Животът е много гаден

Една от причините да се наслаждаваме на чуждото нещастие е свързано с факта, че не е нашето. Човешката природа е изградена да се радва на насилието и другите производни около него, в противен случай нямаше да бъдем зрители на толкова много бойни спортове. След като е само вторник и работната седмица едва сега започва да се разгръща, вижте защо животът е гаден и тази седмица. Нека се позабавляваме с проблемите на другите, забравяйки личните. 

Отидох на интервюто на живота си и бях толкова изнервен, че припаднах точно на бюрото на интервюиращия. 

Днес потрошиха колата ми, счупиха всички прозорци и написаха "Чийтър" и от двете страни. Никога не съм имал приятелка.

Разбрах, че семейството нарича стаята ми "пещерата на девственика".

Гаджето реши да си бръкне в носа и се опита да напъха съдържанието от пръста си в моя нос. Защо? Така можел да "посее" семката си в мен.

Родителите са инсталирали шпионска програма на компютъра, за да са сигурни, че няма да си поръчам наркотици от "дълбокия" интернет. И така останах без порно.

"Брадата" на члена ми започна да ме дразни толкова много, че реших да се почеша. Посегнах и нещо ме ухапа! 

17-годишният ми син е решил да прави кариера в изкуството. Знам, че може да рисува много добре и го накарах да преследва тази идея. Няколко часа по-късно ми се обадиха от полицията, за да отида и да го прибера, защото рисувал пениси по училищната стена. 

Голямата дъщеря реши да ми се обади и да каже, че ще се развежда. Странно, винаги съм се надявал, че ще разбера поне за сватбата. 

Моят болен и халюциниращ приятел е вкъщи, за да може да го наглеждам, докато успее да пребори вируса. И докато прекарвам часове с него, той заяви, че се опитвам да го отровя, за да мога да играя World Of Warcraft. 

Работя в малък магазин с голям буркан за дарения. Днес реших да го изпразня и да внеса парите в банката, когато измъкнах чифт употребявано бельо. Благодаря за дарението. 

Съпругът ми реши да използва хапчета, за да удължи ерекцията си. Ефектът беше поразителен - от 5 минути към 7 минути. 

HR-ът ми каза, че още една прозявка ще ми коства уволнението.

Едно момиче от курса дойде да се запознае с мен за четвърти път. Или ставам нинджа или наистина съм невидим. 

Хормоните на бременността са толкова силни, че днес плаках, защото котката седна в скута на мъжа ми, а не в моя, както прави най-често.

Събудих се с аромата на свежо кафе и палачинки. След това видях баща ми с лопата в задния двор да копае гроб за кучето ми. 

Казах на майка ми, че след години на унижения и изневери, смятам да се разделя със съпруга си. Нейната реакция беше безценна - дълбоко притеснение, че съпругът ми няма да иска да "останат просто приятели". 

Днес имах планове да правя секс с новия си приятел за първи път. Опитахме се, но не успя да вдигне самолета. Прекарах два часа в опити, но без успех. Накрая поне се опитах да го успокоя, а той ме погледна с притеснение и каза: "Човече, гей ли съм?".

Оказа се, че приятелката ми е успяла да спи с една от "5-те звезди, с които имаме право да спим". И изобщо не е спала.

Майка ми се обади, за да ми каже, че се е омъжила. Трудно ми е да я поздравя, след като това е осмият съпруг.

Днес разбрах, че ще ставам татко. Жалко, че не мога да кажа на жена си. 

Осъзнах каква точно е грешката на живота ми - омъжих се за мъж, чийто планове за бъдещето започват с "Когато спечеля от лотарията...".

Толкова време съм бил на сухо, че днес получих спонтанна ерекция, докато събличах манекена на витрината. 

Вкъщи е сериозна криза и се подготвих да ям последните си спагети в пакетче. Залях ги с гореща вода и една сварена хлебарка. 

Отидох да върша най-тежката работа в публичната тоалетна и след като приключих с основното занимание, осъзнах, че някой се е изпикал върху тоалетната хартия.

 

 

 

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!