Знаците, които можеш да видиш само в САЩ

Американската правораздаваща система е склонна да обърне внимание на всеки абсурден случай, който бъде представен. Американка съди McDonalds, защото изгорила езика си с горещо кафе и никой не е ѝ казал, че тези напитки са горещи, следователно се ражда надписът "Внимание! Напитките кафе, чай и капучино са горещи!". Друга добра гражданка завежда дело срещу фирма за микровълнови печки с иск за няколко милиона, защото никъде не пишело, че не може да суши пудела си вътре. Благодарение на подобни съдебни дела, някои производители решават да предотвратят делата за милиони, създавайки някои от най-абсурдните табели, които човек е виждал. Пригответе се за американската логика в следващите кадри! 

Смъртта боли! Не можем да разберем само дали жертвата е успяла да възкръсне, за да докаже, че болката е голяма или всичко е едно голямо предположение!

Възможно е някои хора да са очаквали филе "Елена", крем карамел и други странни продукти. Възможно е да липсват дори фъстъците!

Още не разбираме как успяха да спечелят студената война. 

И трябва да добавим, че ледът е студен! 

Ние сме тук за близалката, но имайки предвид каква кампания се води срещу ваксините, този лист може да изкара нечий бой! 

Само Аквамен има право да не се съобразява с това предупреждение. Американците могат да дишат под вода! 

Имайки предвид средностатистическото IQ на американеца, този знак може да свърши много работа! 

"Не се самоубивай!" би свършил повече работа! 

Ако не се пробва, как един човек може да провери дали ще станат XXL или XXXL? 

Изходът е позициониран във фризера с риба! Точно зад замразената Ариел! 

Сега остава да забранят и водната топка...

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!