Животът е несправедлив

Защо да не започнем деня с малко от световната несправедливост, представена от хората, чийто живот със сигурност е по-голямо страдание, отколкото всичко останало. Представяме хората, които наистина имат нужда от чуждото нещастие - най-чистата форма на забавление. 

Днес някой в офиса направи правописна грешка и сега Fedex ще изпратят хладни оръжия в Казахстан, вместо в Нова Зеландия. 

Запознах се с много приятен мъж и дори стигнахме до първа среща. Там обаче беше решил да ми обяснява колко неприятни са отношенията между него, жена му и 4-те им деца. По средата на разговора се измъкнах и направо му написах, че не искам да се виждаме повече. Той също беше съгласен, както и жена му.

Съседът дойде да търси 12-годишния ми син, защото някой му казал, че същият се е опитал да отключи колата му. За последните 24 часа, той е третият човек със същото притеснение. Очевидно сме крадците в квартала.

Разбрах, че моята приятелка официално се плаши от ваксините, защото могат да причинят аутизъм. Холокостът е бил една огромна пропаганда и американското правителство стои зад 11 септември. Само седем години бяха необходими, за да разбера, че имам абсолютна откачалка за приятел. 

Изгуби на FIFA, ядосах се и забих един юмрук в стената! Разтегнах врата си и гърба си. Сега спя по корем, защото всичко ме боли. 

Обраха апартамента ми, полицията описа всичко изгубено и накрая добави, че щетите са вандализъм. Сърце не ми даде да им кажа, че така изглежда всеки ден.

В клинаката дойде една жена, която се съсипа да се време в мен, докато преглеждам кучето ѝ. Освен това често започваше да гали мен, вместо него. На финала ми каза, че се надява да нямам дребна шарка, защото в момента я карала. Е нямам.

Обикновено се шегувам, че моята електрическа косачка наистина звучи като стадо пчели. Потвърдих го по-късно, когато изпразвах контейнера. 

Докато гледах малкия си племенник, токът реши да спре и всичко да стане абсолютно тъмно. Малкият стана, посочи кухнята и попита "Кой е този мъж, който седи там?".

Видях как един старец се опитва да пресича. Слязох от колелото си и му помогнах да се справи с пресичането, а после се обърнах и видях, че някой ми е откраднал колелото.

Качих се на автобуса до работа. Една мила старица седна до мен и започна да говори, но през следващите 5-10 минути затвори очи и се облегна на мен. След близо половин час, осъзнах, че главата и е на рамото ми. Опитах се да я събудя, но се оказа, че е мъртва. Около половин час съм се возил с мъртвец на рамото. 

Ухапах приятеля си по врата и усетих някакъв сок да се стича в устата ми. После осъзнах, че съм ухапала някаква негова пъпка. 

Правих секс с моя приятел и на върха на оргазма си, той изкрещя "Да Британи!". Не се казвам Британи, сестра му се казва.

На 18-я ми рожден ден, родителите ми подариха ваучер за покупки от 5 долара в Itunes. И дори не са го купили, той беше подарък към iPhone-a за завършването на гимназията на сестра ми.

Написах на приятеля си "Здравей", а той ми отвърна "Забремених най-добрата ти приятелка".

Шефът ми ме извика, за да ми покаже сайта на бизнес партньор. Започна да пише Virginia, но вместо това, Google завърши предишното му търсение "Virgin Boy Ashholes". Аз съм млад и утре съм в командировка с него. 

Чух сестра ми да мастурбира в другата стая. Взех кучето и го разходих няколко пъти около блока. Прибрах се, за да я видя как излиза от стаята и носи моята четка за зъби. 

Изнервих се много на съседа, който очевидно правеше поредната грешница изключително щастлива в леглото. Взех телефона и реших да се обадя на приятелката ми и да я поканя на вечеря. И после чух телефона ѝ да звъни от другата страна на стената. 

Дъщеря ми реши да ме попита кога за първи път съм правила секс. Казах ѝ на 22 години, а тя ми отговори "Печеля!". На 13 години е.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!