3-те гарантирани пози за женски оргазъм
видяна 4482 0

19 април 2017 | 11:28

Не е необходимо да бъдеш експерт по Кама Сутра, за да разбереш кои пози ще те издигнат до висшата лига. Скорошно проучване на колежките от Women`s Health е призовало 500 жени на случаен принцип, които да споделят коя е любимата им поза за оргазъм. И както винаги, дамите не изневеряват на класиката и избират 3-те най-популярни. 

Краварката (35%)

Жените винаги обичат да контролират всичко от банковата Ви сметка до секс позите. В този случай всичко контролът се изразява в дълбочината на проникване и честотата. Ако се чудите каква е причината. 

Кученца (25%)

Освен изключителната панорама и тягата, която получавате (аман от пързалящите се чаршафи). Освен това можете да докосвате маточната шийка, която е покрита с нервни окончания. Все пак е препоръчително да започваш бавно и нежно, а не да скачаш от табуретката, както всички са свикнали!

Мисионерската (23%)

Според жените, това е най-интимното изживяване. Първо има контакт очи в очи, позволява се максимално търкане и също така се стимулира клитора. Пък и кога друг път ще може да те види с погледа на охлюв пред оргазъм? 

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Ferrari F12 лумна в пламъци 25 септември 2017

Микаела обича Меркел 25 септември 2017

Пръстенът на пушача 24 септември 2017

Ана Брага в синьо 24 септември 2017

Съботни мъжки реакции 23 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се