50% от жените фантазират за жени
видяна 2904 1

01 април 2015 | 11:36

Жените винаги ще остават мистерия за сексолозите и обикновените мъже. Колкото повече изследвания се правят за тях, толкова по-лесно е да приемем жестоката истина - те не искат да ги разбираме, а само да ги обичаме. Сексологията на жените е променлива величина и всеки път можете да се изненадате с нови открития за самите тях. Доказателство този път идва от колежа Бойс в Идахо, където 484 жени доказват, че нямат никакви ограничения относно пола на партньора в леглото. Учените смеят да твърдят, че поне 50% от женското съсловие може да се смята за бисексуално, след като откровено се привлича към нежния пол. В проучването станало ясно, че всяка една от дамите е била привличана от друга жена в някакъв момент от живота си и 45% от същите жени са признали, че дори са разменяли по-интимни моменти с жени, докато останалите 50% са признали за наличието на диви фантазии в леглото. 

Професор Елизабет Морган смята, че близките отношения между жените най-често прераства в интимни фантазии, които могат да бъдат споделени при честност и достатъчна смелост от страна на нежния пол. Изследването показва, че интересът се увеличава с напредването на възрастта. Думите на хората от Бойз се подкрепя с мнението на професор Лиса Даймънд (не е порно актриса) от Юта, която забелязала, че много жени променили своята сексуална ориентация от хетеро към "неопределена". Този процес изисква определено време, доказвайки, че сексуалността може да се развива с времето. 

Нашият личен съвет към всички дами е да си признават по-бързо, защото силно се съмняваме, че съществува мъж, който би забранил такива залитания на своята партньорка. Договорките за гледане трябва да бъдат задължителни, защото смятаме, че подобен акт наистина е красив по всички закони на сексуалната красота! В други новини, мъжката аудитория продължава да остава вярна на себе, заглеждайки всяка лъвица!

P.S.: След оплакването, че качваме жени със силиконови гърди, вместо такива с естествени бюстове, сме принудени да кажем, че използваме хетеросексуални жени (поне така си мислим) за този материал. Ако успеете да намерите снимки на лесбийки, които не са порно, изпратете ги в редакцията!

нагоре

Коментари

  1. 1
    Smokeweed 29 декември 2016 | 11:48

    Че те и 50% от мъжете мислят за жени . Останалите мислят за мъже .

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се