Животът с голям член

Господа, жените за пореден път удариха шамар по егото на мъжкото съсловие и анакондата в панталоните. Бразилките отдавна водят кампания срещу големите пениси, твърдейки, че по-малкото е хубаво. Разбира се, подобна теория се приема за добре дошла от нас, след като не можем да минем и нормалния стандарт по-размер. Според женската аудитория в Reddit, големият член може да е повече наказание, отколкото удоволствие. Това започна леко да ни притеснява, защото още не знаем дали да се радваме или да плачем от този факт - все пак сме с около 5 сантиметра в еректирало състояние и имаме смесени чувства. Представяме разсъжденията на дамите, които изброяват най-сериозните проблеми, когато правят секс с братовчеда на анакондата. 

Презервативите

В повечето случаи започват трудностите от самото начало. Големите размери не се откриват толкова лесно и често можете да оставите шушляка в своята половинка, което никак не е хубаво. Другият проблем е, че никой няма да Ви повярва, когато кажете, че можете да се чешете зад ухото с него. Животът е гаден! Принудени сте да експериментирате или да летите като камикадзе - не препоръчваме второто. Другият вариант е да купувате нормални, употребявайки само шапката!  

Не влиза

Чували сме за случаи, при които желанието за секс не може да надделее над болката и се чувствате повече като изнасилвач, отколкото като любовник. Понякога не можете да влезете като Хитлер в Полша, друг път дори не можете да се сместите в бурканЯ и това е леко стресиращо. Сега разбирате защо африканците харесват по-пълни жени - при тях има повече потенциал за пенетрация! Прелюдията и оралнате ласки може и да помагат, ама точната наука остава безмилостна. 

Цистит

М-да, това е заболяването с най-много реклами в национален ефир. За пореден път се убеждаваме в илюминатската конспирация за информиране на рускините, че тук се крият членовете с крака! Големите винаги носят отговорност, когато милото започне да пуска лава. Технически погледнато е възможно да бъдете фактор, след като опирате точно там - жената е нежно създание, което не може да се манипулира грубо. После има да берете червени боровинки! 

Анален секс

Единственият шанс за действия в задния двор ще има, ако се плати на жрица, за да изтърпи наказанието. Твърде малко са жените с наклонности към чист мазохизъм. Аналният секс е единствен документиран случай, когато сте длъжни да я убедите, че не е толкова голям. Не знаем какъв оратор е бил любезният лос, но ние обикновено се проваляме в преговорите. Шансовете Ви се намаляват с всеки допълнителен сантиметър над нормалното - дори не вярват, че няма да го вкарвате до край... 

Оралната любов също е под въпрос

Интернет отдавна дава примери за "Porn Fails" - потърсете ги, ако имате интерес! Носителите на Фи-30 в панталоните ще признаят за наличния минус. Актрисите от филмите тренират гърлото си и получават много пари, за да глътнат нещо с размерите на шунков салам. Добрата новина е, че поне връхчето ще получи целувка. 

Разнообразието от пози

В рамките на нормалността ще получите възможността да експериментирате. Опитът ще покаже, че КПД-то печели пред размера, както високооборотния двигател ще спечели пред по-голямата кубатура. Половият живот е нормален и младите дами все още не сънуват кошмари от атакуващата боа. Дамите няма да си признаят никога, но хората с по-сериозни капитали са предпочитани от възрастните жени, които отдавна не получават необходимото количество секс. Тук поне може да говорим за вид справедливост. 

Прелюдията

Изпитвали ли сте нуждата от моментален секс? Точно така, просто да свалите дрехите и да отиде в спалнята за плащането на всички мъжки задължения. Куикито може да спасява животи и убива моментално всякакъв стрес, ала за някои хора е гъста мъгла. Големият размер изисква подготвяне на почвата в лицето на по-дълга прелюдия. Докато някои могат да избират, други са задължени да нападат по всички фронтове, преди да пуснат бомбата. Колкото повече се проточи, толкова по-малко вече искате да правите секс и това никак не е приятно. 

Лубрикант

Спасението се крие в тази магическа добавка за по-добър сексуален живот. Цената не трябва да се коментира - ще правите нормален секс! Проблемите идват, когато разберете, че някои жени могат да бъдат алергични и бързо да се раздразват, когато се окаже, че ментата им люти на очите. Добрата новина е, че поне можете да влезете, а лошата е, че след 30 секунди ще крещят да излизате... 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
14 февруари 2015 | 19:33

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g