5 причини на Стоян Алексиев да бръкне
видяна 5265 6

11 август 2017 | 09:36

След като "скандалната снимка" се появи в интернет и общо взето всеки със задник и мнение можеше да изкаже своето възмущение, предлагаме на аудиторията цели 5 причини, поради които един човек на 66 може да бърка под капака, полата и други метафори за ръкоблудството (ако изобщо е имало такова). Категорични сме, че нещо подобно, особено сред мъжката среда, заслужава искрено одобрение, овации и аплодисменти, все пак колко на 66 ще имат тази възможност? Колко? Питаме? Кажете! Ето нашите скромни версии:

1. Имайки предвид, че г-н Алексиев играе ролята на лекар в "Откраднат живот" е много възможно да е натежала хипократовата клетва, с която съвсем спокойно има правото да пипа и гледа навсякъде - нека не забравяме, че лекарите пипат с ръка, а на полеви условия няма време за коментиране и пазене на личното пространство. Не можете да знаете какво се е случило на бедната Ивана Бобойчева в този момент. 

2. Сериозната разлика във възрастта може просто да показва едни по-топли бащини отношения, които в този случай са форма на надзор. Например, г-н Алексиев просто е искал да провери дали младите все още носят гащи, колкото и да не искаме да го казваме - повечето вече не носят, тяхното си е оправдание за гащи. Не се притеснявай, чичо Стояне, ние също сме изумени.

3. В онези моменти, когато служебното се смеси с приятното, започват да работят различни договори, които забраняват отношенията на работното място. И ако кончето се окаже гладно, това означава ли, че няма да има бонуси по договор? Възрастният актьор може би просто се опитва да разгадае намеренията на своята колежка и по този начин да наложи нови граници. 

4. Метафорично Стоян Алексиев е Хю Хефнър на българското кино и театър. Тук няма какво повече да кажем! 

5. Г-н Алексиев просто е усетил, че му вибрира телефона, но вместо да нацели своя джоб, бръкнал някъде другаде. Можем ли да го виним, можем ли? Не! Следователно седим, мълчим и се молим на същото чудо, когато чукнем 66-те!

Ако изброените версии не ви харесват, тогава измислете ваша собствена или просто пуснете и това да мине. Едва ли ще излезе нещо добро от цялата спекулация, все пак сме мъже, имаме солидарност, че и благородство. Продължаваме напред и не се занимаваме с цялата допълнителна драма. 

Снимка: Women.bg

нагоре

Коментари

 1. 6
  Люта геронтофилка 12 август 2017 | 15:04

  Пожелавам на всички млади мъже никога да не им се случват подобни неща след 50-те - само бабички! Нали не искате да ви мислят за перверзници, а момичетата ви за курви и златотърсачки. Приемето го - някои жени просто обичат възрастни мъже и тази любов е искрена и независеща от пари. П.С. Тия в редакцията са лицемери - периодично се изказват колко гнусни са подобни връзки, сега пък ги защитават :/

 2. 5
  Gost 12 август 2017 | 13:48

  Edin tapanar, kojto mami jena si i cuka mladi k.urvi karieristki!!! Egati i morala i darzawata!!!

 3. 4
  Unnamed 11 август 2017 | 22:45

  Ако е свързано със снимките, ок, ама ако не е - тия дърти перверзници, почнаха и на живо да се проявяват...тая нация има сериозна нужда от психодиспансери..

 4. 3
  Фен 11 август 2017 | 18:01

  Поздравленния за професора , да е здрав и корав !!!!

 5. 2
  11 август 2017 | 14:26

  тъпо

 6. 1
  Да, няма проблем 11 август 2017 | 14:06

  възмощение е грешно изписване на възмущение. :D А защо да не може?

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Оливия бърза с банята 22 септември 2017

Животът е гаден (18+) 21 септември 2017

Лизи е на Малдивите 21 септември 2017

Дакота разтяга 20 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се