Златните правила за офисното коледно парти

Колкото и да се опитвате да избягате от него, коледното парти дебне точно зад ъгъла! М-да, това прекрасно време, в което забравяте всички обиди на шефа, опитвате се да не си спомняте в колко часа наистина сте се прибрали след края на работното време и в един момент си спомняте, че последното повишение се беше случило, когато Лили Иванова пееше „Абра-кадабра“. Няма значение, важното е, че още една година е минала и остават почти 30, преди да си помислите, че идва време за пенсия. Разбира се, никой няма да разчита на нея, но е хубаво да си мечтаем, че можем да станем китайски туристи и да обикаляме с фотоапарати по целия свят. Нека се върнем обратно на златните правила за коледното парти в офиса. В зависимост от броя жени, може да бъде като анонимна сбирка на тъщите или най-щастливото място на света, стига да сте избрали правилния алкохол. Ето какво трябва да знаете за това красиво мероприятия: 

1. Не го пропускай. 

2. Нахрани се, преди да отидеш на събитието, все пак не искаш да бъдеш гладната хиена, която идва, за да се натъпче като животно. 

3. Отиди малко по-рано, защото и шефовете ще са там. Поговори си половин час и след това се дистанцирай максимално. Не искаш да си подмазвача във фирмата. 

4. Не си проверявай работните мейли, никой не е впечатлен.

5. Замрази щастието си относно безплатния алкохол. И изчакай някой друг да се престраши. 

6. Отиди с работните си дрехи. Ако се преоблечеш, значи имаш много свободно време. 

7. Дами, опитайте се да бъдете малко по-красиви и мили, ядосани ви гледаме през цялата година. 

8. Ако големите шефове не знаят как се казваш, изобщо не си губи времето да ги заговаряш. 

9. Не флиртувай със стажантките и дори не ги кани на танц, старите чанти дебнат за нова клюка! Винаги ще имаш възможността да го направиш след партито. 

10. Ако се стигне до разговори за коледни филми, Star Wars е твоят победител, защото петата част имаше снежни сцени! 

11. Винаги дръж чашата с лявата си ръка, за да можеш да използваш дясната за здрависвания, ако изобщо има с кого да се здрависаш, все пак си част от една огромна машина. 

12. Винаги носи най-хубавото питие на секретарката! Тя знае всичко, пази най-пикантните тайни и освен това е красиво изкушение, което не можеш да си позволиш. Все пак е хубаво да й се порадваш, защото е въртиопашката на вечерта. Освен това пази телефоните на всички готини колежки! Гарантираме! 

13. Не забравяй да благодариш на жената, която се е постарала с логистиката, питиетата и всички капризи на шефа. Трябва да го направиш задължително, ако същата ще идва на афтър партито и освен това е готина! 

14. Никакви социални медии, извадиш ли си телефона, хората няма да ти вярват за нищо и ще те игнорират цяла вечер.

15. Навий алармата на телефона от предния ден. НАВИЙ Я! 

16. Впечатли всички и бъди първият, който ще стъпи в офиса на следващия ден. 

17. Ако всички те гледат странно и не ти говорят, скочи на абажура, издрусай се на масата и се прибери вкъщи с горещата секретарка, все пак знаеш, че ще те уволняват скоро!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
vlad
16 декември 2015 | 20:47

Това може и да е вярно, ама за там откъде сте го преписвали..