Зрелият мъж е задължителната фаза на силния пол

С всеки следващ рожден ден ще достигаш и до една заветна истина - зрял си. Добри новини, това означава, че вече може и да не тичаш след младите кошути и да се насочиш към зрелите жени, качественото уиски и още много малки радости, които зрялостта може да ти поднесе на тепсия! Оцелелите винаги разказват една по-красива история за този социален феномен и повишаването на нивото. Ето какво друго ще получиш, когато наистина влезеш в етапа на живия живот или кога точно можеш наистина да усетиш мъжкото в себе си. 

Сложи край на шумните излизания, виковете, крясъците и останалите маймунски звуци, които някога са идвали от купони в стил "Книга за джунглата". Това означава, че след 30-тата си година ще можеш да оцениш заведения като уиски клуба с тиха и приятна музика, нормален разговор, в който всеки изслужва другия и убийствено скъпо и качествено уиски, което няма как да се замени за онова от 5 лева, с което зареждаш колата, когато дойде момент на криза. Всичко става тихо и това ни харесва!

Приготви се за среща с онези жени, които имат кариера и интереси различни от новото на Преслава. Зрелите жени забравят своите кифла мотиви, осъзнават, че през по-голямата част от време са вървели в грешната посока и започват да се държат много по-човешки, фокусирайки се върху правилния пакет - този в гащите, а не този в джоба. И най-добрата новина е, че са толкова приятна компания, че вече ще е по-трудно да организираш нощ за горене на вещици, символичната клада и правенето на вуду кукли, ако това е твоето нещо. 

След като установиш точно своята звездна позиция, нервите и ядовете за другите ще изчезнат. Изведнъж няма да ти пука, ако чичкото кара твърде бавно - твърде бързо, ако тарикатите продължават да те засичат. Стоп, край! Комплексите са за малките души, следователно не те интересува дали златният татко е закупил на синчето кола с 300 коня, за да потвърди истината - малък пенис. Вече нямаш нужда нито от завист, нито от всякакви други нисши емоции. Стремиш се към личното си щастие и точно това е единственото важно. Някои са равни, но други са по-равни. 

Музиката започва да носи мъдростта на вековете - не разбра нищо от електронните мелодии за призоваването на братя Уашовски и "Матрицата". Вече разбираш, че проблемите преди 20-30 години са били точно като твоите в настоящия момент. Музиката тогава е била много по-социална и щом г-н Ковърдейл започне да излива своята емоция пред микрофона, разбираш за съществуването на една съвсем друга вселена, в която истинските мъже се събират, за да оценят лириките. Съжаляваме, ама кралството на Петра приключи. Не можем да кажем същото за балканския Миле Китич - сръбския Орфей на мъжкото съсловие. 

И една добра новина за жените, защото след 30-тата си годишнина започваме да осъзнаваме, че всички жени са еднакви в петък вечер, когато са отделили около 3 часа пред огледалото - това няма как да ни впечатли. Големите цици няма да са приоритет още дълго време, стига да получим това, което винаги сме искали - голяма мусака, студена бира и перверзна жена. По някаква странна причина, която не е описана в архивите на Нострадамус, жените започват да търсят същото - бабун, който да е само техен и да познава сапуна поне малко повече от останалите. Сделка, продадено! 

И до днес твърдим, че мъжете ще бъдат силния пол, но пък жените винаги ще останат най-толерантния. Южна Корея не може да изглежда по-толерантна пред онази, която не повишава тон на съществото в чийто пъп се крие копринена и много плодородна буба. А и като знаем, че гримът рано или късно се пада, подсъзнателно започваме да оценяваме всяка по-дълготрайна връзка. Нека приемем фактите - след точно 3 месеца ще осъзнаеш, че новата е точно като старата - с анцунг и склонност към дебелеене. И какво от това? Любовта винаги ще бъде най-истинска, когато двама души могат да поделят един голям дюнер! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
06 септември 2016 | 13:54

Зрелостта не е въпрос на години, при някои настъпва по-рано, докато други така и не узряват на колкото и години да стават.

Димов
05 септември 2016 | 21:27

Мартин сигурно е обиден от статията, защото все още иска да гони кухи лигли и да слуша пайнер, ама пак да си е зрял, пък вие му разваляте резюмето...засрамете се значи !

А
05 септември 2016 | 18:00

Добра статия, менове! Само бих коригирал една цифра - 40 годишнина. Мъжът на 30 още пуска музиката силно и гони покемони. За зрелост може да се говори над 45 години. 100% гарантирам, че Мартин е под 30г !

05 септември 2016 | 17:38

Отлична статия! Много мъжка!

Мартин
05 септември 2016 | 16:29

Започнахте да разваляте сайта с подобни лигави публикации! Имам чуството, че статиите ви се пишат от жени, в което няма нищо лошо ако не се казвахте men.bg(сайт за мъже) на който по-голямата част от аудиторията са мъже, които ако искаха да четат подобни статии просто щяха да посещават woman.bg!