14-годишен успя да закове майката на приятел
видяна 5497 1

12 януари 2017 | 09:10

Не сме сигурни дали трябва да се възхищаваме на този млад герой или не, но ето, че чудесата наистина се случват. 14-годишен младеж решил да опита късмета си и изпратил няколко неприлични съобщения на майка на 3 деца. В последното просто попитал дали майката иска да правят секс и чудото наистина се е случило. Кристин Митчъл е само на 42 години и очевидно имала нужда от свежата кръв на младите и след като се замислила известно време, решила просто да се съгласи и да изпълни заканата на младежа.

Сексуалните уговорки продължили цели 18 месеца, а за периода 2009-2011 година, дамата признала, че е имала сексуални отношения с други младежи. И тайната била разкрита, след като родителите получили разпечатка на от изпратените смс-и и се оказало, че героят побързал да се похвали със "Спах с възрастна жена"! Свещеното дело се случвало по различни места, включително и по мотели. Майката на три деца ще трябва да се регистрира като нарушител на закона до края на живота си и да уведомява всички съседи. Освен това е много възможно да влезе в затвора за 3 години. Уважаеми ученици, следващият път просто не се хвалете толкова в интернет!

нагоре

Коментари

  1. 1
    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС 13 януари 2017 | 17:12

    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ovo_bg

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се