4 презерватива за всеки повод
видяна 2252 0

04 юли 2016 | 11:43

Сексолозите по цял свят отдавна споделят една и съща идея, доказвайки най-древната теория - мъжете с чувство за хумор са по-добри любовници. Не е тайна, че щом накарате една жена да се усмихне, шансовете за споделяне на вечерта са увеличават драстично. Ето защо решихме да покажем няколко откачени последни щриха, преди да влезете в битката. 

Всяка закуска става по-вкусна с бекон, следователно можете да използвате този модел на J&D`s за сутрешен секс. С други думи, наденицата увита в бекон може да направи сутрешната закуска малко по-приятна. Или да гарантира, че ще отидете с лошо настроение на работа. 

За онези жени, които винаги са твърдели, че размерът има значение, компанията Condometric е създала правилният атрибут. Най-накрая ще можете да докажете, че разполагате с торпедо от висок клас и .210-калибров атрибут. 

Истинският джентълмен винаги запазва добрия тон дори и в леглото. Това означава, че и протекцията трябва да отговаря на възпитанието. Една фирма е помислила за всички благородници, предлагайки презерватива - костюм. С него класата никога няма да бъде изгубена. 

Много дами предпочитат сексуалната интимност на нощта и по тази причина лампите остават загасени всеки път, когато страстите се подпалят. Нощните упражнения определено си заслужават, но понякога джентълменът може да изпита затруднения с позиционирането. Ето защо са създадени светещите презервативи. Феновете на Star Wars също могат да бъдат щастливи от своите светлинни мечове - техно феновете също!

 

 

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се