леглото. Той ме заряза, защото не съм била "феминистка".

3-годишният ми син се е изсрал на пода и е обвинил кучето. Как разбрахме? Нямаме куче!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!